Keresés

Részletes keresés

tündértakony Creative Commons License 2005.05.12 0 0 158
szarul indult a reggel, meg a tegnap este is, alig bírtam tenni valamit is. a turmixgépemmel meg teli van a tököm, olyan kis aprócska vágókése van, hogy fél óráig kell döntögetni/rázogatni, mire hajlandó széttrancsírozni az összes banánkarikát. ehh.

tt
tündértakony Creative Commons License 2005.05.12 0 0 157
előtted ült?

tt
Előzmény: árny (155)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.12 0 0 156
az orisinal nagyon jó, irtó kedves játékocskák vannak rajta, bár ölég egyszerűek, de szépen programozottak. én is szakmabéli vagyok.

tt
Előzmény: kapitula (153)
árny Creative Commons License 2005.05.12 0 0 155
ugye! én pl a bagdadi tolvajon elájultam a moziban!
Előzmény: kapitula (142)
árny Creative Commons License 2005.05.12 0 0 154
ebből hamarosan (kb 2012re) olimpiai sportág lesz.. az eldobott könyőrgő rongy, 40-30, szerva itt..
Előzmény: tündértakony (141)
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 153
aki nem ismeri a tiszát az így jár! a japán rajzfilmeket én is kedvelem, van egy király honlap orisinal.com, a tag /ő nem japán, de nagyon tud, a cartoon csapatnak tagja talán?/aki tervezte ott van a témában nézd meg! na pá kedves tündértakony, vége az ügyfélfogadásnak, így húzok haza.
Előzmény: tündértakony (151)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 152
hát, és sem vagyok japán élőfilm fan, de ami a rajzfilmjeiket illeti, hát leborulok előttük. van néhány igen kiváló anime alkotás.

tt
Előzmény: kapitula (150)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 151
a torkolatot ismerem, egyszer nyaraltam arra a tisza-holtágnál, és betévedtünk a városba, asszem pont aug 20-án. a híd másik oldaláról jöttünk, már messziről hallatszott a zene, és egyszercsak a híd alól előbukkont két pucér, csuromvizes hülyegyerek, és átszaladtak a hídon, majd be a torkolatba :) vicces vót. akkor vót, hogy elaludtam a csónakba, közbe meg szivattyúzták be a vizet a holtágba, oszt ébredéskor vagy 5 kilóméterrel lejjebb vótam. hö.

tt
Előzmény: kapitula (149)
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 150
el tudom képzelni, a japán filmek tényleg elég nyomik, vaklahogy megmaradtak a trad. színjátszásnál, tényleg nem sok emberi van az arcukon. Tutkó megnézem...vagyis meghallgatom.
Előzmény: tündértakony (148)
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 149
Még nem jártam ott. Ha elmegyek a barátaimhoz, akkor meg mindig ilyen talponállókban iszunk, szerintem tök jók vannak pesten. Itt nálunk is, régen voltak hasonló helyek mint a zöld, de szépen lassan bezártak. A torkolat /Tisza-Zagyva összefolyásánál/nevű király hely is két éve kapitulált, ez egy tök dögös kocsma volt élő zenével. Szóval mivel itt szolnokon, nincs a fiataloknak semmi, így maradnak az öregpapás, általában nőkről elnevezett ,büfék. Még szerencse, hogy király társaságom van, velük meg mindenhol jó.
Előzmény: tündértakony (147)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 148
félős, nyomasztó, minimál. olyan japán. kicsit szokni kell a szövegelésüket. nem puhítják föl jamamura misztikáját. ha megnézed, hát többet nem meri a segged fölkapcsolni a tévét.

tt
Előzmény: kapitula (146)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 147
háhá, én hosszú évek után tavaly jöttem rá, hogy érdemes akár mikronnyi csppeket is kipréselni magamból mozi előtt, mert a hülye légkondi miatt előbb-utóbb pisálnom kell. kólát meg nem nagyon szabad inni közben mert az kvázi átzuhan az emberen. és szegény te, még a kóláspohárba is nehezebb belepisilned film közben. (egy haver egy távolsági buszon sörösüvegbe próbált pisálni, de mindig elpattant a vége).

bizony, 5 éve volt utoljára tévém. elegm lett az agylágyításból. a vége felé már csak a kártúnnetwörköt meg a spektrumot néztem, de ezé a kettőé meg nem fizetek annyit. a letöltött filmek és a zenehallgatás tökéletesen helyettesíti, és ráadásul én döntöm el hogy mit nézek/hallgatok.

a zöldpardon pedig elég jó, ha jó koncert van. legutoljára hobo-n voltam ott, őt kiváltképp csak részegen lehet élvezni, de akkor nagyon.

tt
Előzmény: kapitula (145)
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 146
a japán milyen? félős, nyomasztó, minimál? Úgy mégis mondj már róla valamit!
Előzmény: kapitula (145)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 144
látod, egyébként ezért is rossz egyedül lakni! félsz. de én okos vagyok, és ezért már évek óta nincs tévém.

tt
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 143
csak a japán változatot láttam, meg a japán nulladik illetve második részt. a halivudot gyűlölöm. nézd csak meg a spanyol abre los ojos-t, zseniális, és a gennyedék tomkrúz meg megcsinálta belőle a fostalicska vanilla sky-t. de nem kell messzire menni hogy szarzsákokba botoljunk: itt van mindjárt antall nimród meg a kontroll, ügyesen megsztk-sította a zseniális adrian lyne-féle jákob lajtorjáját. ezek rongy emberk mind, egytől egyig! /na jó, azért néha előfordul egy-két kivétel, legutóbbi meglepi a holtak hajnala volt, ami igencsak odarak az enyhén lagymatag romero-féle eredetinek/
de az eredeti kör az nagyon ott van, még én is majdnem megijedtem.

mellesleg játékos segged lehet, ha azzal kapcsolgatod a tévét, főleg ha nem az ágy mellett van, hanem ki kell mennie az ágyból, egészen a tévéig. van róla képed?

tt
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 142
Te láttad már a Kör c. filmet? A japán változatot? A tesóm elcsalt az első részre...semmit nem láttam a filmből, mert nagyon féltem. Még emlékszem egyszer éjjel a seggemmel felkapcsopltam véletlenül a tv-t és amikor felébredtem azt gondoltam, hogy most jön a lápból a csaj és velem is végez. Most meg elcsalt a második részre is, de az negyon komolytalan volt. Nem értem,hogy miért kell mindenből második részt csinálni. A Star Wars is olyan furának tűnik felnőtt fejjel, kb. mint barbapapa és barbamama története.
Előzmény: tündértakony (141)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 141
jó, de ha majd árny eldob mint egy rongyot, akkor könyörgésed hiába talál süket füleimhez!!!!

tt
Előzmény: kapitula (140)
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 140
ezt nem tehetem...én már árnynak ígértem magam. A legpajzánabb program kettőnk között a dzsimi emlékhely lehet.
Előzmény: tündértakony (138)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 139
egyszer én is összefutottam egy ilyen faszival... azt mondta ő isten. erre meghívtam egy boroskólára a közeli söntésbe, hogy kicsikarjak belőle egy lottó ötöst. annyira lerészegedtünk, hogy bevallotta hogy ő nem is isten. paxau+láncütés+könyökkel fejre.

tt
Előzmény: árny (134)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 138
nem jönnél föl inkább hozzám? le kell tesztelnük, hogy nem merül-e föl összeférhetetlenség, mielőtt elszáll fölöttünk az idő vasfoga!

tt
Előzmény: kapitula (135)
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 137
dzsimi volt, vagy elvis?
Előzmény: árny (134)
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 136
ha már egy cipőben evezünk!
Előzmény: kapitula (135)
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 135
Hé! Én kellek neked.... eljössz velem a zámbó dzsimi emlékhelyre?
Előzmény: tündértakony (132)
árny Creative Commons License 2005.05.11 0 0 134

tegnap megint megpróbáltak megtéríteni.. az volt a trükk, hogy a faszi feje búbja árnyékot vet az orromra és a feje körül keletkező glória miatt nekem rögtön el kellett volna hinnem a bibliát.. de amikor felálltam és fölé magasodtam, belátta, hogy addig hamis istenekbe vetette bizalmát..

árny Creative Commons License 2005.05.11 0 0 133

tegnap megint megpróbáltak megtéríteni.. az volt a trükk, hogy a faszi feje búbja árnyékot vet az orromra és a feje körül keletkező glória miatt nekem rögtön elkellett volna hinnem a bibliát..

tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 132
hejj, akkor egy cipőben evezünk!!! én sem szeretek bótbajárni, bár már kezdem megszokni. ez hétköznap nem gond, mert mindig későn érek haza, de a hétvége borzasztó, általában mindenféle mirelit pizzákat veszek, reggelire meg a pannonsonka a kedvencem. én is most gondolkozom egy szakácskönyvbe történő befektetésbe. bár az igazi egy asszonyka lenne, aki süt,főz, takarít, nyalogatja a sebeimet, és szereti a néha eldobják mint egy rongyot.

tt
Előzmény: kapitula (131)
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 131
nem. nálam már a vásárlásnál kezdődik a bibi. Régebben cikinek tartottam a boltbajárást, de most hogy már egyedül élek, meg kell tennem. Viszont ma meg azt tartom cikinek, hogy az élelmiszereket ilyen hülye fantázianevekkel illetik. Hát én ezeket nem vagyok hajlandó kimondani, így mutogatni szoktam. Ettől ki tudnak feszülni az eladók. Kávét és instant levest tudok főzni. Me étlapról királyul tudok kaját összeválogatni. De amúgy már van kiút ebből a homályból, mer vettem egy szakácskönyvet. De nehezebb olvasmány, mint t. Parsons médiumelmélete.
Előzmény: tündértakony (130)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 130
jó. megyek veled. viszek egy berettát is, azzal hárítok. képzeld, reggel bevásároltam, és a kedvenc pénztárosnénimnek csúnyán be volt verve a szeme. szerintem meg akarta csalni a férjurát, mert igen bögyös, vagy csak ízléstelen volt a vacsora. te jó konyhaművész vagy?

tt
Előzmény: kapitula (129)
kapitula Creative Commons License 2005.05.11 0 0 129
Jaaa! Akkor ott az átlagnál nagyobbak a giliszták is. Ne haragudj, de az írtó félelmetes hely lehet, te se menj oda Tündértakony. Inkább gyere el velem dzsimihez. Ott max. Marietta meg árpi kisugárzása lehet átható, de azt tán csak tudjuk hárítani.
Előzmény: tündértakony (128)
tündértakony Creative Commons License 2005.05.11 0 0 128
hát nem tudom hogy büdi-e volt, de most biztos az, a hullák már csak ilyen neveletlenek. pripjatyban meg gammasugárzás van, meg hótt lepukkant lakótelepek, meg vidámpark, meg az egész város az. csernobil környéke már csak ilyen.

tt
Előzmény: kapitula (127)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!