Hát, tényleg rossz hír. Sajnálom a kölyköt, remélem kinövi. Szerintem az is rossz hír benne, hogy a koncertek elhalasztása, koncertrend felborulása miatt most már a halvány remény is elveszett, hogy esetleg Pestre jönnek.
Tom Chaplin drogelvonón van..:( A baj azért még nem akkora, saját elhatározásából feküdt be, hogy összeszedje magát és év végén folytathassák a koncertezést.
Láttátok már a Crystal Ball videóját a honlapon? Két verzió került fel, az egyiken nem szerepel az együttes. Sajnálom, hogy az Atlantic-nak nem rakták fel a teljes verzióját, nagyony kíváncsi lennék rá. Valaki látta már egyáltalán?
Nemtom, miért van ez, de valahogy a Stones, U2, R.Williams, Madonna és hasonlók egy turné alatt általában csak egy közép európai koncertet vállalnak be. A U2-nak tavaly ez Katowicze volt.
Sztem a 93-as budapesti csalódás volt a U2 managementnek, s talán ezért nem erőltetik a magyar fellépést.
Először is örülök, hogy volt lehetőséged ennyi külföldi koncert látogatásra, függetlenül attól, hogy mennyi idő alatt történt.
A DM-ot kedvelem, de inkább a régi lemezeit ismertem. A kedvencem a Black Celebration volt.
A U2, pedig bármikor jöhet, abban bírom a régit és az újat is.
Látod, a Keanen kívűl az U2 sem jött hozzánk! Azt nagyon nehezményeztem, akkora, de akkora csalódás volt. Szívesen beolvastam volna a koncertszervezőnek!
Szia! Én speciel biztatásnak vettem a szavaid, hogy bepótoljuk, mert biztos vagy benne , hogy errre járnak csak egy kicsit még kell rá várni.:-)
Azt becsülöm, hogy képes voltál messzire menni egy koncert miatt és ha nem vagyok indiszkrét, megmondanád, hogy melyik énekes/együttes volt(voltak) az?
Az új lemezt én is most ízlelgetem (kétszer meghallgattam ma este). Nekem elsőre nagyon tetszik, majd még ezután jön a mazsolázás, szövegre koncentrálás.
Viszont valami bosszant. Nálunk csak a keleti blokknak speciálisan kiadott lemezt lehet megvenni és pont a címadó dalt hagyták le róla. Egy kicsit megdöbbentett, hogy ezt hogyan okoskodhatták ki?
A koncertről pedig annyit, hogy nem tudom miért, de nagyon sok előadó csak a környére jön. Remélem, a Keane meglátogat minket, mert a tv-ben mutatott koncert hangulata nagyon tetszett.
A Keane-re én is a Hopes & Feares lemez single dalai által figyeltem fel. Azóta a rabjuk vagyok - végre egy olyan friss zenekar, amelynek nem csak a klipdalai jók. Tavaly befigyelt a zenekar dupla koncertdvd-je is:).
Most pedig az új albumot ízlelem. Egyelőre akkora hatalmas durranásokat nem találtam rajta így elsőre, mint amilyen az Everybody's Changing, v. a Somewhere Only We Know volt, de mindenféleképpen erős albumnak tűnik ez is.
Nagyon jó lenne kimenni egy koncertre, a tavalyi müncheni (U2) majdnem meg is volt, de végül maradt Katowice:), s ott más volt az előzenekar.
Ahogy elnézem a honlapon, mostanában errefelé nem játszanak, sőt, eddig semmiféle közép-európai megmozdulás nem volt még..:(