A magát Demokratának nevező bármi hiányzó és fájó űrt kíván végre betölteni, újra láthatunk Kerényit, Pörzsét, Sajtóklub-ot, amely műsorok mindannyiunk szívébe belopták magukat. Miért nem adja le ezeket közszolgálati TV, vagy csak a hnagot legalább! Követeljük együtt a sajtó hőseit a képernyőre!
Menjen orvoshoz az, aki minden helyzetben a zsidókártyáját huzogatja elő.
Ez ugyanolyan mánia, mint a hajevés, csak nem gyógyitható.
Jól megélsz Te ebből még egy darabig pajtás, megértem, hogy nem gyógyittatod.
Megkérnélek még valamire, ha nem nagy teher: Felejts el és huzz a csába.
azt nem értem, hogy miért nem teszitek ezt az oly fájó hiányt, ezt az űrt kitöltő műsort hozzáférhetővé a nép egyszerű gyermekei számára is? látod, van akinek van, eszköze is van hozzá és nem hallja a hangot... a hívást, az üzenetet...
nem kellene ezt Orbán, Kövér, Pokorny, Pozsgai országjárásával összekötve bábjáték formájában is előadni?
Nem mindenki éli a semmirejó életét a neten, ugyhogy nem mindenki fujja a pontos cimeket.
Egyébként meg elmész te a sunyi francba a nagyképü hülye dumáddal.
Elôször is, az ilyen technikai kérdésekre akad itt az Indexen megfelelô fórum, több is. Másodszor, azt még mindig nem tudjuk, hogy milyen operációs rendszert, milyen lejátszóprogramot használsz (mert ezt mellesleg elfelejtetted megírni), nem ismerjük a hiba körülményeit (kapsz-e hibaüzenetet vagy csak egyszerûen nincs hang), nem tudjuk, nem telepítettél-e korábban a gépedre (már feltéve, hogy tényleg Windowsról van szó) mindenféle codec-csomagokat (ebben az esetben ugyanis mehet a kukába az egész, telepítheted újra az egészet), és a többi, és a többi.
Szóval, erre a rossz helyen feltett, alapvetô információkat nélkülözô kérdésre ugyan mégis, milyen választ vártál?
Kedves voksoló !
Nem egyszerübb lett volna azt irni: "Buta vagyok én ehhez"
Ne vedd sértésnek kedves Péter, de szerintem te egy buta ember vagy.
Te 1 nagyon buta ember vagy.
Üdvözöllek:kalóczy
Nyilván a zsidó lobbi által irányított, Irak és az arabok ellen igazságtalan, rabló háborút folytató Amerika leggazdagabb karvalytôkésének cégétôl származó operációs rendszert és lejátszóprogramot próbálod használni, nem mellesleg tovább gazdagítva a nevezett karvalytôkést, ezzel Amerikát, ezzel pedig a zsidó lobbit. Miért várod el, hogy szóljon a hang? Szittya operációs rendszert és lejátszóprogramot minden szittya számítógépre!
Retteg a fene, tudod. Viszont, ha már itt tartunk, eléggé megvan a véleményünk azokról, akik úgy vélik, hatvanhárom karakterbôl álló hahota és ötvenöt felkiáltójel kell ahhoz, hogy a mondanivalójuknak bármi nyomatéka vagy tartalma legyen.
Jó napot kívánok.
Bár tudom itt főleg ellenfelek vannak, mégis megkérdezném, nem tudja valaki miért nem jön rendesen a hang a dvd-n. Netán állitani kell valamit a gépen ?
Megköszönném, ha félretéve az ellenségeskedést valaki segitene.
Persze hogy nem tudod tudatlan. Azon vannak a választási és a mályuselselyei lyelszavak. A fő, hogy akikre tartozik azok ércsék.
ON: Francba ezen a jóízlésű oldalon se az éllyeli(edény) menedékhejj, se a pallógáz nem tekinthető meg, pedig nagyon megnézném. Viszont a bencsikadóalapot nem kivánom gyarapítnyi.
OFF: Milyen magyar az aki nem tud rovásírást olvasni????
Hess a Magyarok Házába, ott már lehet olyan billentyűzetet kapni, amin rovásírásosak a karakterek!
Most töltöm le, de azért így futtában belenézve is azt hiszem ez is csak vinni fog szavazatokat a fiataldemokratákszövetségeszövetségeseinekszövetségétől.
Hogy mi van odaírva nem érdekel, de ha én látok egy cd-t rovásírással a tetjén, akkor elfog a röhögőgörcs. Gondolom a következő lépés az lesz, hogy a pc-ken is követelik a rovásírásos kódokat.
ugyanma'.. szegeny kuszinak annyira kimostak az agyat a kadar rendszerben, hogy nem is erti miert rohogi ki az egesz index ot..neki kuldetese van..akarcsak a tobbi volt komenistanak (bencsik,kergenyi es tobbi szaralaknak).
Kedves o!
" és mosták az agyakat, főleg:(((((((((((((((((((PPPPPPPPP"
Egy volt mszmp párttitkár ne irkáljon ide ilyen marhaságokat mert nagyon-nagyon ki lesz rőhögve:-)))))))))
Maradj Te a gondolán, ott ilyen szövegekkel még valaki is lehetsz:-))))
Rettegtek gyerekek, fostok!!!!:DDDDDDDDDD Mindentől, ami nem ballib szájíz szerint van:((((( Peddig kellene egy TV, ahol a közelmúlt AVO-s tetteit ismertetik és bemondják, hogy Kádár alatt, hogyan lopták szét az országot!!!!!!!! és mosták az agyakat, főleg:(((((((((((((((((((PPPPPPPPP