Sok cikket olvastam Gyurcsány privatizációs ügyeiről, amelyek igazán durva és ténylegesen megvalósult korrupcióról szóltak. Miért nem perelt soha Gyurcsány? Minden igaz?
csak az a baj vele hogy lassan tobb lesz benne a helyreigazitas, mint a hir. Azert ha egy lapban egy nap 3 jogeros birosag altal utasitott helyreigazitas jelenik meg, osszessegeben meg 3 ev alatt kozeledik a 150-edik helyreigazitashoz, akkor mar arra sem jo, mert sokaig kell gyurogetni, hogy ne karcoljon...
A Magyar Nemzet (ismét) hazudott ez a topik címe. Keresd meg és olvasgass...140 felett járnak már a helyreigazítások, azaz az eddigi bizonyított hazugságok számában...
Ja, lehet hogy Auth Henrik jelenleg MNB elnokhelyettes is vall a gyurcsany fele hitel elbiralasarol hiszen akkor is o volt Jarai helyettese, akkor az MHB-ban.
:)) Kicsit írigy, kicsit gyűlöl, de kedves gyerek. Egy baj van még vele, hogy a polgári-nemzeti értékrendje nagyrészt azonos a melegekével...szódával elmegy...:)
Én nem azt mondtam, hogy ezek friss hírek. Én azt mondom, hogy Gyurcsány évek óta lapít és nem perel ezekben az ügyekben, tehát minden igaz. És ezek az ügyek nem tervezett, hanem a közvagyon megvalósult milliárdos lenyúlása, az ország orcátlan megkárosítása a saját zsebére.
Gyurcsány lassan évek óta lapít az alább említett ügyekben. Hogy nem perelte be az MN-t az világossá teszi, hogy minden igaz, így lopta össze a milliárdos vagyonát.
Ezekhez a megvalósult közvagyon lenyúlásokhoz képest azzal nekimenni az Orbánnak, hogy az ÉS szerint korrupciót tervezett - kicsit vicces.