Hát ez várható volt. Ez az egész már régen másról szól, mint pénzek felosztásáról - meg vagyok győződve, hogy egy elég mély és magas (melyik melyik) pénzmosási botrányba csöppentünk, ahol csak kishalak vagyunk... Lehet, paranoia, de nekem egyre inkább kelzd megvilágosodni a dolog, hogy erről van szó... Ebben az országban nincs igazság, vagyis egészen pontosan NEKÜNK nincs igazság, ahhoz több ismerősnek, több péznek és nagyobb befolyásnak kellene lennie a kezünkben. Ilyen ez az ország. ...Csak kapjam a kezem közé a pénzem, már itt sem vagyok. De lehet, meg sem várom..........
Hallottátok,hogy a Plan 60 Kft.kifogást emelt a folyószámlán lévő pénz szétosztásáról? Persze bírósági úton. Kész vagyok! Ennek soha nem lesz már vége?Így nem lesz meg karácsonyra ..ha így haladunk.. ,,mint a csiga... Meg kaptátok a levelet amit küldött a H.A. a felszámoló cégtől? 100Milláért adták el a telket,akkor milyen költségre ment el az a pár millió amivel kevesebb kerül a felosztásra. Oké,hogy ügyvédi kltség meg postázási költség meg munkadíj meg....meg...meg...mi? A lényegről már elfeledkeznek lassan...Több lesz a kltség,mint a mi várandóságunk lassan.... Fel vagyok háborodva!!!
Na, hát nem unatkozunk, látom... Kíváncsi leszek, akkor most, hogy valami k*cs*g megfellebbezte a bírói végzést, mikor és főleg mennyi lesz a kifizetés. Környezetem reménykedik, hogy talán a vételár fedezi a vevői kárigényt, de nem tudom. Szkeptikus vagyok. :/ (Hiszem, ha kézhez kapom-effektus)
Phuh! o.O Sajnálom!!! Remélem, sikerült valami jobba belefognotok azóta, és nem rekedtetek meg, mint mi!...Igazság szerint már nem emlékszem, hogy itt hogyan maradtak ki ezek a közműszolgáltatók, de mi is pórul jártunk volna, ha ők állnak előttünk a sorban... Hála Istennek, elvileg nem állnak már előttünk a sorban, így úgy néz ki, mindenki kártérítése 90-95%-ban kielégíttetik.
Értem. Azért kérdeztem mert nálunk is becsödölt 2005 ben az építtető (Kőris Udvarház) és a felszámolás után előbb a Bnakot, majd az ELMŰ, stb lett kielégítve és mire utolsó sorban a lakók jöttek volna, mondták, hogy sajnos nem maradt....
Igen. A karácsony szerintem azért van, mert a szerkesztő-riporternő a felszámolótól kapott információkat, tehát nagyon valószínű, hogy az időpont reális. Azért az is valami, nem? Bár már én is látnám a pénzt, mert már költöznénk el a csudába. Bár imádunk itt lakni, ahol lakunk, de már nagyon szűk a hely, meg ez albérlet is... XD
Láttátok a híradót? Az Rtl foglalkozott a fel nem épült társasházzal. Ők azt mondták karácsonyra kapjuk vissza a pénzünket.Én bízom benne,hogy nem húzódik el addig....
Illetve pontosítok... töredékrész maradt meg a pénzből az óvadéki számlán, amiről a zárolást a bíróság most nyitotta fel. Ez a töredékrész plusz a vevő által kifizetett pénz fog szétosztatni a hitelezők és a károsultak között.
A cégnek nincs, ugyanis azt felszámolták, viszont a felszámoló felkarolásában eladtuk a telket... A vevő fizet... Mennem kell, a legkisebb szocpoligénylőm növeszti az élelmezéséhez szükséges csontozatot... o.O
Helló, mi is nagyon örülünk a dolognak, még akkor is, ha késik a kifizetés. Ahhoz képest hogy az elején még az is ott lebegett, hogy senki nem kap egy fillért sem. Node nyugtával a napot...
Engem is meglepett a hír, mert már rég jártam erre. Megmondom őszintén csak véletlenül olvastam bele a fórumba. Minket is leköt az első szocpolszerzőnk, aki most lesz 10 hetes!
Ez nagyszerű dolog! Mi is novemberben költözünk és jól jönne az a kis pénz a lakásvásárláshoz. A bibi a dologban,hogy a végrehajtó szerint nagy esélyünk van rá,hogy a PLAN 60 kft... fellebbezni fogja a bírói ítéletet,. Ő is követeli a részét... mellesleg nem jogosan. Csak a mi időnket fogja húzni ha megfellebbezi,,,de ,azt egy fél évvel legalább.
Szurkoljunk hátha nem.!!!Nem nagyon látogatják az oldalt a károsultak, ennyire nem érdekel már senkit a dolog?
Ez komoly?! Hiszen ez NAGYSZERŰ! Bocsi, régen jártam erre... Mostanában lefoglal a második szocpolszerzőm - hehe - tevékenykedése :D:D:D (öthetes kicsi lányka) Na, akkor lehet, hogy nem kell karácsonyig várni? Nagyon jó lenne, mert szeretnénk lakást venni végre. Valahol, ahol fel is épül :P
Meghozta a gödöllői bíróság az ítéletet.Ami jó nekünk. Augusztus elején jogerőre emelkedik. Jó lenne ha nem fellebbezné meg senki!!! És akkor jöhet a kellemesebb dolog.A pénzünk végre haza ér.
A csend után : hallotátok,hogy elkelt a telek, kifizette a vevő.100M-ért A maradék 3 embert a széljegyen meg beperli....vagy mi... Most már csak a gödöllői városi bíróságra várunk!
Nincs ott vkinek vmi ismerőse,hogy sürgessük az ügyet.A felszámoló szerint már régóta bevannak adva a papírok!!! Karácsonyra sztem meglesz a pénzünk!