Keresés

Részletes keresés

Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.21 0 0 29
1. Hirközlési felügyelet, panasz mehet emailen
uszi-budapest@nhh.hu

2. Szerencsejáték felügyelet, panasz illl. kivizsgálási kérés postán
SZF 1051 Bp
Sas u. 23.

írásban válaszolnak, adatainkat nem adnak ki másnak állítólag.

3. Adatvédelmi biztos, nem vették fel, de a mail
adatved@obh.hu

4. vodafone, az ő telefonos menüjükön nem tudok átvergődni, de ezen az oldalon van mailcím:
http://www.vodafone.hu/segithetunk/ugyfelszolgalat.html
landsmann Creative Commons License 2005.11.20 0 0 28
Utána néztem, nem hordozta el a számát, tehát eredeti Vodafone-os.
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.20 0 0 27
Nem. ez se derül ki. NA mindegy, majd holnap.
Előzmény: Ordas (26)
Ordas Creative Commons License 2005.11.20 0 0 26

Na rendben, köszi. Erre voltam kíváncsi... akkor holnap várom az infókat és tuti írok.

Azt már tudjuk, hogy tuti vodás a szám, Nem vitték át más szolgáltatóhoz?

Előzmény: Dr. Benjamin Justice (25)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.20 0 0 25
Ahogy a 19-ben írom.

Adatvédelmi biztos helyből illetékes.
Vodafone kap egy panaszlevelet csak úgy.
HHF 30 nap múlva kapja, ha a Voda nem reagál, vagy az nekem nem tetszik.
Szerencsejáték felügyelet máris kap beadványt.
Fogyasztóvédelem, őket nem tudom illetékesek-e.

A SZF lenne a legjobb, mert a többi talán csak figyelmezteti, de az SZF szerintem annyira s....be b...sza mintha egy los angelesi börtönben töltene 5 évet. Mert a tiltott szerencsejáték húzós dolog, ez pedig az.

A másik fontos a HHF, általános értelemben, mert azt hiszem az megengedhetetlen hogy egy emelt díjas szolgáltató titkos legyen.

Figyelj, legegyszerűbb ha én holnap végighívom ezeket és utána ide beírom hogy kinek, mit kell írni.

De fontos hogy ne csak én írjak hanem más is, akkor fogják rendesen kicakkozni a barátunkat.
Előzmény: Ordas (23)
Ordas Creative Commons License 2005.11.20 0 0 24
De az is lehet, hogy szolgáltatót váltott és már nem is vodás, de a 70-es előszám megmaradt?
Előzmény: landsmann (13)
Ordas Creative Commons License 2005.11.20 0 0 23
Ez miből fog állni?
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (21)
Ordas Creative Commons License 2005.11.20 0 0 22
Hogyan, milyen címre, kinek címezve van a dolog? Mert én is szeretnék panasszal élni.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (10)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.20 0 0 21
Akkor szeretettel invitállak holnapi, bürökratikus akciómra :)
Előzmény: Ordas (20)
Ordas Creative Commons License 2005.11.20 0 0 20
Én is kaptam. Vasárnap délután. Kurva anyjukat!
Előzmény: sage (1)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.20 0 0 19
Hirkozlesi felugyeletet is meg kell keresni. Altalaban is, mert az magaban is durva hogy emeldijas es titkos.

Adatvedelmi biztos.

Vodafone, panasszal.

Szerencsejatek felugyelet.

Fogyasztovedelmi fofelugyeloseg.

En ezeket vegigzongoralom holnap, mar csak azert is mert van egy tele2-ugy is (mai), amitol kiment egy biztositeko. Errol itt olvashattok.
Előzmény: landsmann (18)
landsmann Creative Commons License 2005.11.20 0 0 18
Még nincs infó a küldött levelekről. Én a NHH-hoz írtam, de minden fórumon háborognak és mindenki lépéseket ígért az ügy érdekében. Úgy néz ki, hogy a magánakciója előtt, a Vodafone adatbázisából titkosította a számát. Csakhogy, azzal nem számolt, hogy a Matáv tudakozóban majd csak 8-10 nap múlva változnak az adatok, ugyanis onnan megtudható a teljes neve, címe. A hatóságoknak meg 30 napjuk van arra hogy válaszoljanak. Biztos lesz neki egy kis kellemetlenség, ha hivatalosan csinálja, ha nem. De szerintem semmilyen engedélye nincs. A Szerencsejáték Felügyeletnek is tudnia kellene a dologról, de szerintem ők sem tudnak semmit. Nyakamat rá hogy ez csak egy magányzemély pénzszerzési magánakciója.
sheratan50ly Creative Commons License 2005.11.20 0 0 17
na, most kaptam én is ilyen sms-t. sőt, tegnap apám i kapott. ami azért érdekes, mert ő annyira nem használja a telefonját, hogy szinte azt se tudja mi az az sms-... nem létezik, hoyg megadta valahova neten, vagy akárhova máshova (főleg, mert nagyon ellene van az ilyesminek).

sztem nem listáról szedik, csak sorban az összes lehetséges számra elküldi a rendszer az sms-t, hátha bejön....

végülis mit lehetezzel kezdeni? van valami hír akik írtak valahova reklamációt?
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.18 0 0 16
Akkor remelem Csabi szemelyes tapasztalatai lidercesek lesznek :)
Előzmény: OPi (15)
OPi Creative Commons License 2005.11.18 0 0 15
az adatvédelmi biztossal viszonylag jók a személyes tapasztalataim
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.18 0 0 14
Csak akkor uti meg a bokajat ha te is irsz, es mindenki. Kulon is kiemelem mert a civil aktivitas alacsony es altalaban mindenki csak legyint.

Tehat: az adatvedelmi biztoshoz fordulok elso korben, aztan annak fuggvenyeben a Szerencsejatek felugyelethez (ha adatb. nagyon lepattint akkor lehet hogy elvesztem a lelkesedest).
Előzmény: landsmann (13)
landsmann Creative Commons License 2005.11.18 0 0 13

Én is tudom kié a 06-70-es szám, mivel reggel megnéztem a tudakozóban. Csak azért nem kerestem ott, mivel a Voda ügyfélszolgája azt mondta, titkos a szám. Hát megint meg van a véleményem a Voda ügyfélszolgálatáról. Nem ez volt az első eset hogy hibáztak, nem tudtak, vagy félrevezető információt adtak, pedig eddig összesen vagy 3-4 alkalommal hívtam őket.

Én elküldtem a mailt a Hírközlési hatóságnak, azok kiderítik hogy jogosan használ-e ilyen szolgáltatást. Írta valaki, hogy aza datvédelmi biztoshoz fordul az adatok jogosulatlan felhasználása miatt. Jól teszi. Tudomáűsom szerint minden nyereményakciót, játékot csak a Szerencsejáték RT tudtával és beleegyezésével lehet szervezni, még akkor is, ha például egy bolt bizonyos összeg fölött sorsjegyet ad a vásárlóknak és aztán sorsolást tartanak. Nem hinném hogy Csaba barátunk ezeknek a kritériumoknak megfelel, vagy hogy mindent szabályosan elrendezett. Szerintem nagyon megüti a bokáját. Kíváncsi lennék, vajon hányan küldtek neki SMS-t, meg hagyományos levelet. Nem irígylem a mukit.

landsmann Creative Commons License 2005.11.18 0 0 12
Nem adtam meg így senknek sem a számomat. Éppen az ilyen szórakozó kedvű illetők miatt. Ha mégis meg kell adnom, akkor egy másik számot adok meg, a hívás úgyis a fő telefonomon végződik, mivel a másikról át van irányítva. Viszont az SMS-t nem lehet így átirányítani. Amúgy van olyan, aki a 2 hetes Praktikum kártyájára kapta ugyanezt, de úgy, hogy annak a kártyának a számát senki sem tudja, mert csak GPRS netre használja az illető.
Előzmény: Master Szaki (5)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.18 0 0 11
Továbbgondolva, ha 1 milliót lehet nyerni, az valószínűleg sorsolással megy, és ennél az összegnél a SZF-nek is tudnia kell a dologról. Tehát ha ott nincs engedélye akkor csúnyán megbüntethetik.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (10)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.18 0 0 10
Nos. Adatvedelmi biztos.
http://abiweb.obh.hu/abi/tajekoztato/mikor_fordulhat.htm

---
Bárki panasszal fordulhat az adatvédelmi biztoshoz, ha

személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye áll fenn, például

* adatait tisztességtelen módon vagy jogellenesen szerezték meg, az adatok felvétele során nem tájékoztatták megfelelően,
* adatait jogosulatlanul nyilvántartják, felhasználják, továbbadják, vagy nyilvánosságra hozzák,
* nem engedik, hogy megnézze, milyen adatai vannak nyilvántartva,
* ahol joga van hozzá, nem engedik, hogy adatait helyesbítse vagy töröltesse,
* személyes adatait tiltakozása, illetve azok letiltása ellenére tovább használják.

Ez a 3 es 4 pontot mar most megserti, tehat hetfon az adatvedelmi biztoshoz fogok fordulni Csaba baratunk miatt, es szerintem tegyetek ti is ezt.

drBJ

Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.18 0 0 9
VAgyis itt meg linkelve nem lehet csak ha beirjatok a formba.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (8)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.18 0 0 8
7516, bocs!
De a cím stimmel.

Lásd itt:

matav tudakozo
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (7)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.18 0 0 7
Info:
70/228-7515
Nagy Csaba,
Gádoros 5932
Vörösmarty u. 7.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (6)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.18 0 0 6
Engem is elkapott.
Master Szaki Creative Commons License 2005.11.18 0 0 5
Valamikor valakinek(esetleg az interneten) megadtad a számodat. Nem olvastad el az apróbetűs részt.
Előzmény: landsmann (-)
OPi Creative Commons License 2005.11.14 0 0 4
azt azért roppant érdekesnek tartom, hogy egy szolgáltató miért tarthatja vissza egy emelt díjas sms-vonal üzemeltetőjének kilétét ???
landsmann Creative Commons License 2005.11.12 0 0 3
Én megtettem, de ott csak annyit lehet megtudni, hogy hogy kell játszani. Arról mélyen kussolnak, hogy ki az üzemeltető, meg arról is, mi az ügyfélszolgálati számuk. Rohadt egy banda, csak derítsem ki, amit kapnak azt nem teszik zsebre.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (2)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2005.11.12 0 0 2
Hat miert nem hivjatok fel az informacios szamot?
Előzmény: sage (1)
sage Creative Commons License 2005.11.12 0 0 1
Én is kaptam tegnap játékra invitáló SMS-t erről a számról. Engem is érdekelne, hogy honnét szedték a számomat...
eztuti Creative Commons License 2005.11.11 0 0 0
0

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!