Nyitotta:j a n i, 2005.04.22 06:01 |
Miután Csurka aktívan részt vett a jobboldali pártok szétverésében, majd kinyírta a saját pártját, most fő célként kitűzte, hogy az MDF-et ki kell szorítani a parlamentből.
Csurka talán a leghitelesebb politikus az országban.
A sok hülyeségével együtt.
Én is sokat jártam ki a Hősök terére. Nagyon sok barátom, osztálytársam, ismerősöm, az ottani élményeknek köszönhetően kezdett el gondolkodni, és vállalni a nemzeti oldalt.
Csurka István és gyűlései mindenképp hitelesebbek mint a polgári körös gyűlések.
Fidesz, csak koppintani akarja az ottani nemzetgyűlés hangulatt, de nem megy neki igazán. Soha nem is fog menni... Valami hiányzik...
Kár, hogy Csurka nem hagyta megújúlni, ma is a parlamentben lennének.
"az MDF-et ki kell szorítani a parlamentből." Ebben mellesleg igaza van! Az MDF megosztja a jobboldalt. Remélem jövőre kevés MDF-es marad, de a fidesz meg fog erősödni a kiábrándult mdfesekkel!
Kijártam a Hősök-terére, sokat hallgattam Csurkát, addig, amíg rá nem jöttem, hogy nem hiteles. Mindig csak arra biztat, hogy utáljuk a kommunistákat, utáljuk a zsidókat. Már én is kezdtem haragudni rájuk, mikor eszembe jutott, hogy nincs nekem bajom a szomszéd Vera nénivel, meg az elvtárssal se, aki hozza nekem a boltból reggelenként a friss tejet. Én ugyan konzervatív vagyok, de ők a barátaim. Miért engedik Csurkának, hogy gyűlöletet keltsen? Ha van bűnös, akkor miért nem nevezi néven?
És miért pont azon a szép nagy téren? Hogy többen hallják?
Ennek ellenére, noha szinte semmiben sem értek egyet Csurkával, van egy pozitívuma az Orbán-fiúkkal szemben: hiteles. Hiszi is, amit a Fidesz csak prédikál.
Ki Csurka István? A forradalom után börtönbe került, nagyon hamar kiengedték, megkapta halálraítélt börtöntársa lakását, majd Aczél barátságát élvezve futtatott író lett belőle. Az MDF alapítója, az MSZMP-s, Bíró Zoltánnal együtt.
3/3-as besúgó volt, állítása szerint veréssel kényszeríttették rá, hogy aláírjon. Tevékenységére kijelölt hely a lóversenypálya volt, élete nagy részét ott töltötte. Belső bomlasztásával szétverte az amúgy is nehéz helyzetben lévő Antall kormányt, megosztotta az MDF-et. Ezzel hozzájárult, hogy újra az MSZMP, illetve utódpártja, az MSZP kerüljön hatalomra. Mi motiválja?