A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladók az alábbi hibás Pentax tükörreflexes fényképezőgépek.
Az MZ-3 tükör fennakadva, zárhibás, SN: 7868329,
Az MZ-5 vaku nem nyílik fel, a záridők hangra hosszúnak tünnek, SN: 7069369.
Mindkettőnek megvan a szemkagylója, a vakupapucsvédője, az objektívbajonett kupakja, a csatlakozókupakja, és a nyakszíja, és mindkettőhöz van elemtartó markolat.
Az MZ-5 hátlapja nem dátumozós, de igény esetén van hozzá dátumozós hátlap is.
Ára darabonként 20 000 HUF
Ajánlatokat tenni, érdeklődni, alkudni a publikus e-mail címen lehet.
Eladó egy teljesen jól működő Bronica SQ 6x6 -os fényképező gép egy Zenzanon-S 80mm F2.8 -as objektívvel együtt Objektív karc és gomba mentes, kevéske por van benne
gép sn: 1108689 obi sn: 8209824 hátfal sn:2302852
Ára : 180e ft
Átvehető kipróbálhat: Budapest XIII. került
email címem publikus nem szívesen postázom, de ha másképp nem megoldható, akkor a vevő felelősségére FoxPost utánvéttel
Sziasztok! Erősen viseltes küllemű, de jó műszaki állapotú Voightlander VSL3-E (6330007) Distagon 35 2,8 objektívvel(5274709) eladó. Gomba, por, olaj, mindenmentes. Esztétikai állapota miatt 60000Ft irányár.
Eladó egy Yashica CY bajonettes 2/50mm objektív. Nagyon szép, újszerű állapotban van. Milc gépekre is adaptálható. Covid előtti áron csak 6 ezer forintért eladó.
Szomorú szívvel kellene megváljak Mamiya szettemtől: 2db. 645 Super váz, egy fénymérős és egy fénymérő nélküli prizmával, egy power grippel, 120-as magazinokkal és film betéttel. Az egyik váz elemfedele sajnos hiányzik, de tán 3D nyomdázással pótolható, én nem akartam foglalkozni vele, így használtam. Mindkettő működőképes, a fotók szerinti optikai állapotban.
vázak: FF27975, 207620
power grip: 210082
magazin1: FI50022
magazin2: nincs sorozatszám
Optikák: Sekor C 80mm f/2,8 S/N:150291, szinte újszerű, kifogástalan állapotban, szép képpel
Sekor SF C 145mm f/4 S/N:13309, változtatható lágyítású szoft fókusz objektív, szép állapotban, szép képpel
Sekor C 150mm f/3,5 S/N:37139, szép állapotban, szép képpel
Sekor ULD C 300mm f/5,6 S/N:12312 jó állapotban, szép képpel
Sekor ZOOM ULD C 105--210mm f/4,5 S/N:11249 jó állapotban, szép képpel, de sajnos hiányzik róla a rekeszállást a vázra átvivő "vinkli".
3D nyomtatással nyilván pótolható
Sekor Macro C 80mm f/4 S/N:14495 az 1:1 leképzésre képes Auto Macro Spacerrel, szép állapotban, szép képpel.
Kompletten szeretnék megválni tőle, az egész szettért 245000.-FT-ot szeretnék. Érdeklődni a publikus email címemen lehet.
Rathenower Optische Werke Rectimascop 48 / 2x anamorfikus objektív
Fellelt állapotú Rathenower Optische Werke Rectimascop 48 / 2x. A fókusz kicsit száraz, de végigforog (nem erőltettem). Az optika kipróbálva nem volt, így működését nem tudom garantálni, egy alapos átnézés szükséges lehet.
19.000 forint
Zenit E + Industar 50-2 50mm f3.5
Szép állapotú gép és objektív, de a váz nem volt tesztelve. A fénymérő nem biztos hogy működik, a záridők bizonytalanok. Az optika tiszta és minden gyűrű finoman jár. Akár alkatrésznek, vagy vitrindísznek is jó lehet! A tok ajándék a szetthez.
9500 forint
Meopta Mirar 0,65x
Új állapotú előtétlencse eladó. Nem gombás, nem poros belül, első-hátsó kupakja is megvan a tároló dobozával együtt.
9000 forint
Zenit E vakupapucs adapter
Zenit E vakupapucs adapter eladó hibátlan állapotban.
2000 forint
Forte - ORWO filmcsomag
Régi (1961-től) bontatlan csomagolású filmek eladók inkább csak dekorációs célra. A tárolási előzményekről nincs információm.
9500 forint
Előre utalás után postázom is a dolgokat, illetve a megkereséseket a juhaszmarton6@gmail.com címre várom!
Keresek Zenza Bronica SQrendszerhez keresőt. Elsősorban tükörakna keresőt, de bármi más is szóba jöhet. E-mail: kylovolt kukac dzsímél (vagy a profilomon levő nyilvános cím)
Rathenower Optische Werke Rectimascop 48 / 2x anamorfikus objektív
Fellelt állapotú Rathenower Optische Werke Rectimascop 48 / 2x. A fókusz kicsit száraz, de végigforog (nem erőltettem). Az optika kipróbálva nem volt, így működését nem tudom garantálni, egy alapos átnézés szükséges lehet.
19.000 forint
Zenit E + Industar 50-2 50mm f3.5
Szép állapotú gép és objektív, de a váz nem volt tesztelve. A fénymérő nem biztos hogy működik, a záridők bizonytalanok. Az optika tiszta és minden gyűrű finoman jár. Akár alkatrésznek, vagy vitrindísznek is jó lehet! A tok ajándék a szetthez.
9500 forint
Előre utalás után postázom is a dolgokat, illetve a megkereséseket a juhaszmarton6@gmail.com címre várom!
Eladó egy CANON PRIMA SUPER 105-ös fényképezőgép. Hátha valakinek hiányzik a gyűjteményéből.. A gép kítőnű eztétikai és műszaki állapotben van. AZ ára 19.900 Ft T: 20-481-39-04