Ha 1x nem tecc neki, h nem műxik az AB, akkor kölcsön kenyér visszajár alapon keresztbe tehet a fityisznek, amikor nagy dérrel-dúrral nekiállnak jogalkotni.
Nem Áder, hanem a FIDESZ en bloc. Áder csak a végrehajtó. Szvsz készülnek a hatalomátvételre, és kifejezetten jól jönne nekik egy működésképtelen Alkotmánybíróság. Ugyanis ebben az esetben nem lenne a törvénykezésük fölött más kontroll mint Sólyom László, de őt meg - láthattuk - megvették kilóra... :(
Áder persze, hogy nem feledékeny. Elég kínos lett volna tovább szabotálni az alkotmánybíró jelölést. Ha jól sejtem, megállapodott négy embert egy csomagban szavazta volna meg a(z) - egyáltalán nem - tisztelt Ház. Így viszont mehet a hirig elölről, az Alkotmánybíróság működésképtelensége továbbra is fenyeget. Borítékolom: Szili hiába egyeztet újra 5-én, nem lesz eredménye... :(
Aha ahogy Móricka elképzeli.
Ezek szerint minden vesztett párt ki kell vonuljon a politikából.
Kis bogaram meséld már el nekem akkor mit keres itt az mszp 1990 után.
Nem tom, kire/kikre gondósz, de nekem, személyesen elkég zavaró, h egy vezető politikus ilyen hülye. Aztán meg hazudik is egy méretest. Persze lehet ez a sztenderd, de azért már nem támogassam. Sőt, ki kell az ilyeneket hajtani libapásztornak...
hát, most ezt a volt alkotmánybírót keverik ügybe; jépássi jobika bocsikérésre lett kötelezve SZGZ-től, de, még nem hallottunk róla, hogy megtette volna; ezek azt hixzik, hogy minden madár sólyom?