Keresés

Részletes keresés

drzyx Creative Commons License 2005.10.22 0 0 46
semmi semmi... csak gondoltam milyen klassz lenne bábjáték formájában a sajtóklub....
Előzmény: DegeneraBocsinka (44)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.22 0 0 45
Menjen orvoshoz az, aki minden helyzetben a zsidókártyáját huzogatja elő. Ez ugyanolyan mánia, mint a hajevés, csak nem gyógyitható. Jól megélsz Te ebből még egy darabig pajtás, megértem, hogy nem gyógyittatod. Megkérnélek még valamire, ha nem nagy teher: Felejts el és huzz a csába.
Előzmény: ghostmaster (37)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.10.22 0 0 44
Pardon?
Előzmény: drzyx (42)
ancsil01 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 43

van mááááásik!

Néhány illusztráció a "Mi van akkor, ha nem figyel a nővérke" c. orvosi tankönyvből:

szittya rikkancsszittya rikkancs rovásírásos pc újságot árul az Etelköz sarkán

belőtt szittya rockzenészbelőtt szittya rockzenész éppen a hétszercsavarodott Grespik nótáját húzza...
drzyx Creative Commons License 2005.10.22 0 0 42

azt nem értem, hogy miért nem teszitek ezt az oly fájó hiányt, ezt az űrt kitöltő műsort hozzáférhetővé a nép egyszerű gyermekei számára is? látod, van akinek van, eszköze is van hozzá és nem hallja a hangot... a hívást, az üzenetet...

nem kellene ezt Orbán, Kövér, Pokorny, Pozsgai országjárásával összekötve bábjáték formájában is előadni?

Előzmény: DegeneraBocsinka (40)
drzyx Creative Commons License 2005.10.22 0 0 41
hát igen, igény az lenne rá, már csak zsigerileg is, olyan jó kis al-Kaidás, akasztgatósra - lehet torokelvágós is...
Előzmény: ancsil01 (38)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.10.22 0 0 40

Szegény Pörzse. És szegény többiek, tényleg sajnálom az egész társaságot, főleg, ha komolyan is veszik, amit csinálnak. :(

A demokratás Somorjai Viktória viszont egy jó nő! :)))

ancsil01 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 39

szittya pc- vel

az előző hozzászólásról lemaradt ...

akkó' mégeccer:

Lám, itt a bizonyíték, hogy igenis tömeges igény van a rovásírásos pc- re!!

Előzmény: ancsil01 (38)
ancsil01 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 38

még mondja valaki, hogy nincs tömeges igény a rovásírásos pc- re!

(magyarsziget.hu)

Előzmény: voks02 (28)
ghostmaster Creative Commons License 2005.10.22 0 0 37
LOL! a hülye, akinek még feljebb is áll.
menjél el orvoshoz, és ismételgesd neki, hogy "nem vagyok jól, doktorúr".
Előzmény: kalóczy (36)
kalóczy Creative Commons License 2005.10.22 0 0 36
Nem mindenki éli a semmirejó életét a neten, ugyhogy nem mindenki fujja a pontos cimeket. Egyébként meg elmész te a sunyi francba a nagyképü hülye dumáddal.
Előzmény: voks02 (32)
stansfield Creative Commons License 2005.10.22 0 0 35
Terjesszétek, hogy égesse a Fideszt!
Előzmény: drzyx (-)
drzyx Creative Commons License 2005.10.22 0 0 34
ugyanmár olyan szórakoztató, mindig azt hittem, hogy ilyen nincs is mint qszi és mégis van:)) egy igazi dvd-forradalmár:)
Előzmény: beowolf (33)
beowolf Creative Commons License 2005.10.22 0 0 33
Ne röhögtess qszika!
Előzmény: originalqszi (18)
voks02 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 32
Elôször is, az ilyen technikai kérdésekre akad itt az Indexen megfelelô fórum, több is. Másodszor, azt még mindig nem tudjuk, hogy milyen operációs rendszert, milyen lejátszóprogramot használsz (mert ezt mellesleg elfelejtetted megírni), nem ismerjük a hiba körülményeit (kapsz-e hibaüzenetet vagy csak egyszerûen nincs hang), nem tudjuk, nem telepítettél-e korábban a gépedre (már feltéve, hogy tényleg Windowsról van szó) mindenféle codec-csomagokat (ebben az esetben ugyanis mehet a kukába az egész, telepítheted újra az egészet), és a többi, és a többi.

Szóval, erre a rossz helyen feltett, alapvetô információkat nélkülözô kérdésre ugyan mégis, milyen választ vártál?

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: kalóczy (30)
drzyx Creative Commons License 2005.10.22 0 0 31

Nem jól tudod te ezt, aki meg tudj fejteni a rovásírást, az kap hozzá hangsávot, de asszem kell hozzá a nagyszülők magyarságmérő kézikészüléke is...

egyébként qszinak igaza van, ilyen dvd-t mindenkinek, főleg azoknak, akiket Kövér otthon akar tartani:))

kalóczy Creative Commons License 2005.10.22 0 0 30
Kedves voksoló ! Nem egyszerübb lett volna azt irni: "Buta vagyok én ehhez" Ne vedd sértésnek kedves Péter, de szerintem te egy buta ember vagy. Te 1 nagyon buta ember vagy. Üdvözöllek:kalóczy
syrius Creative Commons License 2005.10.22 0 0 29
Lehet, hogy egyeseknek átmosták, de a tiéd szerintem kimosták.
voks02 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 28
Nyilván a zsidó lobbi által irányított, Irak és az arabok ellen igazságtalan, rabló háborút folytató Amerika leggazdagabb karvalytôkésének cégétôl származó operációs rendszert és lejátszóprogramot próbálod használni, nem mellesleg tovább gazdagítva a nevezett karvalytôkést, ezzel Amerikát, ezzel pedig a zsidó lobbit. Miért várod el, hogy szóljon a hang? Szittya operációs rendszert és lejátszóprogramot minden szittya számítógépre!

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: kalóczy (26)
voks02 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 27
Retteg a fene, tudod. Viszont, ha már itt tartunk, eléggé megvan a véleményünk azokról, akik úgy vélik, hatvanhárom karakterbôl álló hahota és ötvenöt felkiáltójel kell ahhoz, hogy a mondanivalójuknak bármi nyomatéka vagy tartalma legyen.

Üdvözlettel,

Péter
kalóczy Creative Commons License 2005.10.22 0 0 26
Jó napot kívánok. Bár tudom itt főleg ellenfelek vannak, mégis megkérdezném, nem tudja valaki miért nem jön rendesen a hang a dvd-n. Netán állitani kell valamit a gépen ? Megköszönném, ha félretéve az ellenségeskedést valaki segitene.
syrius Creative Commons License 2005.10.22 0 0 25

Persze hogy nem tudod tudatlan. Azon vannak a választási és a mályuselselyei lyelszavak. A fő, hogy akikre tartozik azok ércsék.

ON: Francba ezen a jóízlésű oldalon se az éllyeli(edény) menedékhejj, se a pallógáz nem tekinthető meg, pedig nagyon megnézném. Viszont a bencsikadóalapot nem kivánom gyarapítnyi.

Előzmény: Törölt nick (24)
syrius Creative Commons License 2005.10.22 0 0 23

OFF: Milyen magyar az aki nem tud rovásírást olvasni????

Hess a Magyarok Házába, ott már lehet olyan billentyűzetet kapni, amin rovásírásosak a karakterek!

Most töltöm le, de azért így futtában belenézve is azt hiszem ez is csak vinni fog szavazatokat a fiataldemokratákszövetségeszövetségeseinekszövetségétől.

Előzmény: AliceCsodaországban (22)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.10.22 0 0 22

Tudok én rovásírásul?

Hogy mi van odaírva nem érdekel, de ha én látok egy cd-t rovásírással a tetjén, akkor elfog a röhögőgörcs. Gondolom a következő lépés az lesz, hogy a pc-ken is követelik a rovásírásos kódokat.

Előzmény: ninive3 (21)
ninive3 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 21

Hova van a dvd-re rovásírással a címe?

Én nem találtam.

Jaaa, ami a korongra van nyomva az a tatálaki agyagtábla te szerencsétlen.

Előzmény: AliceCsodaországban (12)
Ariel Creative Commons License 2005.10.22 0 0 20
ugyanma'.. szegeny kuszinak annyira kimostak az agyat a kadar rendszerben, hogy nem is erti miert rohogi ki az egesz index ot..neki kuldetese van..akarcsak a tobbi volt komenistanak (bencsik,kergenyi es tobbi szaralaknak).
Előzmény: zuglo_14 (19)
zuglo_14 Creative Commons License 2005.10.22 0 0 19
Kedves o! " és mosták az agyakat, főleg:(((((((((((((((((((PPPPPPPPP" Egy volt mszmp párttitkár ne irkáljon ide ilyen marhaságokat mert nagyon-nagyon ki lesz rőhögve:-))))))))) Maradj Te a gondolán, ott ilyen szövegekkel még valaki is lehetsz:-))))
originalqszi Creative Commons License 2005.10.22 0 0 18
Rettegtek gyerekek, fostok!!!!:DDDDDDDDDD Mindentől, ami nem ballib szájíz szerint van:((((( Peddig kellene egy TV, ahol a közelmúlt AVO-s tetteit ismertetik és bemondják, hogy Kádár alatt, hogyan lopták szét az országot!!!!!!!! és mosták az agyakat, főleg:(((((((((((((((((((PPPPPPPPP
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.22 0 0 17

Ezen ennyit gondolkodtál, vagy csak úgy jött belőled?

Szánalmas alak lehetsz.:-(((

Előzmény: pipinghot (16)
pipinghot Creative Commons License 2005.10.22 0 0 16
És mi a faszt keresett Nagy Richárd Irakban? Az irakiak szemszögéből ő volt a terrorista, ahogy az amerikaiak is mind külföldi terroisták Irakban.
Előzmény: drzyx (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!