Tegnap hallgatom a Fiala elvtársat a rágyóban, és a jóelvtárs betelefonálók közt akad néhány fasiszta is, aki a büdzsé jó állapotát kérdőjelezte meg. Fiala elvtárs séróból azt felelte, hogy erről a Draskovics tehet.
Eszembe jutott képzett proletár elvtárs és a rákenés :)
Ez egy jó ötlet volt, elvtársnő, ez a topik. :) A munka hevében belenéztem Főtitkár elvtársunk összes hozzászólásásba, és röhögve itt ragadtam, ki tudja már hányadszor, holott dolgom volna.
Ezeket nagyon szerettem, és mindkettő olyan jellemző :))))
Főtitkárválasz | vissza a topikba
2003.02.11 18:56:28 (19084)
Élvtásak!
Azér mink 3 hónapos edzőtáborba treníroztuk a Makogi Pöpikét, hogy el tuggya mondani a mai beszédét. Nem mondom, edzés közben jobb volt, de azért tik itten csak vidámkodtok, a Makogi nagysága előtt meg csak 3an borulunk le (Pufigyuszi felborult), a Hákovács és a Kuncekocsis eftásakkal. Szerintem nagyonnem jól van ez így. Személyzetis étás, porolgassad csak szépen azokat a kartonokat lefele!!!
Tézis, antitézis, protézis.
Főtitkárválasz | vissza a topikba
2004.11.10 17:06:42 (71353)
Igazis!
Még idetéved valami kisbites, megláttya, és megáll a fejlődésbe. Pedig ezeknek a kisbites eftásaknak - ne szerénykedjünk - még bőven van hova fejlődni.
UI. Wendriner nagyonhülye kiválóprovokátor eftás pedig már bútordarabnak számít a kösztársaságtéri pénztárba. Múltkor is rátettem már a kávéscsészémet. Mondjuk az alpakka kiskanál mínuszperc alatt el is tűnt...
Ne feledkezzünk meg Stirlitz elftárs különböző álneveken feltett, egyszerű, de remekbeszabott mozgó gifjeiről sem: Megya eftárs bábuként HK0vács elftárs kezén, valamint a "nyugtató hatású" Kacsatánc...
Valamint a könnyes röhögést előidéző: "Sztyopa, lagalább a nagymutatót add vissza!", feliratú, Újhelyi elftársat vöhöskatonaként ábrázoló képről se...
Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Vezérünk, a Főtitkár elftárs rámutatott: a Mozgalomban nincs helye a becézgetésnek! (ezt Fletó et. is megtanulhatná!)
Gombaperkeltet galussal (nem becézgetünk eftásam!)?? A dekadens nyugaton legfejjebb. Mink a szaftosat is frissensült szalmakrumlival esszük. És macskapöcspaprikával.
Mi pedig Pionyírka etnőtől tudjuk meg, hogyan is zajlik egy Pártszerű választás - a törpök között. Közben erősen úgy érezzük, hogy ilyet már láttunk valahol - és nem a törpök között.
Az akkor volt, amikor az Index legpögrősebb topikja a "Mi ez a zöld izé itt fenn" vagy valami hasonló címet viselte, és általános közfelháborodást keltett, hogy az index jól megszokott hátterére sms-s fal került.
Apropó sms-fal, melyen beérkező pikáns üzeneteket csak fejtegette a jónép...
Ugye pionyírka eftársnő a mozgalomban tudta meg, mit jelent az SM rövidítés...
Testvéri látogatást szerveztünk a Csak röviden topikba is: wizes elftárs véletlenül "lelőtte" a mi 55000-ünket, és cserébe felajánlotta, hogy mi is lőhetünk náluk. A 133333-ik CsR hozzászólást végül az Ezredes elftárs lövi le, egy szép montázzsal.
Nem feledhetem el, hogy a dicsőséges Tanácshatalom 85. évfordulóján, 2004. 03. 21-én, a hajnali sötét órákban bugyetzsity elftárs végleges kolimai beutalót kapott egy általános moderátor elftárstól. Ekkor születik meg a díszegyenruhába bújtatott másik elvtárs, a Búvárparancsnok.
Még aznap este, a Marximban tartott Kongresszuson a Párt telefonos kampányba kezd, a Zindeksz esemesfalát felhasználva, bugyetzsity elftárs "rehabilit Állásáért" (ezt erősítendő, közben oldalfüggetlen szimpátiatüntetés zajlik a moderátori topikban is). A haladó gondolkodású moderátor elftársak végül áttörést érnek el: bugyetzsity elftárs egy hét múlva hazatérhet Kolimáról.
Jó reggelt Tatjana! Szerintem a kampánycsendben vegyük elő a bulvárlapokat, és foglakozzunk Majka, Geszti P. magánügyeivel, háromlábú tehenekkel, és tanyasi baltás vigadalmakkal. Az ötletet az adta, hogy tegnap mikor vásároltam a boltban, az előttem álló 50 éves forma lakósági női entitás (az entitás nem túlzás mert mázsa fölött volt), na szóval vásárolt 4 különféle bulvár napilapot. Nem is tudtam hogy van ennyi összesen, de tüzetesebben megnéztem az újságost és rájöttem hogy ez csak a töredék. Még mondják hogy a lakóságnak nincs igénye a magas kulturára! Szerintem legalább akkora lelki igényük van mint a fasizmusra, sőt szerintem nagyobb!
Lftássam, mijaz az imprilista fogalom hogy cél szeméj??? Ijen nincs. Odacsapunk osztán majd aki forgács volt asztat rehabilit Álljuk. Ha mind forgáts volt - hát akor mind fotgács volt. Van hogy az ember komenist NAGYON gyalul. Nem véletlen hogy nagy Lftássaink mint Lenin és Sztálin, Szamuely és Rákosi nem foklalkosztak ojan impirilista szemvényfesztésel mint birosági tárgyalás, bizonyitékok meg védelem. Fel kel akasztani a fél (ha esös az idö az egész) falut abol tanul a kulákpokk. Asztán majd rehabilit Állunk. Meg az elözö Párt Fött Titkára kennyük az egészett. Prolet Ár Előzmény: Fedoszejev (51746)
Azért lássa be, nickek múlttal egyetemben történő eltörlésére akadt példa a fórum történetében. :) Igaz, olyan kevés volt, amikor a szoft emberi (akarom mondani moderátori :)) beavatkozás nélkül, magától hajtotta végre a feladatot.
Daragaja, na és a slágerlistájára emléxik-e még? ;)
Igaz, tatjanka etnő meg egy ízben lelkipásztornak titulálta magát, aki pásztorórákat ad. :))
És ha már tatjanka etnő: azért neki sikerült az, ami csak a legnagyobbaknak. A múltját és eredeti nickjét végképp eltörölték, mely után tatjanka etnő elhatárolódott saját korábbi önmagától és sikeres lobbitevékenységbe kezdett a Peacefight Corporation Ltd. Inc. Etc. élén.