oca - koszi a valaszt! Ez akkor azt jelenti, hogy ha valamit felveszek HDD-re es onnan atmasolom DVD-re, akkor csak akkor lesznek benne fejezetek, ha azokat manulisan beallitom?
Sem DivX-et sem MPeg4-et nem tud! Viszont olvastan a napokban egy sajtóbejelentést, miszerint az közeljövőben megjelenő összes Panasonic DVD készülék DivX kompatibilis lesz!
vettem egy ilyen pioneert(neten- nem is igazából magyaro.on) és nincsen hozzá magyar nyelvű használati utasításom. Visszább olvastam, hogy eléggé sok mindenki így vagy úgy szerzett hozzá( a Pioneer cég közölte, hogy nem ad)- szóval tőletek kérdezem, hogy ha valamelyikőtöknél van-akkor e-mailben el tudná küldeni vagy esetleg postán - ahogyan megoldható lenne! előre is köszönöm
Sziasztok, van egy Pioneer DVR-433H-S felvevom. Egy dolgot nem birok elereni vele, nevezetesen, hogy automatikusan berakjon fejezeteket a a felvett anyagba, hogy ne csak tekeressel, hanem leptetessel is tudjak kereseni. Elvileg a SETUP-ban be lehet allitani, hogy egyaltalan ne, 10 vagy 15 perces kozonkent rakjon egy markert. De barmit allitok nem tesz bele. Se a HDD-re felvett anyagban nincsenek automatikus fejezetek, se a DVD-re atmasolt anyagban. A manual azt irja, hogy ez csak Video mode-ban mukodik, ha minden stimmel en azt hasznalom, megsem megy... Tudja valaki a megoldast? Koszi.
vegul a Pioneer-t vettem meg. Meg ki sem probaltam...
Kaptam hozza CD-n egy magyar nyelvu leirast. PDF formatumu, de kezileg beszkennelt lapokbol all. Nyilvan nem is keresheto... Gaz, bar jobb mint a semmi. Kinyomtatva egeszen olvashato.
Ha meg mindig szukseged van ra, szolj. Vagy ha esetleg megvan az eredeti PDF, az pedig engem erdekel.
Állok elébe. Csak egy valamire nagyon vigyázz!!! Nehogy belebonyolódj a Guide+ beállításaiba! Annál is inkább, mert nálunk ez még nem működik. Én sajnos kíváncsiságból elindítottam a keresést és úgy megkavarta a gépet, hogy pl. ha beprogramoztam 5 felvételt, a visszaellenőrzésnél csak 4-et mutatott. Természetesen semmi logikát nem tudtam felfedezni, hogy melyiket és miért hagyja ki a listából. Csak a gép teljes reset-elése segített a problémámon. Persze kezdhettem mindent elölről a Setup beállításoktól, a csatornák újraprogramozásáig (46 adó van) mindent. Gondolhatod, hogy nem voltam felhőtlenül boldog minden adót a helyére tenni, nevet adni neki, stb. Jó sok időm rá ment, de mostmár minden rendben.
Én is sok VHS felvételt digiztem be és már csak vésztartaléknak hagytam meg a videókat. A napi felvételekre használom főként én is ezt a kis technikai csodát. A 7 éves lányomnak is nagyon bejön, ezért tervezem, hogy Őt hamarosan egy 433-assal lepem meg. Pedig az Ő Pioneer 2750-es lejátszója még nincs egy éves.
Egyébként ez a kis lejátszó fantasztikus mindenevése és gyorsasága tántorított el végleg a Panasonoic-tól.
Nagyon köszönöm a segítségedet előre is. Asszem élni fogok vele.
Még nem tudtam foglalkozni vele idő hiányában. Igazándiból én a VHS anyagot szeretnék digitalizálni valamint a videót megszüntetni és a DVD recordert használni a napi dolgok felvételére.
"Szerinted az AV Planet fog küldeni, úgy hogy nem náluk vásároltam?"
Meg kell próbálni, veszíteni nem veszíthetsz vele. Legfeljebb veszel náluk valamit, akkor biztosan adnak. :-) (CD-t, vagy nagy kapacitású Pendrive-ot vigyél!)
"Akitől vettem megígérte az 520-t csak nem tudom, hogy használható-e."
Szerintem igen. Nem sokban különbözik az 530-tól, a séma szinte ugyanaz, úgyhogy mindenképpen okosabb leszel, ha lesz egy 520-as könyved.
"Milyen a gép? Meg vagy vele elégedve?"
Nem bántam meg!!! Igen nagyon szeretem, bár én a fejlesztő mérnökök figyelmébe tudnék néhány apró dolgot ajánlani. Az biztos, hogy Te is én én is jó vásárt csináltunk. Nekem már április óta lehetne egy 720-asom, ha nem neszelem meg, hogy érkeznek az újak. 3 hónapot kellett rá várni, de nem baj olcsóbban vettem az 530-ast, mintha anno a 720-ra lecsapok.
Ha valamit nagyon tudni szeretnél akkor írj a beszabo@mail.globonet.hu címre. Ha lesz időm szívesen segítek. Esetleg küldj egy telefonszámot, és visszahívlak olyan kor, amikor mindketten a Pioneer előtt ülünk. Gyorsabb mint így levelezni.
Nem tudom, hogy más hogy vele, de mindenesetre érdekes a Basys hozzáállása. Mondom ezt azért, mert én az 530-asomat márkaboltban vettem még a megjelenéskor 155ezerért, és ugyan kaptam magyar nyelvű leírást, de nem eredetit, hanem egy eléggé silányul összefűzött harmadrangú fénymásolatot. Azért egy ilyen értékes cucchoz igazán járna egy normális leírás nem?
Viszont elektronikus formában én sem találtam sehol, hiába kerestem. De ha jól emléxem a vásárlás előtt az AV Planetnél érdeklődtem és mintha nekik lenne az 520-ashoz CD-n magyar nyelvű leírásuk. Meg kellene próbálni. A Panasonic kamerámat náluk vettem és a srác pillanat alatt rátette a leírást a pen-drive-omra.