Nagyon tetszik a Justice League: állati jó zenék, eltalált szinkron (szöveg és hang terén is), gyönyörű rajzok (persze a leggyönyörűbb Diana hercegnő [Wonder Woman ] és Hawk Girl ;-) ), akciók és érzelmek, rokonszenves főszereplők, akik a kitartást,összetartást, mások és egymás segítését példázzák... szóval szerintem jócskán kiemelkedik a többi mostani rajzfilm közül.
Már párszor végignéztem, de nem tudom megunni. A JL a kedvenc rajzfilmem!
Azokat a részeket amik darabolva vannak felrakva nem tudom letölteni :( amúgy tegnap végeztem a JLU 2. évadjával is :D de a sima JL-t viszont nem szeretném úgy elkezdeni h sok részt nem tudnék letölteni. Valaki segítene? Előre is köszi.. :P
- ha a DVD lejátszód tud USB-ről olvasni, akkor nagy valószínűséggel DivX/XviD lejátszás is menni fog
- ha nem, akkor Divx2DVD kell, hogy átalakítsa DVD formátumra
Külön öröm, ha van hozzá feliratod. Akkor meg bele kell égetni a feliratot pl VirtualDuB-bal, vagy ha ezt nem akarod, akkor TMPGec DIVX Author-ral megcsinálhatod, hogy választani lehessen feliratot.
Helyette például ott van a VLC Player. Eddig minden formátumot lejátszott nekem. De ha nem tetszik, ott van a KMPlayer, az MPlayer, az SPlayer...
Felesleges kínlódni a codecpack-ekkel, mert egyrészt teleszemeteled velük a géped, másrészt a Windows-os MediaPlayer - ami jó gyors ugyan! - az egyetlen, mely képtelen codec-ek nélkül DVD-t, DivX/XviD-et játszani.
Nem superman rokona aki a jövöben marad. Akiről te beszélsz az Csillaglány. A codek az amit mondasz. De nekem csak Ace mega packom van és mindegyik magyar.
A második évad egyik része rar, asszem az illegálisan volt fen vagy valami ilyesmi de szar nem lehet tekerni a rész. Az az amelyikben superman a jővőbe megy. Néha a kép is elmegy. Jobb is hogy nincs fenn.
Egy kicsit korábbi témára visszatérve: azért a szájukba még ilyen szép nőknek sem adnám a dákómat, az olyan illúzióromboló meg csúnya látvány lenne, hogy szerintem - nekem legalábbis - biztos lelankadna :-) ).
A külön kiadott részekben kap csókot vagy puszit BATMAN WONDERWOMAN-tól. A négy lemezes 1. évad nekem is megvan eredetiben de a neten 1 évvel késöbb megtaláltam tv-s minőségben.
szivesen. Én ace megapack codeket és superdvd playert használok mást nem és csak magyar jön be alapból. Primonline-on valamikor fent volt az én verzios ACE-M, de asszem már egy másik verzió van. De ha gondolod felteszem az enyémeket. Az eredeti Justice League-s dvd-imet a superdvd player játsza le. A videókat kerestem de csak az 1, 2, és az unlimited: 1, 2 (a sima 2 nem teljes sajnós) És most akadtam rá az unlimited 3. évadjára.
Googleban kerestem WW képeket és egy film! Postert találtam MEGAN FOX lesz a Wonder Woman a filmben de a filmről semmit sem találtam amúgy. Wonder woman torrent- és a google talál talán valamit.