Keresés

Részletes keresés

GIGAMATRAC (X) 2024.08.11 0 0 14874

Tisztelt GeriSoft07,

A tisztán látás miatt mindenképp szükséges az egyeztetés.

Kollégánk keresni fogja Önt, egyeztetés miatt.

Tisztelettel:

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Előzmény: GeriSoft07 (14873)
GeriSoft07 Creative Commons License 2024.08.05 0 0 14873

Köszönöm a felajánlást, ezt a javaslatot nem kaptam meg emailben, ezért írtam ki a bánatom a fórumon. Fogok írni emailt ezzel kapcsolatban, jövő héttől szívesen látom Önöket egy megtekintésre.

Olyan képet azonban nem küldtem, ahol a paplanon van a rúd egyik vége, ilyan van ahol mögötte látszik a felhajtott lepedő, de nem ér a rúdhoz semmi.

A tárcsákat meg csak azért használtam, mert mivel a steppelt varrott matrac külső eleve +-1cm hullámosságú, akárhol mérhetek 3cm-t és 1cm-t is ugyanarra a problémára

Üdv, Péter

Előzmény: GIGAMATRAC (14871)
GIGAMATRAC (X) 2024.08.04 0 0 14872

Tisztelt RHDCelica03,

Természetesen, mint minden esetet megvizsgálunk, képeket kérünk, méréseket kérünk, amit jegyzőkönyvezünk.

Kollégám, hamarosan jelentkezni fog és megkezdődik az érdemi munka.

Tisztelettel:

www.gigamatrac.hu

Előzmény: RHDCelica03 (14870)
GIGAMATRAC (X) 2024.08.04 0 0 14871

Tisztelt Gerisoft07,

Ahogy már többszöt is irtuk a jótállás/garancia kérdése egy kényes téma.

Igen vannak vitatott helyzetek, amikkel sok esetben nem értünk egyet, de egyeztetve a kollégámmal, javaslunk egy helyszíni egyeztetést mert a fényképek nem egyértelműek. Van ahol paplanon van a rúd egyik vége, a másik képen pedig nem látszik a mért süllyedés.

A matracok esetén (ez mindegyik matracra vonatkozik) a testnyomat tény, hogy ki mennyire tolerálja ezt, ez már egy más kérdés, amennyiben bármilyen okból kifolyólag érzékeny a hátunk, természetesen azonnal jelezni fog.

A tárcsákkal folytatott mérések adhatnak egy mércét, de, természetesen, ahol nem fekszünk ott nincs is testnyomat és makulátlan lesz a matrac. Egy folyamatos terhelés alatt lévő bármi, legyen szó matracról vagy egy autónak az üléséről vagy tényleg bármi amiben valanilyen minőségű "szivacs" van, akár magasabba sűrűségű hideghab, a fizikai terhelés miatt elindul az alakváltozás.

A jótállási kérdéseknél egyértelműen adatokat közlünk, sőt még a vásárlás előtt lehet tájékozódni a web-es felületünkön, hogy mi mennyi és mikor. 

Javasoljuk az egyeztetést a megfelelő fórumokon folytassuk, pl., egy mail formájában vagy ahogy az elején írtuk egy helyszíni egyeztetéskor.

Reméljük, hogy sort tudunk erre keríteni, mert a helyzet tisztázása, fontos dolog!

Tisztelettel:

www.gigamatrac.hu

Előzmény: GeriSoft07 (14866)
RHDCelica03 Creative Commons License 2024.08.03 0 0 14870

Igeretemhez hiven a gyakorlati tapasztalatok:

A matrac kicsit puhabb volt, mint amire szamitottam, de attol fuggetlenul nagyon kenyelmes!

De...

Par honappal kesobb erdekes deformacio alakult ki rajta, olyan, mintha a felso resze a matracnak elcsuszott volna kicsit oldalra...

A cegnek ma elkuldtem a garancia ervenyesitessel kapcsolatban az emailt, csatolva a fenykepeket, bizakodva varom a valaszukat.

Előzmény: RHDCelica03 (14795)
GIGAMATRAC (X) 2024.08.01 0 0 14869

Kedves ágy és matrackeresők,

Új hónap, új lehetőségek:

Megnéztük a statisztikát és kerestünk egy olyan ágyat ami igazán sok embernek tetszik, néztünk hozzá egy matracot és csináltunk egy jó árat, már csak a méretet és a szövet színét kell kiválasztani, és meg is van komplett ágy:

És természetesen vannak csak matracok is különleges áron: "rugós" is és "szivacsos" is:

Tisztelettel:

www.gigamatrac.hu

GeriSoft07 Creative Commons License 2024.07.29 0 0 14868

Isbir Life Sleep Lilium bonellrugós matrac, 2021 novemberi

például: https://www.matracvasarlas.hu/matracok/bonellrugos-matracok/life-sleep-by-isbir-lilium-bonellrugos-matrac

Előzmény: Hooshee (14867)
Hooshee Creative Commons License 2024.07.28 0 0 14867

Ez amúgy milyen matrac?

Előzmény: GeriSoft07 (14866)
GeriSoft07 Creative Commons License 2024.07.28 0 1 14866

íme, egy nem garanciális probléma, ez csak esztétikai, egyfajta testlenyomat, idézve a gigamatrac garanciális ügyintézését.

Annak ellenére, hogy felajánlottam, hogy veszek egy újabb, drágább matracot, ha ezt a garanciális időnek megfelelő önrész közeli értéken, de akár 50.000Ft-ért beszámítják (a számolt érték 85ezer lenne)

szabad szemmel is jól látható, derékkal sajnos jól érezhető gödrök, valóban ha egy tollpihe sincs rajta, akkor jó, de 2kg (zwei, due, two) súlytárcsával már 4cm-t süllyed, középen ahol nincs "testlenyomat" ott látványosan nem süllyed semennyit, levegőben áll a bot (mérőrúd) vége.

Nem tudom milyen reggeleim lennének, ha megvárom a terheletlenül 4cm süllyedést. Valószínű nem fogom, többet ér a derekam.

Előzmény: GeriSoft07 (14865)
GeriSoft07 Creative Commons License 2024.07.28 0 0 14865

Valójában, a garanciális ügyintézéskor ismerszik meg a cég.

Van egy mondás, egyszer minden hülye el tud adni valamit, még szerencséje is lehet bárkinek. akihez visszajárnak, mert jó élmény volt az ügyfélkezelés, az számít igazán.

Sajnos valóban a garanciális feltételek olyan mértékű károsodás után érvényesíthetők csak, amikor már nem szenved rajta tovább az ember. Vagy épp terheletlenül kell mérni a magasságvesztést, de a matrac fekvés élményét az adja, ha belefekszek, nem ha nézem.

Így most én is kereshetek újabb céget, ahol vehetek matracot, nehéz lesz, mert a piac nagy része a gigamatrac/matracguru/pálinkás úr féle csoport, és hiába is keresnék ugyanolyan matracot máshol, esélytelen. 

Korábban azért választottam a gigamatracot, mert elegem lett a lineaflex garanciális problémáiból, egy csere és két javítás után csak rosszabb lett a matrac, így végül inkább kidobtuk. Most erre a sorsra fog jutni ez a matrac is.

Előzmény: GIGAMATRAC (14864)
GIGAMATRAC (X) 2024.07.28 -1 0 14864

Tisztelt Matracotokosan,

Valami hasonlóra már válaszoltunk, korábban:

Összességében a lényege az volt, hogy, de jó lenne a full 5*, de ezt mindenki tudja soha sem lesz.

A realitás az, hogy negatív komment mindíg lez még akkor is, ha nem... Itt szerintünk most nem is ez a lényeg.

Persze a kényes téma mindíg is a jótállás (garancia) kérdése lesz, ami a negatív kommentjeink többségét adja, de, hogy ez most jogos vagy sem azt sokszor említettük nem ez a helye, hogy megbeszéljük. Továbbá a pozitív kimenetelű ügymeneteknek már nem lesz komment a vége és ez véleményünk szerint még egészségesebb arányt tudna adni, mindeninek aki jól lát vagy kevésbé.

Tisztelettel:

www.gigamatrac.hu

Előzmény: matracotokosan (14863)
matracotokosan Creative Commons License 2024.07.27 0 0 14863

Kedves Mindenki!

Hihetetlen ami itt íródik ezen oldalakon, amolyan vak vezet világtalant. Alapos körültekintésre hívom fel figyelmeteket!

Ajánlom minden embertársamnak, hogy mielőtt matracot keresgélne, első körben olvasson egy keveset volt vásárlóktól az adott kereskedő google értékeléseiből, amit megtapasztalt, több esetben kiszenvedett emberek írtak le! 

Nincs körültekintőbb utánajárás a témában. Higgyétek el, hogy nagyon sok bosszúságtól, kíntól megkímélitek magatokat, családtagjaitokat. Olvasni semmibe nem kerül!

GeriSoft07 Creative Commons License 2024.07.08 0 0 14862

Köszi, remélem kihozunk belőle jó megoldást, mert vasárnap az emailben kért fotók miatt több "mérést" is végeztem, és több gödröt is találtam sajnos.

Előzmény: GIGAMATRAC (14858)
GIGAMATRAC (X) 2024.07.02 0 0 14861

Kedves Matrackeresők,

Amennyiben lehet lapot húzni, mi megtettük, a Cosy matracainkat most majdnem a feléért meg lehet kapni, sőt a

- 160*200

- 180*200 

méretek azonnal készletről elérhetőek

Kérték: megtettük, mert szeretünk együttműködni: Az összes Levital matracainkat 30% kedvezményel lehet rendelni, vásárolni:

Tisztelettel:

www.gigamatrac.hu

GIGAMATRAC (X) 2024.07.02 0 0 14860

Kedves KANO1783,

Minden esetben, érdemes tisztázni a helyzetet. Egy levelet alapvetően megér.

Javasoljuk, hogy a vásárláskor kapott dokumentációt tessék elővenni és olvassa végig, általában egy értékcsökkenő garanciára lehet számítani ami az évek folyamán, minden éveben 10%-val csökken, ez annyit jelent, hogy, ha a 10. évbe lépünk, úgy a garancia értéke: a matrac értékének a 10%-a, pl., ha 100.000 Ft volt a matrac ára, és jogos a jótállási igény, akkor a kereskedő a jelenlegi Gumotex Vanessa árából levonja a konkrét 10% összeget.

Összeségében a kérdésére válaszolva, hogy érdemes-e vagy sem, kérjük, hogy mérlegelje a jótállási jegyen szereplő feltételek alapján, hogy mire és milyen formában tudja érvényesíteni a jótállási igényét.  

Tisztelettel:

www.gigamatrac.hu

Előzmény: KANO1783 (14859)
KANO1783 Creative Commons License 2024.07.01 0 0 14859

Sziasztok, van 1 kb 10 éves Gumotex Vanessa cool gél zsákrugós matracunk 180x200as, de még garanciás pár hónapig. Kb 1 hónapaja viszont nagyon érezni a rugókat, mintha szétszóródtak volna és azon feküdnénk. Az egyik oldalon lehetetlen rajta feküdni, ott hullámos is, a másikon so-so. Érdemes garanciával bajlódni, vagy leráznak, hogy ez normális ennyi idő után?

Köszi.

GIGAMATRAC (X) 2024.06.30 0 0 14858

Tisztelt Gerisoft07,

Köszönjük a visszajelzését.

Várjuk az üzletünkben és megbeszéljük a kérdéseit.

Tisztelettel:

www.gigamatrac.hu

Előzmény: GeriSoft07 (14857)
GeriSoft07 Creative Commons License 2024.06.30 0 0 14857

Hétfő du tervezek megnézni 1-2 matracot a RK krt-i üzletben, majd rákérdezek a kollégánál pár dologra.

Valóban, ahogy írtam, a "méréseim" alapján terheletlenül messze nem éri el a 15%-os gödrösödést, de ráfeküdve érződik, "hova kell" feküdni, mert ha 20cm-el arrébb fekszek, más a keménysége.

Előzmény: GIGAMATRAC (14856)
GIGAMATRAC (X) 2024.06.29 0 0 14856

Tisztelt Gerisoft07,

A mért adatok alapján a kérdésére válaszolva nem gödrös a matrac.

Természetesen amennyi ember annyi igény/érzés, stb., ezért, hogy az érezhető alakváltozás mennyire zavaró vagy sem, azt szubjektív módon megállapítjuk, hogy számunkra nem megfelelő. Itt vannak már különböző helyzetek is, pl., egészségügyi tényezők, ami alapján már nem biztos, hogy toleráns a hátunk vagy a gerincünk.

Mindenképp tisztázni szükséges a kérdéseket, egy bejelentés formájában.

Tisztelettel:

www.gigamatrac.hu

Előzmény: GeriSoft07 (14855)
GeriSoft07 Creative Commons License 2024.06.28 0 0 14855

Üdv, van egy Isbir Life Sleep Lilium matrac, 2021 novemberi, vagyis még nincs 3 éves. (gigamatrac)

sajnos jelentősen puhul ahol fekszünk rajta. Ha jól értelmezem a garanciális feltételeket, akkor a terheletlen állapotban számít, hogy gödrös-e, ami legalább 15% kellene legyen. Ez ugye a vastagsága miatt kb 6cm gödrösödés lenne, ez meg inkább 2cm 

terheletlenül

A gond terhelésnél van, jelentősen puhább lett, konkrétan ha nappal ledőlök kicsit, és egyedül vagyok, akkor középre szoktam befeküdni, mert ott keményebb (160x200-as) és nem az én vagy párom szokásos alvo helyére fekszek, mert ott puhább. Tehát csak érezhetően felpuhult.

Ezzel gyakorlatilag nem tudunk mit kezdeni, ha jól olvasom az információkat?

(a fiamnak vettünk szintén itt egy Ceriflex Silver Active matracot, sokszor már oda dőlök le nappal, mert kb 2x olyan kemény pedig az is már két éves. mondjuk ő könnyű, nem nagyon terheli le. de annyira felpuhult az eredetileg elég kemény és kellemes isbir, hogy keményebb a silver matrac)

Most azon gondolkozok, vennék egy új matracot, de nem tudom hogy lehetne ezt nem kidobni, hanem eladni/beszámíttatni?

GIGAMATRAC (X) 2024.06.25 0 0 14854

Kedves Krisztián,

A matrac alakváltozása egy folyamat ami egy hosszabb időtartam, elsősorban a testnyomatot fogjuk látni a matracunkon, mint jelen helyzetben is tapasztalható.

Ez alapvetően azt jelenti, hogy az adott alvási pozitúránk megjelenik a matrac felületén és ez egy hosszabb időszakot kell, hogy jelentsen, és a tapasztalataink szerint további süllyedés már nem várható. Az összes matrac igazodik a használójához ami teljesen normális.

Persze, ha mindent összevetünk és az összes életszerű helyzetet is belevesszük a matrac használatába, így már egy magasabb használati helyzetet is tudunk teremteni.

A Signum matracaink a Relaxx márkán belül az egyik legrégebbi modellünk, ezres darabszám értékesítésen vagyunk túl, persze a garanciális esemény, mint minden termékkel ezzel is előfordult, de bizonyítottan elenyésző az eladott mennyiség mellett.

A gyártás is ellenőrzött amit az osztrák Neveon (korábban Eurofoam) habgyártó garantál. Az említett "kritikus" szintet, hogy mikor érik el, nem jellemző, hogy további változás létre tud jönni, itt inkább a súly növekedés, ami a testsúly pont növekedésével tud közbeszólni a matrac további változásához.

Tisztelettel:

www.gigamatrac.hu

Előzmény: -cobra. (14853)
-cobra. Creative Commons License 2024.06.24 0 0 14853

Kedves Fórumtársak!

14 hónapja vásároltam egy Relaxx Signum Dual Medium matracot itteni ajánlásra. Megosztanám a tapasztalataimat ennyi idő távlatából. A mai matracforgatásom alkalmával lehúztam a huzatot, mert szemmel is szerettem volna meggyőződni arról amit már egy ideje az ágyban fekve érzek. Sajnos szép lassan kezd kigödrösödni a matracunk mindkét oldalt. Csípő tájban a legjelentősebb, jelenleg kb 15mm, derék tájban valamivel enyhébb. A matrac megkapja azt amit elő van írva: rendszeres forgatás és megfelelő alátámasztás (ami a mi esetünkben teljesen sík lap), túlterhelve sincsen (60kg ill 75kg), továbbá nem ülünk rajta és a gyerek sem használja trambulinnak. Nem mondom hogy fájó háttal ébredünk reggelente, de számomra kicsit csalódás hogy bő egy év után már így néz ki (közel 260eFt-ért). Garancia érvényesítéséhez ha jól tudom 15%-os süllyedés kell, ami ennél a matrac magasságnál min 3cm. Kérdés hogy mikor érjük el ezt a kritikus szintet, elméletileg van még rá 9 év garancia (időarányos értékvesztéssel), illetve hogy adott esetben tudjuk-e majd ezt érvényesíteni.

Részemről a továbbiakban feltételesen ajánlott a termék.

További szép napot!

Üdv,

Krisztián

Alváskultúra (X) 2024.06.18 0 1 14852

Kedves Gábor,

plüssök mehetnek teraszra nyugodtan. A reakciót kiváltó anyag egy az ürülékben található fehérje, de sajna nem tudom, hogy a fehérje inaktiválódik-e. Ózonról semmi infóm nincs, hogy hogyan viselkedne a poratkákkal (feltételezem, hogy inaktiválja őket), azt sem tudom, hogy marad-e utána valamilyen nem egészséges maradványanyag vagy sem.

Az ágy szerintem ok, korlát emelésnek lehet kapni készen leesésgátlókat (kinderbett rausfallschutz: https://www.xxxlutz.de/s/?s=etagenbett%20rausfallschutz)

A matrac mindegy, hogy milyen magasan van a földtől, a háziporhoz a poratkáknak semmi közük nincs, nem is élnek meg a porban, a poratkák csak a matrac felső régiójában jelennek meg ott, ahol táplálék van (elhalt hámsejtek). Erre kiválóan alkalmas egy -akár 95C°-on- mosható matracvédő!

Egyébként az atkák élete egyszerű: odamegy, ahol kaja van. Matrac vonatkozásban kell, hogy elinduljon egy penészesedési reakció (aspergillus fumigatus) az elhalt és a matrachuzatba/matracvédőbe kerülő hámsejtek felületén. Enélkül a poratkák számára a hámsejt emészthetetlen. Ezért mondom/írom minden lehetséges fórumon: 1., szellőztetni. 2., szellőztetni. 3., szellőztetni:-) SOHA ne ágyazzunk be reggel. Húzzuk le a paplant a lábrészhez, hogy napközben szellőzhessen a matrac, csökkenhessen a relatív páratartalom megszüntetve (megelőzve) ezáltal a kedvező körülmények kialakulását.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: nataler (14851)
nataler Creative Commons License 2024.06.07 0 0 14851

Kedves László!
Köszönöm  szépen a választ és elnézést a lassú reakció miatt!

A félpárnákat átböngészem és még biztosan jelentkezem, hogy a kiszemeltet véleményeztessem :)

Ez a fagyasztós ötlet nagyszerű az atkák ellen, soha nem gondoltam volna erre. Ez azt jelenti, hogy télen mikor valóban van -10 fok, akkor akár az összes plüsst kilehetne tenni a teraszra. :)

Ennek kapcsán nekem is lenne egy gondolatom, kérdésem. 
Az autót évente elszoktuk vinni ózonos klímatisztításra. Az ózon elvileg minden szerves anyagot lebont. Ha a klímatisztítás idejére betennénk, párnát, plüss állatkákat a kocsiba, akkor így is ki lehetne ütni az atkákat?
Illetve ha az atkát el is intézi, nem az ürülék okozza a panaszokat?
Vagy fagyasztással, ózonnal az is semlegesítődik?

Lenne még egy kérdésem az emeletes ágyakhoz. Szeretnénk átrendezni a gyerekszobát, aminek része lenne egy emeletes ágy is, hogy a gyerkőcök jobban elférjenek. 

Ön szerint egy ilyen ágy alkalmas lehet erre a célra:https://www.xxxlutz.at/p/linea-natura-etagenbett-90-200-cm-buchefarben-002418001701

Nagyon ügyesen másznak a gyerekek, a nagyobb lány aki felül lenne, már 6 éves. Ennek ellenére házibarkács módon a felső ágy leesésgátlóját még megmagasítanánk. 
Illetve lehet, hogy barátomat megkérném, hogy készítsen egy lépcsőt a biztonságosabb fel-le járkálás miatt. A lépcső aztán egyben szekrény is lenne, hogy helyet spóroljunk. 

Itt megint az atkák kapcsán jön egy kérdés.
Jó lehet olyan ágy is, ahol az alsó ágyrács szinte a földön van?
Vagy ez esetben a nehezebb takarítás miatt az atkák valószínűleg könnyebben megjelennek?

Hasonló gondolat, hogy mi lenne ha lenne egy ágyneműtartó az alsó ágy alatt, amiben lenne egy vendégmatrac? Ez is kedvez az atkáknak?

Illetve ha a vendégmatrac egy már használt matrac, akkor abból "átmehetnek" az atkák az újonnan vett alsó ágy matracába?
Gyanítom, hogy igen. 

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdvözlettel
Gábor

Előre is köszönöm a választ!

Üdvözettel
Gábor

Előzmény: Alváskultúra (14844)
GIGAMATRAC (X) 2024.06.01 0 0 14850

Kedves Matrackeresők,

Ilyen lehetőséget ritkán kínálunk: javasoljuk próbálják ki az exklúzív kényelmet a Swiss Tech márkánkból az üzleteinkben vagy online a web-en.

Gyorskeresés - GigaMatrac Factory&Outlet. Matrac, ágykeret, ágyrács outlet

Az akciós kinálatunkat a fenti linkre kattintva azonnal lehet böngészni.

És ismét akcióba tettük a Cosy matracunkat, egyes méreteket azonnal készletről.

Zsákrugós matrac, Craft - GigaMatrac Factory&Outlet. Matrac, ágykeret, ágyrács outlet

Tisztelettel:

www.gigamatrac.hu

Alváskultúra (X) 2024.05.31 0 0 14849

Szia,

ha nem ragaszkodunk a kétoldalassághoz, akkor a HR Luxury HR hab matrac ( https://www.matracguru.hu/termek/hr_luxury-2125 ) szerintem most minden visz árban és minőségben egyaránt. Normál haboknál olyan 30kg/m3 körül kellene, hogy induljanak a matracok, HR hab esetében (rugalmas, dinamikus, légáteresztő, nagyobb formastabilitás, hosszabb élettartam) szintén a 30-35 kg/m3 ahol kezdődnie kellene.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: kacsodil (14848)
kacsodil Creative Commons License 2024.05.30 0 0 14848

Helló,

Köszönöm a gyors választ!

Kérdésem az lenne hogy Magyarországon hol lehet a lentebb említett Bodyguard (Mitlefest Fester) német kétoldalas matracot beszerezni?

Az eredeti gyártói honlapon az van feltüntetve, hogy csak Ausztriába szállítanak. 

Vagy van esetleg más márkájú de a némethez hasonló minőségű Magyarországon?

(Mennyi az ajánlott minimális hab sűrűség?)

Segítségét előre is köszönöm. 

Előzmény: Alváskultúra (14847)
Alváskultúra (X) 2024.05.28 0 1 14847

Szia Kacsodil,

figyu: ár-érték arányban akár még jó is lehet. A kókuszos matrac egy tragédia, értelmetlen, logikátlan, fölösleges parasztvakítás. Valószínű, hogy cseh vagy szlovák a termék, elég jellegzetes a vágása. A felső "antidecubitus" profilozásnak amúgy az égvilágon semmi értelme: látványos. Ennyi. A latex és a memory két különböző alapanyag. Vagy az egyik tetszik vagy a másik, de homlokegyenesen eltérőek. A 2 év gari egyik terméknél sem nagyon kecsegtető...

A másik matrac tele van ferdítéssel, ha gondolod szívesen kivesézem az összes marketing-maszlagot. Egyébként: a "T" az nem hab jelölés, tehát nem tudni, hogy mit jelent a T. A 25 legalább megfogható (már amennyiben kg/m3-ről van szó), így viszont rettentően alacsony tömegsűrűség, hiszen a leg ecóbb matracokban is minimum 28-30-as habok vannak. 25-ös hab az inkább a kárpitosipar, vendégágy, ideiglenes matrac, stb. A HR rettentően jól hangzik. És ha még az is, akkor is a tömegsűrűsége lenne inkább érdekes információ, semmint a 3D innovatív oldal szellőzők (ami legalább 20 éve van a piacon és az első perctől kezdve inkább látványelem, semmint funkcionális alkatrész.

UGye ami ki van találva, azt nem kell már kitalálni, így lehet ez a 2. matraccal is. Ez egy Bodyguard copy azzal a különbséggel, hogy a Bodyguard matracok Németországban készülnek és a Pantera minőségi habjaiból készül...

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: kacsodil (14846)
kacsodil Creative Commons License 2024.05.27 0 0 14846

Szervusztok!

Tanácsot szeretnék kérni, hogy Ti a lentebb felsorolt 2db matrac közül melyiket választanátok?

(1)

Kókuszmatrac Sandra 140x200 | Wilsondo.hu

Ennek a H3-as oldalán van 2cm memória hab és 2cm latex míg a H4-es oldalán 1cm kókusz és  2cm HR hab van, középen pedig középen pedig 14cm T25-ös hab van. 

Előny szerintem:

van benne memória hab és latex

masszázs anatómiai zónás felület

Hátrány:

keskeny a HR hab réteg

van benne kókusz réteg (azt olvastam annyira nem jó mert megtud törni)

(2)

KRUELA HR habmatrac 140x200 | Wilsondo.hu

Ennek a H3-as oldalán van 10cm T25-ös hab míg a H4-es oldalán 10cm HR hab van.

Előny szerintem:

vastag HR hab réteg

nincs benne kókusz

Hátrány:

H3-as oldalán nincs latex és memória hab

nem masszázs anatómiai zónás felület

Segítségeteket előre is köszönöm. 

Alváskultúra (X) 2024.05.15 -2 0 14845

Sziasztok,

legendásan nem szoktam reklámozni, de ezt most nem tudom kihagyni:-) A kép, a tartalom és az ár pedig magáért beszél...

Ez egy komplett kárpitos ágy két ágyneműtartóval, fejvéggel, matraccal, tokkal-vonóval:-)

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!