Van egy barátnő, két számítógép és köztük egy kábel. Játszani szeretnénk, szoktunk is asztalon, táblán, de ha már ott a gép, ahol sose fogynak el a figurák és még többet lehet kombinálni, akkor ki kéne használni. De vajon mit játsszunk?
Settlers 2-öt is megszereztem és van egy egerem PS/2-ön egy meg COM porton. COM2-re dugva nem ment 2 játékosban (midkét egér a baloldali játékost irányította) ma kipróbálom COM1-re dugva hátha. De szrintem XP-ben kéne valamit állítani, hogy nár egy közös egérnek észlelje a 2-őt. De hogyan?
Nahát végigtoltuk a Syberia 2-őt és igencsak érdekli feleségemet az 1-ső rész. De most régi játékokkal (Sierra, Lucas) szeretném megismertetni, nem sok sikerrel. Most Loom-ot játszunk Expert módban (feleségem elég vájtfülű), aztán Day of The Tentacle magyar feliratokkal. Addigra remélem elkészül a Monkey Island I-II magyar fordítása és talán elfogadja a "csúnya" grafikát alcsonyabb felbontásban és akkor teljes lesz a sztori (3., 4. részt már végig játszotta és imádta).
Pedig nekünk anno még milyen szépnek tűnt a többi játékhoz képest :(
Szevasztok!én annyit tudok ehhez a topichoz hozzátenni hogy nekem még egy barátnőmet se kötette le a gép.sajnos nagyon kevés csajt ismerek aki gépezne.de remélem majd megtalálom álmaim nőjét aki egész nap velem fogja "verni" a billentyűket.
Most hogy nézem a topikleírást: egy kábel egy barátnőhöz és két géphez :) ? Odakötözted a gépekhez? :)
(csak vicceltem) :)
Szorosan a topikleíráshoz tartva magam, nálam is van 2 összekötött gép és egy feleség, de az, hogy én az egyiknél ülök ő meg a másiknál és úgy játszunk multiban, számára elképzelhetetlen (főleg, hogy a másik gép a másik szobában van) Talán... : A Settlers (serfcity) játéknak nincs olyan változata, amit 2 gépen lehet multiban játszani? Az 1. részt lehetett 1 mouse 1 joy párosítással osztott képernyőn
Billiárd: a Team 17 Arcade Pool nagyon jó, de van a Miracle softvernek egy nagyon szép és érdekes billiárdja. Nem hiszem, hogy a csajok nagyon lelkesednének ilyesmiért. Örülök, hogy van akinél bevált! Flipper az még talán. De én csak a régieket ismerem Fantasy meg Ball of Steel. Azok hú de jók voltak, a tesóimmal álló nap azt nyomtuk (4-en vagyunk). Monopoly Delux-ot próbáltam feleségemmel, de nem nagyon érdekli (miért? rejtély?)
Hitman 2? Érdekes választás :) Akkor élvezni fogja a készülő filmet is.
Na én a feleségemnek elvittem a Syberia II és tegnap végre rávettem, hogy próbáljuk ki. Kb 10 perces játék után megszólal, hogy ez olyan, mint a másik. "Milyen másik?" kérdem naívan. "Hét az a másik, a kalózos!" (Monkey Island 3-4). Tovább faggattam és kiderült, hogy ő eddig azt hitte a MI az egyetlen kalandjáték sorozat a világon :)
Nálama feleségem egyedül a HITMAN 2 the silent assasinnel játszott, azt élvezte, hogy nem kell benne csak max 1 embert kinyirni.
de, azota se semmivel es utálja ha én játszok....
Nah az én feleségemnél a Toplista: Settlers 3 Heroes III Monkey Island 2-3 és ezzel ki is fújt, ezen kívűl platform gamékat hajlandó játszani: Prehistoric 1 és egy Penguin panic nevezetű Mario klónt
Sziasztok! Az én barátnőm nem szeret játszani, de a Knights & Merchants tetszett neki. Régi középkori RTS: minimum egy óra építgetés, azután harc. Multiban nem olyan jó játszani, és sajnos csak az építkezés részét szerette, de nálatok hátha bejön.
Viszont az én volt nőmnek fullra bejött a SWAT 4 - tetszett neki hogy nem kellett (állandóan) kinyírni a terrorpistákat - a Painkiller már nem annyira :)
Nekem és barátnőmnek totálisan bejött ez a játék! Rendszerint leverm benne, de nem is ez a lényeg.
Viszont van a játéknak egy folytatása (vagy előzménye) asszem Master Tournament címmel fut.
Apropó: nem szép dolog de: a demoval csak 30 napig és néhány kártya (pl dragon) nélkül tudok játsazni. Feltörtük, 30 nap kilőve, dragon megkapva, viszont most nem tudjuk online nyomni. Valami megoldás esetleg?
Próbáltál már autóverseny szimulátort? Legalább megtudod, hogy a nők is tudnak vezetni. :)
Most tolom az Empire Earth 2-t. Multiban érdems kipróbálni. Nem csak hentelésből áll az egész, és az idő akár a huszdára is lassítható az eredetinek, így már nem reflexjáték.
A Syberia kaland, és nem is multi, ha jól tudom. az miert baj ? ketteseben is lehet jatszani, lehet kozosen agyalni a fejtorokon. ha nem akarod, szolj baratnodnek, en vegigjatszom vele :))
Javasolom az Astral Turnament c játékocskát. Alapszitu: két félisteni entitás mítikus lényeket és varázslatokat idézget egymás ellen a másik elpusztítására. Rendkívül egyszerűen kitanulható játék, de még több hónapnyi játék után is vannak benne ismeretlen taktikák.
Tudom ajánlani a Tropico-t. Az én barátnőmnek az a kedvence. Jó zene, nem túl bonyolult, építkezős, no hent, egy fiktív karibi szigetet kell menedzselni. MMben vettem tavaly, 1000péz volt, annyit bőven megér. A második része kerülendő, semmi újdonság, és bénább helyszín (kalózsziget).
Mondom gondolkodós, nem reflex, taktika/stratégia, akár RTS, akár TBS. A GTA egyik sem. Arról nem beszélve, hogy single. Olyasmire gondolok, mint a Dune2 volt, egyszerű, könnyen megérthető, ahol nagyjából kiegyenlített esélyeink vannak. Csak ugye a D2 már egyik gépen se megy, meg ma már ronda.