Keresés

Részletes keresés

vizimaci777 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1873
"Nekem sem tetszik a sok hitleres dolog a szigeten, de hát azt árulnak amire van kereslet. ""

Ne hazudj, hiszen azért mentél ki.
Előzmény: méregkeverő (1872)
méregkeverő Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1872

"On augusztus 7th, 2007 Attila1899:

Sziasztok!

Sajnos csak szombaton tudtam kimenni a szigetre. Jól éreztem magam, bár volt pár kellemetlen dolog.
A koncertek isteniek voltak. A következő problémákkal találkoztam: kellene 2 pénztár, + 5 büfé minimum, + 1 kajálda (lehetnének magyar kaják esetleg, székely kaják, honfoglalás kori kaják), +15 wc, +15 tusoló, sokkal több pad, asztal, mert szinte végig álltam egész nap. Több kézműves lehetne. Szeretném megköszönni a szervezőknek a munkáját, mert ezen "hibák" ellenére nagyon sok munkát igényel egy ilyen rendezvény. Nekem sem tetszik a sok hitleres dolog a szigeten, de hát azt árulnak amire van kereslet
. "

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1871
Lehet tobzódni.
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1870

Mi jut eszedbe a Magyar Szigetről?

Ha az, hogy ez egy olyan hely ahol széles választékot kínálnak hitlerbögrékből, szálasipolókból, akkor elég gáz! Vajon ez volt a szervezők célja?

Ha nem, akkor miért nem ügyelnek a részletekre?

méregkeverő Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1869

"On augusztus 8th, 2007 Tomek:

......
Ami pedig a hitleres horogkeresztes polókat illetti: sajnos elég rendesen ki vagyunk téve mindenféle támadásoknak enélkül is, emelett lejáratnak olyan értékeinket - Kormorán, Hercegh Flóra, Világhy József, Magyarkanizsai Udvari Kamaraszínház, stb... - akik iránt a függetlennek csúfolt szélső balos média csürhe csak áhítozik. Talán jobban kellene rájuk vigyáznunk
."

Csak ezért baj????

méregkeverő Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1868

""hitleres bögre" válasz

On augusztus 8th, 2007 zsozso.73:

T. Lujovica!
Áttanulmányoztam a mein kampfot, de nem találtam azt amit írtál. Szerintem ilyen nincs benne, na mindegy. Azt viszont tudom, hogy a hitleri németország befolyása nélkül talán nem valósult volna meg a részleges revízió. Amúgy nekem a magyar szigetben az a legjobb, hogy nem kell cigányok, kínaiak, buzik, bibsik, mszp-sek pofáját látni, hanem igazi jó magyar hazafiak között lehetek. Nem hiszem hogy hozzád bárki is egy rossz szót szólt volna. Kérlek ne támadd azokat akikkel egy zászló alatt állsz, és egy a célod. Most pedig iszok valamit az egészségedre drága nemzettestvérem, a hitleres bögrémből! Vesszen trianon
!"

"Sziasztok!

On augusztus 8th, 2007 galgabi:

Én idén is mint az elmult 5 évben végig kint voltam (bár idén egy nappal előbb hazajöttem). Nagyon jól éreztem magam! Az időjárás olyan amilyen, mindegy milyen sosem jó senkinek :)
Valóban szükség lenne jó pár wc-re, zuhanyzóra, büfére és ha lehet meleg vízre, mivel egy hét alatt egyszer sikerült éppen langyos vízben fürdenem, pedig nem a nagy tömegben mentem! A tisztasággal semmi probléma, ami sár meg kosz van bent azt magunknak köszönhetjük, mivel a takarítók becsületesen takarítják és töltik a wc-ket papírral!
A másik számomra nagyon negatív dolog, hogy a konyhán valami eszméletlen lassúsággal szolgálják ki az éhezőket... egyik reggel nem túlzás egy órát álltam sorba egy helyben mert elfogyott a kenyér, azért már számíthatnának ilyenre. Meg nem egyszer volt, hogy elfogyott a kaja, főleg a reggeli, és így maradt a joghurt, ami még nekem is elég kevés volt!
Volt még egy kellemetlen dolog, ami már nem a szervezésen múlik! Mi jurtában aludtunk, amit mi vittünk, és elég kellemetlen volt számomra, hogy egyesek éjszaka a koncertről visszafelé, simán könnyítettek magukon az oldalára! Azt hiszem ez nem túl szép dolog, nem beszélve arról, hogy bentről ez egy elég kellemetlen érzés, hogy mindig azt figyeljük, mikor jár arra valaki
!"

Kultura, tolerancia, Magyar Sziget....

méregkeverő Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1850

"On augusztus 7th, 2007 Lelkes:

Sajnos csak egy napot tolthettem a 7. Magyar Szigeten, de mar levontam a kello tanulsagot a jovobe nezve. 2008 nyarat mar eleve ugy fogom betervezni, hogy ott lehessek elejetol a vegeig. Ez a legszinvonalasabb kulturalis rendezveny ami ma Nagy-Magyarorszag teruleten van. Ami igaz, nagyon jol jonne tobb bufe, sorsator, borozo... Nem tudom elhinni, hogy nem akadna tobb magyar erzelmu vallalkozo akiki ezeket a szolgaltatasokat elfogdhato arakon nyujtani tudnak. Peldaul nekem ugy tunt, hogy a sokkal kisebb Felvideki Magyar Szigeten tobb bufe volt ahol italt es kajat lehetett venni es alig kellett varakozni ebbol kifolyolag.
De mindenkeppen hatalamas koszonet jar a szervezoknek, hogy szervezik ezt a fantasztikus 1 hetet es torodnek a latogatokkal. El tudom kepzelni azt a rengeteg munkat ami mogotte van, de azt is tudom, hogy a sok pozitiv visszhang es a novekvo tomeg erot ad a tovabbi munkara.
Szebb jovot
!"

Szeszt biztosan azért nem szabad bevinni, hogy a benti szolgáltatók éhen ne haljanak!

"A Magyar Sziget házirendje:

...

A Magyar Szigetre üveget, szúró és ütő eszközöket, mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat, valamint szeszes italt behozni TILOS!

..."

Vedd meg bent jóval drágábban!

:-))))

méregkeverő Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1848
Több nick-kel együtt....
Előzmény: Törölt nick (1847)
jehu Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1821

de a legkevésbé sem zavar, igaz?

Az végképp nem jut eszedbe, hogy ilyen környezetben tisztességes ember nem jelenik meg?

Előzmény: turgonya (1797)
jehu Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1820
Nagyon is érti, csak hazudik.
Előzmény: Törölt nick (1804)
jehu Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1819

Te érted, miért hazudnak ilyen görcsösen, agresszíven?

Ma már semmi baja sem lesz annak, aki nyilas(szimpatizáns)nak vallja magát, az egész jobboldal számára nincs is ilyesmiben semmi kivetnivaló.

Hát akkor..?

Előzmény: ath (1814)
turgonya Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1818
Na te sem leptél meg.:DD
Szépen illusztrálod, amiről beszélgetünk itt pár napja.
Előzmény: Törölt nick (1804)
ath Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1816
azt sejtem. szamomra nyilvanvalo a hihetetlen frusztracio valos oka, csak arra vagyok kivancsi, hogy erre ok mikor jonnek ra....  :-)
Előzmény: unnamed (1815)
unnamed Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1815
Inkább ott kéne kaparászni, hogy mi nem történt vele... :))))
Előzmény: ath (1814)
ath Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1814

valoban nem ertem, hogy mi a turo koze van a te onbecsulesedhez bminek ami tobbszaz eve tortent. mellesleg meg mindig nem irtad meg, hogy mi is tortent akkor, ami ennyire kihat rad a mai napig....

megmagyarazod?

Előzmény: turgonya (1805)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1813
Nekem borom van Sztalinos.Original russian product. :)))
Előzmény: ooloo (1812)
ooloo Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1812
 Mér'? Sztálinos már van? :o)
Előzmény: Alhazred (1810)
méregkeverő Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1811

Egyébként itt a 2004-s Magyar Sziget topic

Igencsak tanulságos a "problémák" ismétlődése....

Előzmény: turgonya (1809)
Alhazred Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1810
akarok egy hitleres bögrét.
turgonya Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1809
A kedvedért megpróbálom!
Ha kapok választ, kopizom!
Előzmény: méregkeverő (1803)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1808

A hitleres bögrékről s egyéb hasonló emléktárgyakról, polókról a véleményem hogy igenis van helye a szigeten, akinek van egy kis történelmi ismerete az tudja miért.

Gyönyörű.Neki meg én tudnám hol a helye.

Egyébként ezeknek az igazmagoroknak mindig budiproblémájuk van.  :)))

Előzmény: méregkeverő (1800)
ooloo Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1807

"Mindannyiunk célja, hogy trianont ledöntsük, mindenkire szükség van!"

Csak úgy lazán, félkézzel ... a másikban a bili füle. B+... :(

Alhazred Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1806
hogy a picsába döntenék le trianont, szerencsétlen frusztrált okostojások...
turgonya Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1805
Ez elég lapos volt, asszem nem érted, miről beszélek.
Előzmény: ath (1802)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1804

Az hát.Neked meg nem kell magyarázkodni.

Az Árpád sáv a Te és a hozzád hasonló mélymagorok kezében igen is, nyilas jelképpé degradálódik.Ellenben a történelmi zászlók között nemzeti jelkép.Tudom, nehéz ezt megérteni de erölködj. :)))

Előzmény: turgonya (1770)
méregkeverő Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1803

Évekkel ezelött (2004) próbáltam!

Gondolom Toroczkai azóta is fogalmazza a választ!

Előzmény: turgonya (1801)
ath Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1802

a tied lehet, az enyem nem. az koszoni megvan es nincs a beka segge alatt. es a tiedet mi tamasztana fel? egy kis arpadsav lengetes? egy napi feloras turul nezes?

szerintem mas a bajod.

hogy ez hogyan jon ossze? egyszeruen. majd ha nem hivod oket buziknak pld mert tudod, hogy ez oket serti, akkor majd megerted.

Előzmény: turgonya (1796)
turgonya Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1801
Nem tudom.
Írj nekik egy mélt, remélem válaszolnak rá.
Előzmény: méregkeverő (1799)
méregkeverő Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1800

"1 nap a szigeten

On augusztus 7th, 2007 Attila1899:

Sziasztok!

Sajnos csak szombaton tudtam kimenni a szigetre. Jól éreztem magam, bár volt pár kellemetlen dolog.
A koncertek isteniek voltak. A következő problémákkal találkoztam: kellene 2 pénztár, + 5 büfé minimum, + 1 kajálda
(lehetnének magyar kaják esetleg, székely kaják, honfoglalás kori kaják), +15 wc, +15 tusoló, sokkal több pad, asztal, mert
szinte végig álltam egész nap. Több kézműves lehetne. Szeretném megköszönni a szervezőknek a munkáját, mert ezen "hibák" ellenére nagyon sok munkát igényel egy ilyen rendezvény. Nekem sem tetszik a sok hitleres dolog a szigeten, de hát azt árulnak amire van kereslet. Talán egy Petőfit, Kossuthot, Attilát, 7 vezért ábrázoló bögrére is volan kereslet, és jobban illene a szigetre.

Valamint bocsánat kérek attól akinek a sátránál leültünk, azt hittük sörsátor:)

VII. M.SZ.

On augusztus 7th, 2007 zsozso.73:

Barátaim!
Négy nagyon jó napot töltöttem a szigeten. Örömmel láttam, hogy évről évre egyre többen vagyunk. Lassan beérik a gyümölcs, melynek magját a HVIM vetette el? Én azt hiszem igen! Viszont a negatívumokról is kell beszélni. Ez a találkozó kezdi magát kinőni ezért szükséges lenne a szolgáltatásokon javítani. Nagyon kevés az illemhely, a zuhanyzó -ami van annak tisztasága igen sok kívánni valót hagy maga után- valamint nagyon-nagyon kevés az étkezési és a szomjoltási lehetőség. Ezek a félórás sorbanállások sokunk szórakozását keserítették meg. Egyik reggel egy teljes órát álltunk sorba a büfében. Rendezőség jövőre orvosoljátok ezt!!! Viszont a legjobb hogy rengeteg fiatal van, s ez bizakodással tölt el minket.
A hitleres bögrékről s egyéb hasonló emléktárgyakról, polókról a véleményem hogy igenis van helye a szigeten, akinek van egy kis történelmi ismerete az tudja miért. De ahogy a mozgalmunk (melynek tagja ugyan nem vagyok, csak szimpatizáns) egyre szélesebb rétegekhez fog elérni ez majd úgy is lassan lecseng, háttérbe szorul. Mindannyiunk célja, hogy trianont ledöntsük, mindenkire szükség van! Üdv. mindenkinek!"

No comment!

méregkeverő Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1799
De meg tudnád mondani, hogy a Magyar Sziget szervezői miért türik el évről évre?
Előzmény: turgonya (1797)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!