Az idén, a tavalyihoz hasonlóan, is csak 1 naposra tudom megszervezni az Audioland topiktalit.
Az utóbbi években folyamatosan csökkent az ott alvók száma, + ismét teljes állásban dolgozom, ahol a szabadság igénybevétele erősen korlátozott. Nem tudjuk felvállalni egy napnál hosszabb találkozó ellátását.
A tavalyi találkozó is egy napos volt, jó hangulatban telt, remélem idén sem lesz másként.
A találkozó időpontja október 2 szombat, a megszokott Annafürdői helyszínen.
Jelentkezés email, a címem nyilvános, vagy a szokásos táblázat kitöltésével aminek linkjét az elmúlt években résztvevők címére megküldtem. A táblázatban levő adatok nem nyilvánosak, így annak linkjét ide nem rakom ki.
Érdeklődőknek meküldöm.
Bízom benne, hogy a Covid nem lehetetleníti el a találkozót.
Mi tartottunk egy jó kis talit. Jóhangulatút, tégi barátokkal, jó erősítőkkel. Talán az utolsó 10 év legjobb talija volt. Bővebbet itt olvashattok róla:
Míg nem volt érvényes elképzelés, lehetőség, nem írtam.
Az idei év elejétől középiskolai tanárként egészítem ki a nyugdíjamat. Addig nem tudtam időpontot választani míg meg nem lett az órarendem. Esetleges pénteki sok órás nap végén nem lehet elindítani a találkozót. Mire meglett az órarendem két időpontot kellett lemondanom mivel az én bizonytalan foglalásom biztos jelentkezők vitték el. Ezután a pénteki elfoglaltságom figyelembe vételével (egyik heti órarendemben 7 óra van) az október 9-10 maradt, a szokásos 3 napot kettőre redukálva a Covid miatt.
Ezzel is sokáig bizonytalankodtam, távolinak tűnt az időpont a járvány terjedését figyelembe véve. Másfél hete írtam levelet a szokásos kőrnek a jelentkezéssel kapcsolatosan, a mai napot szabva határidőnek, hogy látható legyen kikre számíthatunk.
Sajnos a jelentkezések nem teszik lehetővé a kétnapost sem, így egy napra csökken az idei találkozó:
Október 10, szombatra.
Ekkor sem a szokásos erdei iskolában leszünk de továbbra is Annafürdőn, a vendégházban. Itt egyszer már voltunk, mikor egyszerre két csapatnak osztották ki az iskolát.
Kérem, hogy akit érdekel és eddig nem kapott levelet az küldjön nekem. A címem nyilvános.
Jó, de annak az aranyos kis jószágnak a hangját nem lehetett hallani!:)))) Spaccét meg? Egész idő alatt végig mint valami mormoló alapzajt!:))) Pedig kikötve sem volt!:))))
Én is szeretném megköszönni Krizsinek és családjának a szervezést, a fantasztikus kajákat. A résztvevőknek pedig a tartalmas beszélgetéseket, közös zenehallgatást. Jövőre újra!
Szerencsésen hazaértünk a 15.-ik találkozóról! Jó volt összejönni újra régi kedves ismerősökkel és megismerni újabbakat!:)))
Volt itt minden - érdekes készülékek, tanulságos beszélgetések, jó hangulat és persze jó kaják!:)))
Újfent köszönetet kell mondanunk Krizsinek és kedves családjának a szíves vendéglátásért, a jó kajákért és egyáltalán - azért, hogy 15 éve megszervezi és lebonyolítja ezeket!
Az a kérésem, hogy a levélben szétküldött link szerinti táblázatba írja be részvételi szándékát aki jön, jó lenne egy többé-kevésbé pontos létszámot látni.
Ha van olyan érdeklődő akit érdekel a találkozó, de nem kapott erről levelet az jelezze itt a fórumon, vagy emailben, a címem nyilvános.