Keresés

Részletes keresés

trasgo Creative Commons License 2005.08.18 0 0 4
Én nagyon örültem a sikerüknek, de azt ne mond, hogy nem voltak sárosak csak pisálni kellet, volna szerintem volt ott anyag. Haragszok rá mert a többi magyar érmet is befeketítette, tehát ha dopping nélkül meglátásuk szerint dobogón tudnak lenni bebizonyíthatják vélt vagy valós igazukat, ha nem kérem őket ne menjenek mert ismét róluk lesz hangos a nemzetköz sajtó. .
Előzmény: zi_laj (3)
zi_laj Creative Commons License 2005.08.17 0 0 3
A becsületet nem ők szarták el, és nem bizonyított még ma sem, hogy doppingoltak! Viszont van, akiről kiderült, hogy doppingolt és még sem baszogatják állandóan, felmentették, világbajnok lett sat., és országának sportolóit nem ellenőrzik ezerszer!
parajesus Creative Commons License 2005.08.17 0 0 2
Na ja.
Persze lehet hogy ártatlanok nem?
Akkor majd a NOB-ot nem indítanád a kov. olimpián merhogy ők okoztak kárt a magyaroknak?
Igenis menjenek csinálják meg és tunkolják bele a NOB pofájába az aranyat 2008-ban.
Előzmény: Törölt nick (1)
AAAaaa Creative Commons License 2005.08.17 0 0 0
0limpia.
Előzmény: trasgo (-)
trasgo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 topiknyitó
Annus Adrián és Fazekas Róbert ismét visszatér és szeretne menni a az olimpiára ezt nem tartom szerencsésnek, nagyon-nagy kárt okoztak a Magyar sportolók nemzetközi megítélésében arra kérem Annus Adriánt és Fazekas Róbertet, hogy kérlek ne sz@rjátok el ismét a Magyarok becsületét

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!