Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Tegnap jottem a forumra ,a szamtech szekcioba akartam irni. Be voltam mar jelentkezve, tehat a hsz-t begepeltem, de amikor elkuldtem (oldal ilyenkor frissit) kidobott es mar nem voltam bejelentkezve.
Nem tudtam visszalepni 2-3x probaltam. Bongeszot bezartam es ujranyitottam. Ismet ugy mutatta ,h be vagyok mar jelentkezve. Ezert egybol a beallitasokba mentem es atraktam a freemailes cimemre az emailt. (Amit javasoltal nekem, hogy valtoztassam meg)
Aktivalo kod is megerkezett es aktivaltam.
De ami a lenyeg
Valoban igaznak tunik, h hiaba szunt meg a citromail , tudott az maradni a bejelentkezeshez hasznalt azonosito. Mert a telorol mindig be kell jelentkeznem (nincs "maradjak belepve checkbox) es arrol irtam ma azt, h este megirom sz.geprol.
A citromail+jelszavam mukodott.
Tegnap azert ijedtem meg kisse, mert kbra tudtam, h az ingyenes citromailre vonatkozo turelmi ido ezekben a napokban jar le.
Van barmifele tennivalom azzal kapcsolatban, h a tobb mint 10 eves IndexForumos regisztraciomat ne veszitsem el? Ezt a citromail hamarosani megszunese kapcsan kerdezem.
Lehet, h amolyan felhasznalonevkent meg tud majd nekem funkcionalni itt a forumon, csak belepni nem fogok tudni a citromailes leveleim koze??
Kérlek tisztelt Moderátor, hogy ha Te is úgy ítéled meg, töröld a mni topic 35031 és 35032-es hozzászólását, melyben kokaint mint alkohol elvonáshoz alkalmazott szert reklámoznak.
Persze, tilts le ha így látod helyénvalónak, számítottam is rá. A jelzőt tiltással is vállalom, te pedig a munkádat végzed.
Pár oldallal korábban a kurva anyjába is elküldtem Angbet rágalmazásáért és zaklatásáért (jogász a végzettségem). A kurvaanyázást is vállalom tiltással is, egyébként 7 pluszt kaptam rá.
És garantálom hogy nem találsz még egy ilyen megnyilvánulást a közel 400 ottani hozzászólásomban, amióta csak először írtam abba a topicba pár évvel ezelőtt. Ezeknek oka volt, vállalom őket, és az anyázásnál is direkt azzal indítottam, hogy tisztában vagyok vele hogy kitilthatsz érte.
Peace, részemről tedd a dolgod. Amúgy emlékeim szerint először kértem bármilyen moderálást, és ezt is csak Angi védelmében, Jani sokadik trágya hozzászólása után.