A mostanim kingston de akkor megpróbálok egy 16 gbosat. köszi!.
Azt még had kérdezzem meg ha egész napos anyagot kell felvenni az elemet hogy oldjátok meg milyen spéci elemmel mert nekem még a tartósak is hamar lemerülnek.
Én elég vegyes kártyakészlettel használom, de még nem találkoztam ilyen jelenséggel. Normál esetben nem teszek bele 16 G-nál nagyobbat. Arra is rengeteg anyag ráfér. A nagyobb kártya növeli a bekapcsolási időt és az áramfelvételt is (és a feldolgozás vonatkozásában lustává tesz).
Célszerű nagyobb sebességűt (C10) választani. SanDisk, Kingston, Samsung, ezekkel biztosan működik.
Nem formáztam. mivel a gyári 1 gigásat simán betettem és látta, gondoltam akkor automatikusan a többi kártyával sem kell semmi egyebet csinálni. A kártya amúgy jó és minden eszköz látja kivéve a diktafon. Viszont ezesetben kérdés 2 hogy tudom formázni? Köszönöm
Akár az is lehetséges. Elmondása alapján máshol jó a kártya. Esetleg meg lehetne formázni magával a H1-el is, akkor biztosan olyan lesz, mint amit az szeret.
FAT32, vagy NTFS lehetne csak, mivel a sima FAT maximálisan 4GB-os partíciót tud csak kezelni (a FAT32 pedig a valóságban csak max. 32 gigásat). Amúgy szerintem ezek a cuccok valszeg nem kezelik az NTFS-t, de ez csak szigorúan szerintem.
Egyébként valszeg ezért a 32GB-os limit is.....
Ebben az esetben lehet hogy az a probléma, hogy valami miatt nem szereti azt a tipusú memóriakártyát a készülék, vagy az is lehet hogy hibás a kártya.
Elnézést totál fáradt voltam és fel sem tűnt hogy hülyeséget írtam. Szóval zoom H1-esem van. A probléma ugyanaz. Nem látja a kártyát. A gyárilag hozzá adott mini méretű kártyával rendesen megy .
Segítséget szeretnék kérni. Egy Htc1 boldog tulajdonosa vagyok ám olyan probléma merült fel hogy az új kártyát amit vettem bele nem ismeri fel nő access és nem tud rá hanganyagot felvenni.
Valaki tud tanácsot adni milyen kártyát lehet bele venni amit lát is?illetőleg mi lehet az oka, hogy nem látja a kártyát?
A kártya egyébként teljesen jó és működőképes más eszközök látják.
Köszi, tudom, hogy nagy a választék ilyenekben, nekem is van itthon egy hasonló (az 20e feletti).
Az igazi gondom az, hogy vonaton, buszon utazva járok a tanárhoz, és nem szívesen cipelnék a gitár mellett még egy ilyet is.
A tanár, hol akusztikus, hol elektromos gitáron mutat, hol erősítve, hol anélkül.
A cél egyáltalán az, hogy a sok infó, amit mutat és mond, ne vesszen kárba, mert mindent nem tudok vagy nem pontosan tudok megjegyezni, jó lenne visszaidézni, hogy is volt az pontosan. A hang minőség itt most nem igazán cél.
Az elektromos gitár-soundot mindig speciális gitárerősítőn és hangszórón keresztül értékeljük, nem szokás vonalból rögzíteni (kivéve persze a nagyon trendi reampos stúdiótechnkát, de az más tészta:)
Gondolom, a gitártanár is valamilyen kombón lejátszva lesz hallható ezt simán mikrofonnal kell felvenni. Meg otthon is a gyakorló kombóról. A pick upról lejövő hang csak a nyersanyag, ebből az erősítő-hangszóró párossal lesz a szó hétköznapi értelmében is használatos gitárhang, ezt kell felvenni, és nem a vonalas felvételekkel szarakodni.
Ezt a zseberősítő kérdést a piac már eldöntötte, mert minden nevesebb gyártó csinál ilyeneket. Sokszor még drágább mint egy normális. (Mondjuk nekem is az a véleményem, hogy aki ilyet vesz az nem normális! Tenyérnyi Fender... Elrántja a kábel.)
Ez egy Fender, de kicseréltettem a pickupoket ütősebbekre, leszedettem egy hangszín gombot, ami zavaró volt, a helyén tátong is egy lyuk, amivel még nem tudom mit kezdjek..... de ez már off téma.