2, azaz kettő hatalmas problémám van! 1. Elhagytam a térdvédőm egyik felét, nem látta valaki? Mekdávid, gumis, keveset futott jó állapotú. Másik, ugyan csak mekdávid, alkarvédő, hexpados és valahogy lábakélt annak is :S! Elképzelhető, hogy kicsit szétszórt lennék, de tudjuk be a vizsgáimnak :)) Szóval! Nagy nagy SOS lenne, ha meglennének... :) Köszcsi puszcsi!
2010. december 4.-én lezárjuk a 2010-es Wolves szezont.
A következő eseményekre kérem a nagy Wolves "család" segítségét és részvételét.
1. 12:30-tól Cseppkő utcai gyermekotthon mikulás ajándékozás
A korábbi évekhez hasonlóan idén is szeretnénk megajándékozni a Cseppkő utcai gyermekotthon lakóit. Ezek a gyerekek nem élhetnek a családjukkal, éppen ezért is fontos, hogy minél több törődést és szeretetet kapjanak.
- Kellenek játékok, csokik, csoki mikulások, cukorkák, könyvek, DVD-ék olyan dolgok, amikkel a gyerekek jól szórakoznak.
- Kellenek emberek, akik eljönnek velünk a gyermekotthonba és segítenek megajándékozni a gyerekeket.
Szerdán megkaptam a járógipszet és már kezdek egyre mobilabb lenni. Szóval, szívesen kimennék a juniorok szombati meccsére ha valaki el tudna vinni - újpesten lakok. Ha tudtok olyanról aki kocsival jön és kb útba esek neki akkor légyszi szóljatok neki vagy nekem.
Sziasztok, múlt hét csütörtökön valaki otthagyott az öltözőben egy piros, hosszujjú Arena felsőt és egyfél pár fekete sportszárat. A gazdája nálam átveheti őket!
Elnézéseteket kell kérnem, hogy az elmúlt időben "újra-megint" nem tudtam lemenni edzésre - sajnos a melóm közbeszólt. A szándék 100% megvolt, de idő és lehetőség hiányában ki kellett hagynom az utóbbi pár edzést. Holnap mindenképp le akarok menni - komolyan mondom hiányzik az edzés meg a búrátok :D
Kedves játékosok és szurkolók!Örömmel értesítelek benneteket, hogy a már jól ismert szürke pólóink ezen túl egyedi saját mezszámmal ellátva is megvásárolhatók.A mezszám a póló hátára a we are wolves felirat felé illetve férfi szabású póló esetén az ujjára is kerülhet.Ezeknek a pólóknak az ára 2500 Ft/dbEz egy pólón 1 db mezszám elhelyezését jelenti.A vásárlás mente a következő:1. Írsz nekem hogy milyen méretű pólót kérsz2. Megírod milyen mezszámot szitáztassunk rá3. És én megírom mikorra lesz kész4. Én viszem te hozod a pénzt 5. Mindenki boldog!Üdv: Edina muzsnyai.edina kukac gmail.com