Keresés

Részletes keresés

Lujza8 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 187

"Művész-szakember"? az az, aki egésznap index-fórumozik? :)

Egyébként meg ha Meki, meg kell hagyni, hogy Rio-ban nem találtam semmi kivetnivalót a kiszolgálásban, kb 5 mp alatt előttem volt amit kértem, hiánytalanul, mosolyogva...

Előzmény: Steven Smith (186)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.20 0 0 186

De hisz ez bók volt - különben már rég elűztem volna őket - mármint a nőket.

Ne viccelj. A nők nélkül szart sem érne a cég...itt nagyon sok "művész-szakember" van - de valakinek dolgoznia is kell - nem igaz?

Előzmény: Lujza8 (184)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.20 0 0 185
Biztos nagyon vékonyak Stevenek meg már gyengül a látása, ezért nem látja...

Ebből jól kihoztalak... :)))
Előzmény: Lujza8 (184)
Lujza8 Creative Commons License 2005.09.20 0 0 184
A "hisz nők" kitételt kikérem magamnak :)
Előzmény: Steven Smith (183)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.15 0 0 183

Számlázási időszak van nálunk, tehát  örülök ha hétfő rggelig befejezik - szombat-vasárnapot is beleértve.

Ha ezeket elküldöm vásárolni - aznap már nem látom őket...hisz nők - neked magyarázzam ?

Hát ezért eszem inkább én a kefét a METRO-ban ...

Előzmény: Dhokthol Genya (182)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.14 0 0 182
Jogos. Nincs ott irodalyány aki elmenne helyetted bevásárolni? Minek bosszantod magad ilyennel?
Előzmény: Steven Smith (181)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.14 0 0 181

Nabazdmeg Genya...ezt hallgasd meg.

Mai METRO tempó. Kasszától el, kocsi tele irodaszerrel, lóvé kifizetve...pecsét a számlán: az alma. Hogyhogy?

Odébb megkapja!!! - a válasz...vagyis három pribék áll a kijáratnál - és összeveti a számlát a kocsi tartalmával - aztán bassza rá csak a pecsétet...illetve addig ki sem mehetsz, ameddig ezen a Gestapo-kapun át nem mentél.

Ez azért van, hogy a kasszásnő ne lopjon a rokon-barát-ismerős vevővel karöltve. Illetve a haver viszi a cuccost, csajszi nem üti be - este osztozás. Remek, mi?

Csakhogy vettem 4 doboz C5-ös boritékot, amit az egyik pribék felvágott cutterral - hogy nem-e dugtam el a boríték-dobozban egy mikrót, öltönyt, mosogatógépet, vagy emeletes kombinált hűtőszekrényt.

Türelmesen kivártam...aztán közöltem..."hozzon másikat". Azt mondta: miért?...illetve "nem lehet". Erre én: megsértette az árut - én originál csomagot vettem - INNENTŐL MAGA FELEL A TARTALMÁÉRT.

Baszod - lett ebből egy akkora cirkusz...tény, hogy az árúházigazgató rongyolta oda a kocsimhoz az originál csomagot a felbarmolt helyett. 

Előzmény: Dhokthol Genya (180)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.14 0 0 180
Egy régebbi történet.
4 éves volt a kislányom. Folyamatos probléma ha együtt voltunk, hogy a női wc-be nem mehetek be vele, a férfi wc látványa pedig már nem optimális megoldás. Rendszeresen elkértem a mozgássérült klotyó kulcsát, mert így át tudtam hidalni ezt a problémát. Ez a slozi van kialakítva pelenkázónak is. A mekis csaj nem akarta odaadni a kulcsát, mondván, hogy nem pelenkás a gyerek. Nagyon felbosszantott, hogy neki kellene állnom magyarázkodni, ezért inkább azt mondtam, hogy szeretném én eldönteni, hogy pelenkás vagy sem. Az igazsághoz tartozott, hogy nekem is kellett, és erre is jó megoldás a nagy helység, mert a gyereket nem kell egyedül kinthagyni. Szóltam a főnökének, hogy szarakodik a csaj, aki természetesen azonnal odaadta a kulcsot.
Mikor kijöttünk a kekec azonnal bement és kijövet hangosan közölte a főnökkel, hogy jöjjön, szagoljon (!) be, egy gyerek ilyet nem csinál.
Erre teljesen elborult az agyam. Befejeztük a kaját, majd kértem a vendégkönyvet és beírtam mindent.
Előzmény: Steven Smith (179)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.07 0 0 179

Egy profi "genya" - az nem szédeleg....az mindig bevetésre kész.

Abban igazad van viszont, hogy szédelegve nem lehet rendesen genyázni...sőt, szégyent is hoznál a "genyázási-szakmára".

Előzmény: Dhokthol Genya (178)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.06 0 0 178
A legjobb műszer amiben bízom az agyam. Ha szédelgek az már jelzés.... 0,5vol...
Előzmény: Steven Smith (177)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.05 0 0 177

Én iszom az alkoholmentest - de az frankó.

Két üveg után - jó műsszerrel mérve is nullás volt a teszt.

Előzmény: Dhokthol Genya (176)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.05 0 0 176
Nekem nem a kimutatással, hanem az alkohol érzésével van gondom. Nem bejövős és nem is szeretném ha az lenne. Inkább citromos víz kevés traubival keverve, vagy light sör ami elvileg alkoholmentes. Bár utóbbiból 2 üveg már megteszi azt a hatást amit nagyon nem kedvelek.
Előzmény: Steven Smith (175)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.05 0 0 175

Kaja után egy (azaz 1 drab) poháral ebből a "receptből" és garantálom még személyesen Salgó-tábornok sem tudja kimutatni - pedig annak 9 doktorátusa van.

Ne feledd: nyáron izzad ám az ember - az etil úgy elszáll percek alatt mint a sóhaj - a szomjoltás viszont tartós. 

Előzmény: Dhokthol Genya (174)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.05 0 0 174
Valóban rendkívül finom ital amit írsz, de sajnos még nem találták fel az alkoholmentes bort, így nálam ez az összetétel felejtős.
Előzmény: Steven Smith (173)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.05 0 0 173

Nyáron fröccs - annak párja nincs. Sem sör, sem üditő...Cola meg főleg nem.

Két újnyi savanykás borovics   -rá jéghideg tiszta szóda....vagy Bonaqua (az ugyanaz) - és semmi nem oltja így a szomjat.

Kipróbált recept - a parasztemberek 150 éve tudják.

Ugyanannyi (ha nem több) szóda fogyott falun...mint városon - pont ezért.

Előzmény: Dhokthol Genya (172)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.05 0 0 172
Jah. Ha már víz, legyen bubis! Szerintem. Persze az sem baj, ha valami íze is van.
Előzmény: Steven Smith (171)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.05 0 0 171

Ja, így már más.

Már megijedtem hogy te iszod a falmellékit - hisz ennyire rossz emberismerő nem lehetek....

Előzmény: Dhokthol Genya (170)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.05 0 0 170
A páromnak nyekergek folyton ezért, hogy ne igyon már csapvizet. :(
Előzmény: Steven Smith (169)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.05 0 0 169

Ha te képes vagy bubi-mentes (csap) vizet inni (pénzért)....hát akkor már veled nem is kell genyázni - hisz önellátó vagy - azaz kigenyázól te saját magaddal.

Így egy csomó fáradságos genyázástól mented fel az amúgy is belefásult vendéglátósokat.

Előzmény: Dhokthol Genya (168)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.05 0 0 168
Balaton büfésoron láttam, hogy a maradék söröket összeöntötték egy Balatoni világos üvegébe. A duma az volt, hogy még jól is jár a vevő, mert erősebb drágább söröket is iszik egy Balatoni világos áráért. Hasonló fenntartásokkal fogadom a nem az asztalnál nyitott bubi mentes ásványvizet is.
Előzmény: Steven Smith (167)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.05 0 0 167

Hát azt tudtad, hogy a legfinomabb szarvas-pörköltet a legvénebb marhából lehet készíteni - amit már senki nem akar elvinni a hentestől.

Csak tudni kell szélkásra főzni...azaz nem elkapkodni...mert akkor marhahúsnak fog kinézni - és marhahús íze is lesz.

Az meg nem lenne "korrekt" a vendégekkel - ha már egyszer szarvast kértek - jó drágán.

A volt szakácsomtól tudom.

Előzmény: Dhokthol Genya (166)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.05 0 0 166
Mesélhetnék arról, mikor kocsmáros voltam...

Csak 1 sztori. A boroskólát általában 2 deci bor 1 deci kóla arányban kérték. Én a bort lefelé kerekítettem az üdítőt pedig fel. Így közel fele-fele lett a keverési arány. Aztán 3 hét után egy este mikor mindenki szinte csak azt ivott szokatlanul nagy hiányom lett. Rövid idő alatt rájöttem, hogy a borból egy deci 6 FT a kólából pedig 1 deci 8 Ft. Na ezután alig kaptak kólát a borba, én meg hatalmas jattokat tettem zsebre! :)))
Előzmény: Steven Smith (165)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.05 0 0 165

Senki nem mondta, hogy visszafelé - vagyis a pulttól mifelénk - nem folyik a genyázás. Csak a vevővel másképp kell genyázni.

Én nem ismerek olyan szakmát melynek ne lennének meg a saját genyázási-fortélyai az ügyfél felé.  Még a kipufogó szervízesem is tud pár kegyetlen trükköt - ha nem tetszik neki a nyájas ügyfél.

Orvosok, egészségügyisek közt nőttem fel. Hát ott is hallottam ám sokmindent - úgy félfüllel...de az is elég volt. 

Ha netán valami bajom lesz egyszer - akkor tuti magamat sajátkezüleg műtöm meg...netről-könyvből - mindegy. A "szerszámok" javarésze már megvan.

Előzmény: Dhokthol Genya (164)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.05 0 0 164
A divatos visszakérdezős módszer...

Már előre látom a jövőt. A zöldségesnél kérek egy 10 kilós dinnyét. Itt fogyasza vagy elviszi? :)))
Képzeld ugyanezt a benzinkúton... :))
Előzmény: Steven Smith (163)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.05 0 0 163

Hát Lujzi - ez nem Meki...de azért idevág. METRO "műintézmény" befutok a kasszához.

A kocsin 12.500 ív fénymásoló papír (2.500-as dobozokban) 2.500 darab C5-ös boríték, vagy 12 nagyfajta iratrendező, dossziék garmadája, tehát egy iroda teljes havi szükséglete.

Nyújtom a kártyát...és döbbenet. A kiscsajszi megkérdi:

"Cégre lesz a számla...vagy magánszemélyre ?"

Na inenntől "snitt" lett az agyam...a többire (ami ezután jött) arra már nem emlékszem.   

Előzmény: Lujza8 (162)
Lujza8 Creative Commons License 2005.09.05 0 0 162

Olyan keveset járok ien helyre, hogy másegyéb játékot nem tudok mondani :)

Előzmény: Dhokthol Genya (161)
Dhokthol Genya Creative Commons License 2005.09.05 0 0 161
Azóta egyre többször sikerül. Eléggé változó az eladók reakciója. Van aki sértőnek találja, van aki mosolyog rajta.

Nincs valami új ötlet? :)))
Előzmény: Lujza8 (159)
Steven Smith Creative Commons License 2005.09.01 0 0 160

Megáll az eszem. A Ráday utcában ilyet mondott pincér?

Hohhh - én egy nagyon pacifista ember vagyok - de ha ilyet mondott volna nekem  egy tányérnyaló...hát lehet most előzetesben lennék.

Előzmény: Lujza8 (158)
Lujza8 Creative Commons License 2005.09.01 0 0 159
Ügyes ügyes :)
Előzmény: Dhokthol Genya (156)
Lujza8 Creative Commons License 2005.09.01 0 0 158

Persze hogy egyetértünk.... csak ezen mindig olyan kellemesen fel tudom magam bosszantani, hogy a boltokban mien flegmaság uralkodik.

Akiket a legjobban nem bírok: a pincérek.... főleg a felkapottabb helyeken. Tegnap a Ráday utcában amikor kért egy srác a sör mellé egy poharat is, merhogy nem akar ott üvegből inni, a pincér válasza: nabazmeg.

Vásárlók könyve....

Előzmény: Steven Smith (155)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!