örülök h féltesz,meg aggódsz értem,ezt majd én elrendezem.neked londonban kellene tenned a dolgokat ;) pénteken megyek a sportkórházba,majd megmonnyák mi bajom van...najah,nem könnyű az Istenek élete sem...
Danikam, kerlek szepen, vigyazz magadra! Es ha nem szabad fociznod, ne focizz, a jo eg aldjon meg. Nem er annyit, hogy komolyabb serulesed legyen, vagy vegleg abba kelljen hagynod a sportot.. Lecci...
nem szivatásból mondom,de képzeld Petra,ma meg tbányán voltam a kórházba,mentőautóval vittek be...most a bal vállam adta fel...a legjobb,h még nem is szabadott vna fociznom...
de kapok maszkot (elvileg),szal semmi akadálya h ujra játsszak...mondjuk a mai mk meccset mindenképp ki kell hagynom...pedig villanyfényes meccs az Integrál DAC ellen... na szép napot!
Köszönöm a játéklehetőséget. Jó kis csapat lesz ez...most még csak feltérképeztem a posztokat és szerepeket a csapatban, de ígérem a következő mérkőzésen már hozom a formám. :)
Mivel túléltem a parádét, ezért a mai naptól szabadon DRAFT-olható Füzi Gábor 27 éves floorball edző, 172cm magas, 72kg....minden poszton bevethető játékos. :))))))))