Sok hulye jobbos. Egyebkent mar csinaltak ilyet maskor is, majd belinkelem ha eszembe jut...
Az ilyenek azok akik jatszak az intellektuet, hogy NatGeot jaratnak.
Az nem zavarja oket, hogy kornyezetszennyezo terepjaro, meg luxus karorak, esetleg amcsi alkohol van rekalmozva benne (ezek ugye mind mind illenek bele), de egy MSZP reklam....
Nem tudom, miért kell elnézést kérniük. Amikor szerződtek az MSZP-vel, tudták, mit írnak alá. Amikor anno cigarettát reklámoztak, akkor bezezg nem háborgottsenki..
Én biztos nem mondanám le, de akkor sem, ha a Fidesz hirdetne benne. Nem az számít, hanem a cikkek(én legalábbis azért veszem. MelleslegNem politikai szövegek volak benne, hanem egy(egész) jó CD-zenével.. :o(
tényleg? Jó volna, ha volna ilyen öntudat, itt! Az bizt, hogy a NG középeurópai derivátumainak alig van köze az eredetihez, jóval szegényesebb. A csóresz keleti zsebekhez méreteztetett?
nekünk 2 ajándék előfizetésünk van a lapra(azaz nem mi kapjuk). Hétvégén olvastam a bocsánatkérő szerkesztőségi cikket és akik kapják a lapot, azok szeretik így nem fogjuk lemondani. Az egyik legnívósabb kiadvány Magyarországon a maszop hirdetés ellenére is.
Off: jobban kiakadtam, mikor a Figyelőben megjelent az ominózus autópálya cikk. Pártok csinálhatják a hülyeséget, de gazdasági lapra nem azért fizetek elő, hogy hülyének nézzenek. A hülyének nézés díját a 60% adómmal fizetem meg. :) Több nem kell.