Az előre eltervezet lejáratókampány szolgáinak juttat Lopcsány KÖZPÉNZMILLIÓKAT.
Ezeket a 3 év alatt nem érdekelte az ország irányítása, csak a hatalommánia és a közpénzmilliárdok lenyúlása. A vörösnáci diktátor milliókkal jutalmazza a gyűlöletkampányában résztvevő elvtársait
Bugatti? :)) Nem mondom, szerettem egy darabig... de mióta megvan az uramnak is, meg nekem is a Bentleym, a Bugattit már csak a macskák kedvéért tartjuk. Figyu... ne adjunk valamit ennek a Cibóknak? Arra gondoltam, hogy a kertészem ötéves Roverját megkaphatná... már vennem kell neki egy újat, mert megszólnak. Igaz, sötétvörös... lehet, hogy nem teccene neki.
1. no, Lopcsány off-share cégeiről a Lopcsány Bizottság be akart kérni pár papirt, a maszop többség leszavazta,...miért is? 2. Mit vallott be Orbán? Azt hogy tanácsot adott a feleségének a volt cégének? Mit gondolsz, Lopcsány nem ad tanácsot az anyósának, akinek több cége van, plusz egy halom állami cég IB tagja, nahát? Elmegy az Orbán a vagyonosodását vizsgáló bizottság elé, majd válaszól a kérdésekre. Lopcsányozni miért? Lopcsány miből lett gazdag? Szalay et. , a példaképed haverja, most ki is a kormányban? Ki volt 90-94 között? Mi van az öszödi üdülővel? A kormányod a gazemberek a maffiózók kormánya.
Mondhatnám: éppúgy mint Polt "Pártatlan" Péter, vagy Jépa Jobi... de van ennél cifrább.
Rajnai kb. 80 év (100 hónap) alatt kap annyit, mint amennyit Kékessy, a svájci-magyar állampolgárságú szakállas bácsi kapott egyetlen hobbijára, a borfeldolgozójára. Közpénzekből. (Persze kapott ő még másra is százmilliókat...)
De ez mind smafu: többszáz év kell ahhoz, hogy annyit közpénzt kapjon, mint Várhegyi, az alcsúti fociedző a Szekércsárdájára.
Ebben a marha nagy jólítben azt veszem iszre hogy nem a pizt osztogattyák, hanem a buxámat fosztogattyák!
Ne a firkácok mesiljenek rúla milen jó nekem, majd ha én tudom azt elmesinyi no akkor lesz majd jó világ.
A politikha olan mint a sport.
Aki csak csani tudgya, csinájja, aki kuka hozzá az ír rulla. (köcsön tentával)
Óvastam én má a mi pénzünkbül íródott Viktor szeretetétül csöpögő Kende Péter kövvet, vagy a leghitelesebb magyar újságorgániumban a "népSzabacság" -ba Tellerlevelet!
Na és az "ÉS" az aztán az igazi uság: pártatlan, hiteles, correckt, és valós minden sora. Jaj jaj csak egy a baj velük: csak a betük, és a szók, valudiak, -ám mán a sorba rakásuk finta. No azirt balkézzel, jo pízér, én is bármit lekaparnik, -JÓ PIZÉR mondom, ballal -de a jobbik kezemmel az istennek se vinne rá a lilek, mert nehogy lenyisszantcsák ha lebukok hogy fillentettem.
Hogy egy kaparás igaz vagy hamis egy grafolugus rögtön megmongya, mer magyar embör hamisat csak ballal ír. (ld. Rajnai)
Huu de sok fékezü krónikás lenne eccerre, ha vissza jönne a közipkor!
Rajnaiknak, Kendéknek, még a fülét is levágnák. bbrr....
1, Gyurcsány ellen az LÜ-höz elballagot Sz, azt kissé nagyon pofára eset, azt azóta valahogy nem igyekeznek a fijuk konkrétumokkal, csak a köpködéssel(igaz fannok az is elég)
2, Orbán meg szépen bevalott mindent, aztán szegény fijug megpróbálják levakarni a szart,
Ez van.
Te speciel mi a r.... f... alapon L-ozol? Van konkrétumod, vagy kaptál egy brossurát azt dolgozol belöle? Az nagyon meg tetszik sértödni ha valaki visszaszól ugye? És kéretik a MasemmoNdunkigazat=150 mellözni, mint hivatkozési alapot, mert fáj a rekeszizmom a röhögéstől. Miután szegény Répa tegnap szénné égette magát, ma itt megjelent a fidesz-fan rohamosztag, azt megpróbálták eladni a lejárt szavatosságu marhaságot:-) Hát egy kicsit tessék már disztinválni, uraim:-)
Ne őrjíts meg, yozsibacsi, ez komoly??? A Rajnai fizetést kap a munkájáért? Igazad is van, yozsibacsi, hát hová jutunk így, ugye emlékszel még a komonista szombatokra, na az vót az igazi!
Igen. Két hetente jár hozzánk egy erdélyi takaritónő. Feketén fizetek, mint mindenki más, de ez igy van az EU-ban bárhol. Gondolom Lopcsány bejelenti a takaritónőjét a TB-nek, APEH-nak. NA ne.
Ejnye kedves G! De teccik terelni ezzerrrel?:-)) Rossz a brossurád? Szóljál már hogy adjanak frissebbet, mert ami Nálad van az csak a gondolára jó:-))))