Mi Novalife-os kanapét vettünk. Mindképpen Andante kanapét akartunk, mert a többi amit láttunk nem volt túl meggyőző. ( a kihuzahtó ágy mindenhol nagyon gaygyi volt) Én nem szeretem a bőrt, ezért döntöttünk a novalife mellet. Imadjuk!!! Bar összekoszolni még nem sikerült, ugyhogy szerencsére nem kellett probalgatni a tisztitást. Nem nyúlt ki, nem használodott el (november óta) nem kell tisztogatni, csak élvezni. Kicsit olyan mintha velur lenne de mégsem. Ja és beválasztottuk a legvilágosabb beige színt és nincs vele semmi probléma.
Ami negatív vele kapcsolatban, hogy 10 hetet kellett várni a bútorra. 8 hét lett volna ha nem a beige szint valasztjuk, mert az a legnepszerubb.
Mi akkor is ezt valasztottuk volna ha nem zengtek volna odakat a tisztitasarol, mert sokkal strapabirobb mint barmelyik masik szovet, szebb is, kenyelmesebb is.
Igen, ismerem az oldalt, nem tul sok konkret info van rajt...
Ára? Amennyire tudom, maga az Andante butor sem tartozik az olcso kategoriaba, igy nem tudom ezert draga-e amit konkretan kerdeztem, vagy a szovet miatt? Egy 3 szemelyes, kihuzhato kanape(?) + sarokelem + 3 szemelyes, agynemutartos ottomán (az 'L' alak rovid szára) 405.000Ft lenne. Nem tudom ez mennyire szamit huzosnak, de vmi hasonlo garnitura, bőrböl 600 folott lett volna...
Épp ulogarnitura vasarlason torom az agyam. Egyik rokonom hivta fel a figyelmem erre a Novalife nevu anyagra, ami már már olyan mesés tulajdonsaggokal bir, mint az a sok szir-szar, amit a TV shop-okban arusitanak :)
Éppen csak ez ugy tunik, hogy mukodik is. A lényeg (aki nem tunda mi ez - 3 nappal ezelottig én se :) ), hogy az anyagbol egy mezei vizes rongyal ki lehet szedni a ra borult mustart, ketchupot, tollfirkalast, meg ki tudja még mit nem. Elmentem a legkozelebbi Domusba, lecsekkeltem ( a tollas verziot) es tenyleg!!
Maga az anyag ugy nez ki, mintha vmi velur bor szeruség lenne, jol nez ki, kellemes tapintasu, van belole szin valasztek is boven. Kanizsabutorhoz lehet rendelni, de lehet, h. más cég butoraihozz is, nem tudom.
Az egyetlen bokken vele, hogy elég huzos ára van. Tul. képp nem kerul sokkal kevesebbe, mint az igazi bőr... Igaz a bőrök minoseg is lehet kulonbozo, lamer vagyok a temahoz....
Nos, a kerdesem, hogy van-e vkinek esetleg tapasztalata ezzel a karpittal? Mert ha tenyleg ilyen tuti e még tartos is, akkor azt mondom OK. Állitolag kulon apolast nem igenyel, nem kell kenegetni semmi spec. lötyivel, ranezesre nincs semmi "csont" a dologban.