Keresés

Részletes keresés

dolina Creative Commons License 2005.04.03 0 0 4
Talán ez? http://www.datarescue.com/photorescue/
e_dora Creative Commons License 2005.04.03 0 0 3
nálam nem jött be, file megnyitáskor kilép
Előzmény: Wágner úr (2)
Wágner úr Creative Commons License 2005.04.03 0 0 2

Talán meg lehetne próbálni ezzel: No1 Media Fixer Pro v4.4

#1 Media Fixer can help you check and repair  the partly damaged media files that cannot be played or dragged. Fix the media files, which  are not completely downloaded. Fix the partly damaged media files. Sent out a sound when complete the task. Support: WMA, WMV, ASF, WM,  ASX, AVI, VOB, RM, MP3, MP2, MP1, MPA, MPGA, MPG, MPEG, MPA, DAT, WAVE, JPEG, and BMP. In  reached 82.8% to 97.6%.

e_dora Creative Commons License 2005.04.03 0 0 1
hali! megoldást én sem tudok, de nekem is pont most lett ez a problémám! nem találtam erre való programokat, csak csomó undelete jellegűt. megvannak a file-ok, a méret is stimmel, és mégse megy semmi.. :( hasonlóképp backupolás közben sérült, iPod fotótároló bigyóra másoláskor.. de ez már mindegy, korrput fileok vannak, és kész. Várom a javaslatokat!
SliDe Creative Commons License 2005.04.03 0 0 0

Képet csatolni sajna nem tudok, mert az index sem látja képnek a képeim :-)

De ha valaki jelentkezik segíteni akkor küldök.

SliDe Creative Commons License 2005.04.03 0 0 topiknyitó

Hali!

Sérült jpg, jpeg, bmp 1szóval képfile-ok javítása ügyében kellene dumcsizni.

Nekem fat32-ntfs másolás után szállt el sokminden.

Az acdc/infran/photosshop cs trio szerint header sérült, a file kinyithatatlan.

Csatolok néhányat, ha valakinek lenne kedve analizálni.

Néhány megoldás, ami NEM működik:

1.   "download Irfanview (you should already have this freeware!) www.irfanview.com  choose the "corrupted" images in the file / thumbnails filebrowser and go to File - JPG Lossless Operations - Lossless transformations with selected Thumbs then only choose: transformation: none, optimize JPG file, save with original date/time andKeep all APP markers. After that the files do work again!"

2.    Header szerkesztése (bár a header felépítése sok helyen elérhető) normális, step by step útmutatót nem találtam, hogyan kell ennek alapján javítani (teszem hozzá, nem vagyok programozó, de elbánok egy hex editorral:-)

Nakisegít?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!