Keresés

Részletes keresés

naiv Creative Commons License 2005.10.09 0 0 56

Idéztem valamit Andrassewtől, majd leírtam egy tényt. Ezt találtad olyan humorosnak, vagy abnormálisnak barátom?

Előzmény: DI24 (55)
DI24 Creative Commons License 2005.10.09 0 0 55

Vitaindítódat olvasva te sem vagy teljesen normális , barátom .

Poénos összevetéseid vannak. :-)

Előzmény: naiv (53)
justic Creative Commons License 2005.10.09 0 0 54

Miért élvez pozitív diszkriminációt a Bochkor-Boros páros?

Miért nem szedte őket ízekre a sajtó (már legalább szakmai szempontból is balúl kijött lépésük miat)? Vagy netán ennyi szívességet tetek már nekik, hogy közben szent tehenekké  változtak ?

Előzmény: Demszkyváros (52)
naiv Creative Commons License 2005.10.08 0 0 53
Miféle alantas, zsigeri, rasszista indok rejtezik Fodor diszkriminatív magatartása mögött????

A hatalomvágy.

Tegnap a közTV adott terete Borosnak. Az inkriminált témában valahogy nem szólaltatták meg. Amúgy egy pár hónapig minden médiumtól el kellene tiltani ezt a két gátlástalan gazembert.
Előzmény: Demszkyváros (50)
Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.07 0 0 52
No de kedvesem, mint az minden mértékadó független médiából köztudott, ezek a pártok ab ovo nácikok, antiszemitákok, tehát ezektől nem is várhatjuk, hogy megszólaljanak! Bezzeg az SZDSZ! Bezzeg aZ MSZP!

No de az MSZP és az SZDSZ is épp úgy hallgat, mint a köztudottan nácikok, ergo az MSZP és az SZDSZ is náci párt.
Előzmény: Hayloft Ezekiel (51)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2005.10.07 0 0 51

vagy hol a jobbik?

vagy mijép a zsírtáltossal?

penig nemzetünk színe-virága a biciklisták ellen uszít a két kis bolsevik...

te is csak egy irányba látsz...

Borosbocskorbarangócuslág meg mennyen a picsába, zacc mindahány

Előzmény: Demszkyváros (50)
Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.06 0 0 50
Pont ezt írtam a "lakosság egyes csoportjaiban". Oltári nagy kuss van mélydemokratáéknál.

"Minden diszkrimináció, kirekesztés, embertelenség a maga logikájában megjeleníti a végső megoldást. Minden képmutatás ezekben az ügyekben felmutatja a kollaborációt, minden bűnös hallgatás magában rejti a totális cinizmust, amitől terrorrá lehetett az embertelenség Magyarországon."
(Horváth Aladár az Új Generáció egyik tüntetésén)

És kérem, hol lapít, bujkál két hete Horváth Aladár és az Új Generáció??? (Biztos a LOP STOP tábláikat keresik a liberális hét előtt.)
S hol lapul Lovastyik, másnéven nazarene, a politikai fórumozó Új Generációs fűrer??? (aki a neten látott képek alapján maga is könnyen BoroSSék elgázosítási felhívása során bevagonírozásra kerülhet, hiszen biciklizik)

"Ha diszkriminációról van szó, akkor igen is deklaráljuk, hogy mi is kisebbséghez tartozunk" - mondta Fodor"

Fodor Gábor most kussol.. Igen-igen-igen mélyen kussol. Pedig most a biciklis kisebbéghez tartozik fenti keijeletntése alapján, ahhoz a biciklis közösséghez, melyet egyes mértékadó balliberális közszereplők és a SSlágerrádió el kívánnak gázosítani. Miért nem vállal közösséget Fodor Gábor most mégsem a biciklis kisebbséggel, mikor azt már a médiában is üldözik? Miért diszkriminálja, rekeszti ki Fodor Gábor a kerékpárosokat?? Miféle alantas, zsigeri, rasszista indok rejtezik Fodor diszkriminatív magatartása mögött????
Előzmény: naiv (49)
naiv Creative Commons License 2005.10.06 0 0 49
"Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon" hallgatnak (idézet egy Harrison Forfd filmből kölcsönözve).
Előzmény: Demszkyváros (48)
Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.05 0 0 48
A balliberális média (=a média 99%-a) elhallgatja az ügyet. A mértékadó "40-ek" és egyéb "független" aláírók, demonstrálók is mélyen kussolnak. Pedig bűnösök, ha némák maradnak, mert lehet, hogy BB holnap, holnapután, jövőre már nem csak a biciklisek elgázosítására szólít fel, hanem ők is sorra kerülnek. Tudjuk, egy kis bajszas fickó (valami Hitler) brossúrájából is embermilliók égetése lett aztán végén ...
Előzmény: naiv (45)
naiv Creative Commons License 2005.10.05 0 0 47
Nem inkább a holocasust túlélők a holocaust viccek ellen?
Előzmény: evil1023 (46)
evil1023 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 46
Én igazán nem vagyok egy bocskor fan, de erről az egészről az jut eszembe, amikor a szőkenők elmentek tüntetni a szőkenős viccek ellen.
Előzmény: naiv (45)
naiv Creative Commons License 2005.10.05 0 0 45
A sajtóban nem kapott elég teret a súlyos ügy.
Az érintettek most hol tartanak nyilatkozataikban?
Előzmény: Demszkyváros (44)
Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.04 0 0 44
Érdemes elolvasni az index "cikkét", ahogy gúnyolódik, mentegeti a menthetetlent és persze 1000-el tereli a témát minden más lényegtelenre. A "cikk" iskolapéldája a ballibek által értelmezet "objektív" tájékoztatásnak.
Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.04 0 0 43
"Mik lesznek szankciók, lesz e büntető per?"

A ballib csókos rádiónak? Semmi.
Előzmény: naiv (42)
naiv Creative Commons License 2005.10.04 0 0 42
ORTT:

"... a tanács elnöke a súlyosnak ítélt panaszok mindegyikének helyt adott. határozatuk szerint a mûsor a rádiózásról és televíziózásról szóló törvény számos paragrafusát megsértette, a btk kisebbség elleni uszításról szóló cikkelyét is kimerítette, azaz ez alapján akár perelhetõ is.

határozott indoklásában az elnök megemlítette, a mûsor ellen már számtalan panasz érkezett, többek között értelmi fogyatékosokról szóló ízéstelen viccelõdés miatt.
határozottan indokolt továbbá azzal, hogy egy országban, ahol a holocaust során ezrével gázosítottak el embereket, ilyennel nem viccelõdünk, soha, még akkor sem, ha ilyen olyan szórakoztató, ironikus mûsorról van szó.

megemlítette ezen kívül harmadik nyomós okként, hogy lévén ez egy "autós rádió", a közlekedésben kisebbségként megjelenõ, veszélyeztetett csoport ellen amúgy is tomboló indulatok szításában magatartásuk egyértelmûen károsnak tekinthetõ, ami még balesetekhez is vezethet.
az eljáró tanács határozata alapján az ortt hozza meg az általa megítélt büntetõ szankciókat.

nyertünk. és szerintem nem csak mi. érdemes néha elhinni, hogy igazunk lehet."

Mik lesznek szankciók, lesz e büntető per?
Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.04 0 0 41
Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.04 0 0 40
http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=11570/

Boros-Bochkor kontra kerékpárosok
[2005. okt. 4. 9:14]
Az ORTT ma tárgyalja a Sláger Rádió műsora ellen beadott panaszt. A két műsorvezető szeptember 20-án többek között kerékpárosok elgázosítására szólított fel a Critical Mass felvonulás kapcsán.

Az Országos Rádió és Televízió Testület a nyilvános tárgyalást 2005. október 4-én 11.00 órakor tartja, a következő helyszínen: Országos Rádió és Televízió Testület 1088 Bp., Reviczky u. 5. P11-es terem.

Az ügy előzményei:
Biciklisek elgázosítására szólított fel Boros és Bochkor (cikk az Indexen)
Több, mint 20 000 fős Kritikus Tömeg - a greenfo.hu beszámolója a felvonulásról

A felvonulás szervezői által benyújtott panaszlevél:

Tisztelt ORTT!

Panasszal fordulunk Önökhöz a Sláger Rádió (1014 Bp., Fő u. 14-18.) 2005. szeptember 20-án reggel elhangzott Bumeráng adással kapcsolatban.

A műsorban többek között a Nemzetközi Autómentes Nap kapcsán szervezett kerékpáros tömegdemonstrációról és ennek kapcsán a városi kerékpárosokról esett szó.

A műsorvezetők minősíthetetlen kijelentésekkel illették az alternatív közlekedési módot választókat, azaz a közlekedésben veszélyeztetett kisebbségként résztvevőket.

Idézetek a műsorban elhangzottakból, a műsorvezetők által tett kijelentésekből:

„üssünk meg egy biciklistát”
„elég, ha kiteszed a kezed”
Bochkor Gábor: „Tudod, mit csinálnék egy biciklistával? Bezárnám a garázsomba és elindítanám az autóm motorját.”
Boros Lajos: „Feszíts ki egy drótot!”

Kérjük Önöktől az ügy kivizsgálását és megfelelő szankciók eszközlését.

Kérjük ezt Önöktől különös tekintettel az újságírói felelősségre, melynek elődleges feladata a helyzetek mérlegelése, a hallgatók/nézők/olvasók tájékoztatása, és nem ellenségeskedés szítása egy civil kezdeményezés kapcsán, melynek célja a pillanatnyi kellemetlenségeken felülemelkedve mindenki számára pozitív üzenetet hordoz.

A demonstráció szervezésében fontos szempont volt az autósok, tömegközlekedők médián keresztüli tájékoztatása, melyben az említett rádió műsorvezetőinek is felelős partnernek kellett volna lenniük a gyűlölködés és gyűlöletkeltés, ellenségkép alkotás helyett.

A panaszt benyújtotta:

a Critical Mass kerékpáros felvonulás szervezői, résztvevői és a városi biciklisták, megközelítőleg 20 000 ember nevében
Forrás: criticalmass.hu
Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.02 0 0 39
Már 13 napja lehet nagy nyilvánosság előtt (SSLágerrádió) felszólítani mások elgázosítására következmények és büntetés nélkül .
Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.02 0 0 38
linkajánló:

Fórum » Kultúra, művelődés » TV&Rádió »
Az elgázosító rádio támogatói
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9129296
Demszkyváros Creative Commons License 2005.10.02 0 0 37
Nem vagy te olyan naiv ... ;))
Előzmény: naiv (35)
naiv Creative Commons License 2005.10.02 0 0 36
Úgy látom Boros és Bochkor bűntetlenül hívhatnak fel elgázosításra médián keresztül.
Valaki jelentse már fel őket!
Előzmény: Demszkyváros (34)
naiv Creative Commons License 2005.09.29 0 0 35
Ha nem lenék ennyire naiv , akkor érteném...
Előzmény: Demszkyváros (34)
Demszkyváros Creative Commons License 2005.09.29 0 0 34
Előbb-utóbb az ORTT elé kerül az ügy. Bár az ORTT-től sokat várni nem lehet.
Kissé érhetetlen, miért nem indít magától vizsgálatot ilyenkor a rendőrség, az ügyészség vagy a valamelyik ombudsman?!
Előzmény: naiv (33)
naiv Creative Commons License 2005.09.29 0 0 33

Az nem baj, ha valaki hűlye, nagyon hülye, négy fal között.

De egy sok tízezer ember által hallgatott rádióban csak olyanoknak szabadna megszólalni, akik tudják tetteik felelősségt felmérni, válalni.

Ez a két ember vagy nem tudja, vagy azt hiszi, bármit megtehetnek büntetlenül.

Lehet, hogy így van?

Előzmény: Gharíb (31)
Demszkyváros Creative Commons License 2005.09.28 0 0 32
Ha tojnak rá, akkor érzéketlenek, ergo nácik.
Előzmény: naiv (30)
Gharíb Creative Commons License 2005.09.27 0 0 31

Ez a drótos buli úgylátszik a fixációja ennek a baromnak:

" Név: Boros Lajos Születési idő:

1947. április 12.

Születési hely:

Budapest

Kategóriák:

média

Boros Lajos a rádió bűvöletében nőtt fel, bár eleinte sokkal jobban érdekelte, hogy mi van a dobozban, mint az, mi szól belőle. Egy kis zenei kerülőútnak köszönhetően felnőttként ismét a rádiónál kötött ki, ám teljesen más szerepben, mint gyerekként képzelte.

Tanulás közben rádiózott

Boros Lajos rádiómérnöknek készült, állandóan rádiókat szerelt otthon. "Mint őrült tinédzser behálóztam az egész lakást alig látható dróttal, fejmagasságban. Azt hittem anyám megöl, mert állandóan drótokba akadt bele, akárhova ment, csak hogy jobban szóljon a rádió" - mesélte. Érettségi után a Bánki Donát Gépipari Technikumba vették fel, ahol rengeteget kellett tanulnia, hosszú éjszakákon keresztül készítette a szakrajzokat. Közben mindig szólt a Luxemburgi rádió, ahol az akkori legmenőbb slágereket játszották. Nehezítette helyzetét, hogy közben meghalt édesanyja, aki egyedül nevelte. Lajos rokonok támogatásával tartotta fenn magát az iskola alatt.

A pol-beat királya

A tanulás mellett azért jutott ideje gitározni, és írt egy könyvet is, Sakálok címmel, ami akkor ötvenezer példányban kelt el. Később, már rádiósként jelent meg a Sumák dumák című könyve. A technikum után zenei karrierbe kezdett, pol-beat műfajában. Sikerült megnyernie a Ki mit tud?-ot, így az egész ország megismerte nevét. Lajos sorra járta a KISZ-táborokat és a VIT-találkozókat, ahol dalaival - és egyre inkább - szövegeivel szórakoztatta a fiatalokat.

"Amikor elkezdtem a gitározást, eleinte nem vettem észre, hogy nem vagyok valami jó zenész. Később pedig azt vettem észre, hogy a produkcióm legsikeresebb része az összekötő szöveg. Ezért egyre kevesebbet zenéltem, és egyre többet dumáltam" - emlékezett vissza. Jelentkezett is a Magyar Rádióba, ám többször is eltanácsolták rossz artikulációjára hivatkozva. Ekkor vette kezelésbe Marton Frigyes, aki megtanította Lajost színpadon beszélni.

Kezdetben utálta Bochkort

Igazi rádiós személyiség a Danubiusban lett, ahova hungarotonos kapcsolatai miatt hívták. Amikor elkezdett dolgozni, már ott volt Bochkor Gábor is, mint a német nyelvű szekció műsorvezetője. "Meg kell mondanom őszintén, nekem nem tetszett a fazon. Azt gondoltam róla, hogy egy túlöltözött, kikent-kifent piperkőc, akinek agya sem lehet sok" - vallotta be.

Végül mégiscsak összekerültek, az 1995-ben induló Cappuccino reggeli műsorba. "Nagyon hülyék voltunk ketten együtt. Mindent másképp láttunk. Ebből legtöbbször konfliktus alakult ki, de ez egyszersmind humorforrás is volt. A hallgatóknak viszont tetszett" - mondja Lajos.

1998-ban a Danubius vezetőivel kialakult konfliktusuk miatt "áttekertek" a Sláger Rádióra, ahol azóta is vezetik a népszerű reggeli Bumerángot. A népszerű műsorvezető-párost hívták tévéműsorokba is. Először az RTL Klubon kaptak saját produkciót, a Kész Átverést vezették, majd a tv2-n volt látható a Boros-Bochkor show.

Három fia van.

főbb műsorai: Cappuccino (Danubius Rádió 1995-1998), Bumeráng (Sláger Rádió, 1998-tól) Kész Átverés (RTL Klub), Boros-Bochkor show (tv2)"

Ostoba ripacs. Ráadásul bolsevik.

naiv Creative Commons License 2005.09.27 0 0 30
Azt nem, de azt igen, hogy nagy ívben tojnak az egész holocaustra.
Előzmény: Demszkyváros (29)
Demszkyváros Creative Commons License 2005.09.26 0 0 29
Ha pártelnök lehet Zuschag az MSZP-ben, akkor az azt jelenti, hogy mind az MSZP mint párt, mind a szavazóik azonosulnak a neonáci nézetekkel és elképzelésekkel.
Előzmény: naiv (28)
naiv Creative Commons License 2005.09.26 0 0 28
Zuschlag pártelnök lett Kiskunhalason
2005. szeptember 26. 8:40

MNO
Zuschlag Jánost választotta elnökévé tegnap az MSZP kiskunhalasi helyi szervezete - adta hírül a Népszabadság.

Miután bizonyossá vált, hogy az MSZP országos választási bizottsága nem fogadná el, hogy a mandátumáról 2004-ben lemondott képviselő ismét induljon a kiskunhalasi körzetben, lemondott a helyi szervezet elnöki posztjáról Venczel József, Zuschlag legfőbb helyi támogatója. Várható, hogy helyi elnökké választása után Zuschlag lemond az országgyűlési képviselő-jelöltségről, és egyik szövetségesét, Váradi Krisztiánt jelölik helyette. A tegnapi taggyűlésen, amelyen Zuschlagot elnökké választották, lemondott a helyi MSZP-szervezet elnökségi tagságáról Várnai László, Kiskunhalas MSZP-s polgármestere, és Horváth Etelka, az önkormányzati MSZP-frakcióvezetője.
(nol.hu)Zuschlag pártelnök lett Kiskunhalason
2005. szeptember 26. 8:40

A politikai hulla zombi létét megkezdte, várva a eltámadást
meteor808 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 27
Ilyenek sülhetnek ki abból, ha valakiknek sokszor és hosszú távon viccesnek kell lenniük. (Pláne, ha tehetségtelen, csk jó a "reklámja". Pl:Bochkor) Én azonnal kapcsolok a következő adóra, ha az ottani "humorzsákok" elkezdik ontani az erőltetett poénokat és kényszeredetten kacagnak rajtuk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!