Az M1 Napkeltét szívesen nézem, csak akkor kapcsolok át, ha demagóg Fideszes és Ibolyka a vendég, de ha érdemi dolgot mondanak, érdekel.
Az RTL-en a Reggeli nézhetetlen egyedül Sthol András volt értelmesde a valóságsóh-kal ő is lejáratta magát, Aztán jön a sok nyeremény a piros gombot nyomogató „köcsög” még szombaton is. MÓNIKA és BALÁZS a 2 SZÁR. Fókusz 1 hír beharangozása kb. 5-ször több idő, mint maga a „hír”. A főműsort nézem elégedett vagyok vele.
A telibevert kurv@ anyját az RTL-nek és minden csatornának, aki hangosan és pofátlanul nyomja az arcomba a reklámjait, de úgy, hogy akár egy mese közben is becsinálok a hangerő miatt. Az ORTT mi@f@aszt csinál? Ezzel miért nem foglalkozik? Grrrrrrrrrr.....................
Az a baj, hogy te, egymagad, vagy egy topikban tíz ember, de akár ezer is hiába küldi el őket a zavarosba, döbbenetes számok derülnek ki a statisztikákból, mennyi embernek megfelelő, amit a képükbe kapnak, és mennyit bámulják. Nagyrészt a közönség az oka ennek, hiába szeretik hangoztatni, így nem, úgy nem, ők nem.
Azokról nem tudok nyilatkozni, nem mertem megnézni őket. Ha meg fél percre belehallgatok valamibe lapozás közben, sosem derül ki semmi, legfeljebb hogy még fél percig úgysem bírom elviselni.
Az is veszélyes a rettenetes mennyiségű kulturális szemét mellett, ami ezekből a szarokból árad, hogy - igen kevés kivétellel - mintha megegyeztek volna, úgy hallgatnak a valós belföldi közéleti aktualitásokról, ügyekről, problémákról. Nyilván, hiszen az a nehezebb út, talán még érteni is kellene valamihez. Megindul a fikció már a híradóban, feltűnnek az ügyeletes sztárok, aztán átúszik az egész agyzsugorítás az ál-hírműsorokba (Fókusz stb.), ahol véletlenül tűnik csak fel előre gondolsan meg nem komponált helyzet, valós információ. Én nem vagyok függő, ritkán nézem, csak hosszabb idő alatt ennyi már leszűrődött. Amúgy tényleg egyszerű: mást kell csinálni - a sok primitívség helyett olvasni, értelmes helyről gyűjtögetni a szépséget, érdekességet, nem a közhelyeket csócsálni, rágni meg újra és újra, nem a teljes semmitmondást figyelni vég nélkül.
Az M1 Napkeltét szívesen nézem, csak akkor kapcsolok át, ha demagóg Fideszes és Ibolyka a vendég, de ha érdemi dolgot mondanak, érdekel.
Az RTL-en a Reggeli nézhetetlen egyedül Sthol András volt értelmesde a valóságsóh-kal ő is lejáratta magát, Aztán jön a sok nyeremény a piros gombot nyomogató „köcsög” még szombaton is. MÓNIKA és BALÁZS a 2 SZÁR. Fókusz 1 hír beharangozása kb. 5-ször több idő, mint maga a „hír”. A főműsort nézem elégedett vagyok vele.