Keresés

Részletes keresés

moonshadow Creative Commons License 2005.09.08 0 0 42
Petracer sem rossz kikapcsolódásként.
Albert Creative Commons License 2005.09.08 0 0 41

Settlers 2-öt is megszereztem és van egy egerem PS/2-ön egy meg COM porton. COM2-re dugva nem ment 2 játékosban (midkét egér a baloldali játékost irányította) ma kipróbálom COM1-re dugva hátha. De szrintem XP-ben kéne valamit állítani, hogy nár egy közös egérnek észlelje a 2-őt. De hogyan?

Albert

Albert Creative Commons License 2005.09.08 0 0 40

Nahát végigtoltuk a Syberia 2-őt és igencsak érdekli feleségemet az 1-ső rész. De most régi játékokkal (Sierra, Lucas) szeretném megismertetni, nem sok sikerrel. Most Loom-ot játszunk Expert módban (feleségem elég vájtfülű), aztán Day of The Tentacle magyar feliratokkal. Addigra remélem elkészül a Monkey Island I-II magyar fordítása és talán elfogadja a "csúnya" grafikát alcsonyabb felbontásban és akkor teljes lesz a sztori (3., 4. részt már végig játszotta és imádta).

Pedig nekünk anno még milyen szépnek tűnt a többi játékhoz képest :(

Albert

Előzmény: Albert (38)
Atekka Creative Commons License 2005.07.20 0 0 39
Szevasztok!én annyit tudok ehhez a topichoz hozzátenni hogy nekem még egy barátnőmet se kötette le  a gép.sajnos nagyon kevés csajt ismerek aki gépezne.de remélem majd megtalálom álmaim nőjét aki egész nap velem fogja "verni" a billentyűket. 
Albert Creative Commons License 2005.07.13 0 0 38
Most hogy nézem a topikleírást: egy kábel egy barátnőhöz és két géphez :) ? Odakötözted a gépekhez? :)

(csak vicceltem) :)

Szorosan a topikleíráshoz tartva magam, nálam is van 2 összekötött gép és egy feleség, de az, hogy én az egyiknél ülök ő meg a másiknál és úgy játszunk multiban, számára elképzelhetetlen (főleg, hogy a másik gép a másik szobában van) Talán... : A Settlers (serfcity) játéknak nincs olyan változata, amit 2 gépen lehet multiban játszani? Az 1. részt lehetett 1 mouse 1 joy párosítással osztott képernyőn
Albert Creative Commons License 2005.07.13 0 0 37
Billiárd: a Team 17 Arcade Pool nagyon jó, de van a Miracle softvernek egy nagyon szép és érdekes billiárdja. Nem hiszem, hogy a csajok nagyon lelkesednének ilyesmiért. Örülök, hogy van akinél bevált!
Flipper az még talán. De én csak a régieket ismerem Fantasy meg Ball of Steel. Azok hú de jók voltak, a tesóimmal álló nap azt nyomtuk (4-en vagyunk). Monopoly Delux-ot próbáltam feleségemmel, de nem nagyon érdekli (miért? rejtély?)
s/s Creative Commons License 2005.07.12 0 0 36
Nálunk Pool-biliárd, flipper bevált. Ezeket ketten is lehet. Ezen kívül sok táblás játék van PC-re átírva, utána kell járni...
Előzmény: ghostmaster (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.06 0 0 35
Papásmamásat. :)
Albert Creative Commons License 2005.07.06 0 0 34

Hitman 2? Érdekes választás :) Akkor élvezni fogja a készülő filmet is.

Na én a feleségemnek elvittem a Syberia II és tegnap végre rávettem, hogy próbáljuk ki. Kb 10 perces játék után megszólal, hogy ez olyan, mint a másik. "Milyen másik?" kérdem naívan. "Hét az a másik, a kalózos!" (Monkey Island 3-4). Tovább faggattam és kiderült, hogy ő eddig azt hitte a MI az egyetlen kalandjáték sorozat a világon :)

Előzmény: tboti (33)
tboti Creative Commons License 2005.07.01 0 0 33
Nálama feleségem egyedül a HITMAN 2 the silent assasinnel játszott, azt élvezte, hogy nem kell benne csak max 1 embert kinyirni. de, azota se semmivel es utálja ha én játszok....
Albert Creative Commons License 2005.07.01 0 0 32
Az a Pokoli szomszédok az milyen játék? Érdekelne.
Most Syberianra próbálom rávenni
Albert Creative Commons License 2005.07.01 0 0 31
Nah az én feleségemnél a Toplista:
Settlers 3
Heroes III
Monkey Island 2-3
és ezzel ki is fújt,
ezen kívűl platform gamékat hajlandó játszani: Prehistoric 1 és egy Penguin panic nevezetű Mario klónt
Oleg53 Creative Commons License 2005.06.05 0 0 30
Sziasztok!
Az én barátnőm nem szeret játszani, de a Knights & Merchants tetszett neki.
Régi középkori RTS: minimum egy óra építgetés, azután harc. Multiban nem olyan jó játszani, és sajnos csak az építkezés részét szerette, de nálatok hátha bejön.
xlr8r Creative Commons License 2005.05.23 0 0 29
Viszont az én volt nőmnek fullra bejött a SWAT 4 - tetszett neki hogy nem kellett (állandóan) kinyírni a terrorpistákat - a Painkiller már nem annyira :)
GOttó Creative Commons License 2005.05.23 0 0 28

A Pokoli Szomszédokról jut eszembe, hogy a Nagy Balhé betörőszimulátorral is jókaz játszottunk az exemmel.

A jelenlegi nővel pedig épp a Diablo-t nyomjuk.

Előzmény: Vezso (27)
Vezso Creative Commons License 2005.05.18 0 0 27

Hi!

Ami a feleségemnek bejött és multi:

-Risk2: a táblásjáték szépen megcsinálva gépen

-HOMM

-Sims

-Ignition: külső nézetes kisautós

-Pokoli szomszédok 1-2: szomszéd bosszantós

-Worms a 2D-s verziók

-Catan van sz.gépen is, azt lehet kettesben is játszani, de a Catan kártya is jó

Most ennyi jutott eszembe.

Vezso

emgergo Creative Commons License 2005.05.17 0 0 26
Próbáljátok ki a Sierra városépítőit. Ugyan nem multi, de nagyon szórakoztató (Pharaoh, Caesar stb.)
GOttó Creative Commons License 2005.05.17 0 0 25

Szia!

Nekem és barátnőmnek totálisan bejött ez a játék! Rendszerint leverm benne, de nem is ez a lényeg.

Viszont van a játéknak egy folytatása (vagy előzménye) asszem Master Tournament címmel fut.

Apropó: nem szép dolog de: a demoval csak 30 napig és néhány kártya (pl dragon) nélkül tudok játsazni. Feltörtük, 30 nap kilőve, dragon megkapva, viszont most nem tudjuk online nyomni. Valami megoldás esetleg?

Előzmény: Logaaan (19)
Bazsika_ Creative Commons License 2005.05.15 0 0 24
Háát hogy mit jácc a barátnőddel elég sok dolog juthat az eszedbe.Persze használjatok tűzfalat :-) Billiárd?Snooker?Netán minigolf?
molnibalage Creative Commons License 2005.05.14 0 0 23

Próbáltál már autóverseny szimulátort? Legalább megtudod, hogy a nők is tudnak vezetni. :)

Most tolom az Empire Earth 2-t. Multiban érdems kipróbálni.  Nem csak hentelésből áll az egész, és az idő akár a huszdára is lassítható az eredetinek, így már nem reflexjáték.

Nos röviden ennyi.

attoparsec Creative Commons License 2005.05.14 0 0 22
A Syberia kaland, és nem is multi, ha jól tudom.
az miert baj ? ketteseben is lehet jatszani, lehet kozosen agyalni a fejtorokon.
ha nem akarod, szolj baratnodnek, en vegigjatszom vele :))
Előzmény: ghostmaster (14)
Archenemy Creative Commons License 2005.05.14 0 0 21

Hmm... Ismeros helyzet :))

Starcraft, az eleg jo, RTS, biztos ismered, gyenge gepen is elfut...

Heroes sorozatot en is tudom javasolni...

A baratnomnel totalis siker a Sims 2, igaz, az nem multi.

Ugy vettem eszre, a csajok nem feltetlen vannak oda annyira az egymas elleni jatekert...

ghostmaster Creative Commons License 2005.05.12 0 0 20
A Tropico király, de sehogy sem multi!
A régi Settlersek esetleg, de az meg viszonylag bonyolult, sok resource stb.
Előzmény: RedRiot (18)
Logaaan Creative Commons License 2005.05.12 0 0 19

Javasolom az Astral Turnament c játékocskát. Alapszitu: két félisteni entitás mítikus lényeket és varázslatokat idézget egymás ellen a másik elpusztítására. Rendkívül egyszerűen kitanulható játék, de még több hónapnyi játék után is vannak benne ismeretlen taktikák. 

http://www.astraltournament.com/

Log

RedRiot Creative Commons License 2005.05.12 0 0 18
Tudom ajánlani a Tropico-t. Az én barátnőmnek az a kedvence. Jó zene, nem túl bonyolult, építkezős, no hent, egy fiktív karibi szigetet kell menedzselni. MMben vettem tavaly, 1000péz volt, annyit bőven megér. A második része kerülendő, semmi újdonság, és bénább helyszín (kalózsziget).
Előzmény: ghostmaster (16)
tonkaize Creative Commons License 2005.05.12 0 0 17

Sziasztok!

Esetleg Heroes sorozat?

ghostmaster Creative Commons License 2005.05.11 0 0 16

Mondom gondolkodós, nem reflex, taktika/stratégia, akár RTS, akár TBS. A GTA egyik sem. Arról nem beszélve, hogy single. Olyasmire gondolok, mint a Dune2 volt, egyszerű, könnyen megérthető, ahol nagyjából kiegyenlített esélyeink vannak. Csak ugye a D2 már egyik gépen se megy, meg ma már ronda.

Előzmény: ARIBOY (15)
ARIBOY Creative Commons License 2005.05.11 0 0 15

Szia!

Szerintem GTA-zzatok eggyet.

Vagy ajánlhatom a www.jatek.lap.hu weboldalt,itt sok játék közül válogathattok.

További szép estét!

ghostmaster Creative Commons License 2005.05.11 0 0 14
A Syberia kaland, és nem is multi, ha jól tudom.
Előzmény: attoparsec (13)
attoparsec Creative Commons License 2005.05.11 0 0 13
Syberia.
nagyon jo hangulat, gyonyoru grafika, klasszikus zene, nulla eroszak, noi foszereplo :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!