Aha. A kisebbik tesóm is idén érettségizik. Nem egy öröm, pláne az idei cirkusz után. De mi a helyzet a továbbtanulással? Nem mintha én továbbmentem volna. De gondolom, azért az fontos. Mármint nem nekem, hanem úgy általában.
Tegnap este szétküldtem az emilt, ami az Echelontól jött. Az Attack klipjét népszerűsítik, azt küldték el, hogy mindenki küldje tovább annyi helyre, amennyire csak tudja. Én ezekre a helyekre küldtem: Danubius Rádió, Juventus Rádió, Rádió1, Roxy Rádió, és Rádió Junior (ez érdi helyi adó). A barátnőm, aki jól kiakadt, miután tegnapelőtt felfedezte az Attack magyarosítását/kiherélését, azt mondta, névtelen levelekkel fogja bombázni a zenei újságok és rádiók szerkesztőségét. Szegény, nem tudja, hogy Magyarhonban a könnyűzene=1.fogd meg egy kvázi ismeretlen külföldi előadó munkáját 2.lopd el. Mindegy.
A Magot én is láttam moziban, és nagyon tetszett már akkor is a végén a szám, mármint az Echelon, de akkor még nem érdeklődtem utánuk.
Glifik felrakatása abszolút megérte. A mókás az, hogy csak az első jelet akartam felrakatni, hogy olyan legyen, mint Jaredé, úgy voltam vele, majd később felrakatom a többit is. Vagy nem:) Aztán a tetkóműhelyben megkérdezték, hogy mit tökölődöm. Na nem így, de ez volt a lényege. Mondtam, hogy igazuk van. Úgyhogy felrakták mind a négyet. Eleinte jöttek a Humor Haroldok, hogy na, és mi van, ha megunod az együttest? Ehhh... Ezeknek mit magyarázkodjak? Egy idő után az lett a sztenderd válasz, hogy akkor csak kér lehetőség marad, vagy levágom a karom, vagy csak lenyúzom magam. Megunni... A sztenderd válasz aztán megtette hatását.
igen igen, de már itt vagyok a célegyenesben szóval nem kell sokat várni =)
eh én is kivagyok a suli miatt hajtani kell utolsó évem...aztán májusban az érettségi...hm =/
oh igen, ez elég elszomorító =(
én úgy vagyok vele ha olvasok vagy hallok egy együttesről, akkor azért szúrja az oldalamat a kiváncsiság hogy mégis milyen zenét játszanak, és elkezdek kutatni...aztán utánna döntök...
semmi baj a lényeg kivehető belőlük ;) elhiszem, hogy az fájdalmasabb volt, de hát megérte gondolom =)
különben én egyszer a balcsin voltam A mag című filmen(azt hiszem ez volt), és ott a végén ment 30 STM szám, mikor írják ki a szereplőket...etc =)
Kicsit punnyadt vagyok. Rengeteg volt ma a munka a dolgozóban, de ez nem baj.
Őszintén szólva BEHÁNYOK attól, hogy míg itthon hivatalosan semmi érdeklődés nincs a 30STM iránt, addig mindenféle... hmm... feldolgozásban hallom vissza a zenéjüket.
Na mindegy. És semmi többet nem tudok elmondani. Kérem, kapcsojja ki.
Örülök, hogy tetszettek a képek. Elég életlenek lettek, de ami azt illeti, nem vagyunk nagy technikai zsenik. Yup, a tetkók megvannak. Fájt, mikor csinálták, de túl lehetett élni. Igazából az azt követő hét volt kemény, amíg be nem gyógyult.
Még mindig nem tudok napirendre térni afelett, mennyire gyönyörű a From Yesterday. Épp most kezdődik:)
Szóval:) Itt vannak a képek. Hát ez lenne a A Beautiful Lie album, becses kezeim közt. Több kép is készült, de azok nagyok, nem tudom ide betenni. Mindjárt felrakom őket az imageshackre, és beírom a hivatkozást.
Na most töltötte be az egész klippet. Eddig csak megnézésre tudtam tölteni. Irtó muris. 3 óráig tartott, de abszolut megérte várni.
Az első lemezre visszatérve, van 1 rész, amit még mindig nem tudtam értelmezni a minivideón. Shannon settenkedik a tourbuszon éjjel, és motyog valamit. Valami van a kezében, szerintem hintőpor. Odamegy egy ágyhoz, amiben alszik valaki, felhúzza a paplant, és jól megszórja a delikvenst. Háttérből röhögés hallatszik. Amúgy sötét van. Egyrészt nem értem, mit magyaráz Shannon, és nem tudom kivenni, hogy kit szórt meg.
Most töltöm lefelé. Nagy a fájl, sokáig tart, de nagyon mulatságos:)
Az első lemezen van a kis megamoziban egy rész, mikor Solon pofára esik a színpadon, hát én úgy röhögtem... Meg van egy, mikor Jared rántottát süt a tourbusz konyhájában, és ecseteli a f***ing eggsekkel kapcsolatos álláspontját:)
Hát képzeld, bár már egy jó ideje 30STM és kicsimarslakó-rajongónak mondhatom magam, erre az egész livejournalos agymenésre csak a múlt héten találtam rá. Mármint a képekre meg a fanficekre. Elsőre úgy kiakadtam, hogy majdnem leborultam a számítógép elől, aztán már jókat röhögtem.
áá ne most már tényleg kell a régi lemez is, nagyon szeretem az ilyen vicces jeleneteket nézni, mindig feldivít =)
igen a fülkét láttam, és hallotam is erről a Jaredes részről, hát nagy kár =(
nem tudnád ide felrakni azt a részt ahonnan lelehetne tölteni vagy egy linket...kiváncsi lennék rá =) ha persze nem lenne gond...
juj igen hírbehozáshoz hozzáfűzve...láttál már néhány montázst amiket rajongók csináltak Colinról meg róla?...annyi van te jó ég (ölelkezős, csokolózós)
Ezt a képet tettem rá a szórólapra. Nem nézlek hülyének, egy angol nyelvű site-on írták erről a kicsi Marslakóról, hogy szebb, mint bármelyik csaj, és ez szerintem így is van.
Tényleg nagyon király az a kis melléklet:) Amikor Shannon ott karatézik/kugfuzik, először azt hittem, hogy vmi bolond rajongó az, mert szőkére van festve a haja, és először nem ismertem fel. Másik kedvenc belőle, mikor Jared fogyatékosnak tetteti magát egy áruházban, és eljezd ismeretlen embereket követni. Azt hittem, megverik a végén:)
Amúgy potyognak a könnyeim a röhögéstől. Most láttam a Fülke című filmből kivágott jelenetet a neten. Ez egy Colin Farrell-film, még a Nagy Sanyi előttről, és Jarednek volt benne egy jelenete, amit végül kivágtak. Ahogy nézegettem, lehet, hogy jobban jártak így. Így is hírbe hozták őket egymással a Sanyi premierje után, de ha ebben a filmben is benne maradt volna ez a jelenet, az életben nem magyarázzák ki magukat.
Még ezen az állványra-felmászó-mánián agyaltam, amit Jared csinál minden koncerten, csoda, hogy még nem esett le, és törte össze a pofáját. De ami késik, nem múlik:)
Az a fehér szemfesték szerintem halálosan ijesztő. A hivatalos fórumon írta is valaki, hogy mikor először meglátta, azt hitte, egy fehér napszemüveg van Jareden.
A szórólapra a glifiket tettem rá, meg egy csoportképet, amin rajta van a rózsa is a borítóról. Mármint az ABL album borítójáról a rózsa. Jared úgy néz ki a képen, mint egy lány. Eee...
Azért igyekeztem ésszel szórni. Mivel most még csak interneten lehet megrendelni a lemezt, igyekeztem olyan házakat nézni, ahol... hogy is mondjam... feltételeztem, hogy van internet. Azért is, mert a szórólapra ráírtam a hivatalos oldal ( www.30secondstomars.com ) címét is, hátha valaki belehallgatna, és beléjük szeret.
Még nem döntöttem el, hogy a tesók közül kinek van szebb szeme, szóval ennyiből mindenképp bejátszik ez a szemfestős-dolog.
Ok, nem ellened irányult a dolog. Nekem is minimális volt a zsebpénzem, mikor még iskolába jártam. Most, hogy már dolgozom, minden más.
Az első lemezen lévő multimédiás melléklet egy kis összeállítás, ahogy az együttes lohol egyik koncertről a másikra, néhány koncertrészlet, némi folyóba ugrálás (Solon ugrott be éjjel a Mississippi-be, a többiek meg videózták, és röhögtek rajta), némi részeg karatemester-bemutató (Shannon), és a szokásos dili (Jared).
Ja! MP3-ban milyen hosszű a Story című szám? Mert a lemezen gyanúsan hosszú (14 perc), szóval egy nagy üresjárat jön a kb.3 perces szám után. Odatekertem a végére, mert gyanítottam, hogy valamit már megint kavartak ezek a bolondok, és tányleg van a végén egy kis szösszenet (szintetizátorzene+Jared nyöszörög) (éneklésnek nem nevezném, de nagyon király:))