Hi, tudod én az ilyen nicket viselő emberkéken jókat szoktam röhögni, mit keres egy NORMÁLIS a PoliDiliben? Tán csak nem bezárták ide?:-)))
Tőlem törheted a fejedet a kommunizmuson, csak engem hagyj ki a világmegváltásodból:-))) Utálom ha kísérleti mucinak használnak az ilyen agyament ökörségekhez, de magadon és az elvtársaidon csak nyugodtan próbálkozz, sok sikert kívánok a kommunizmusotokhoz:-)))
Figyike kicsi soltika! A bácsi mond neked valamíííít! Figyelj!
Na soltika, tudod, a világ az bonyolultabb, mint a kocka, amivel játszani szeretsz. Tudod, amit soltika elképzel lázálmaiban, vagy akkor, amikor fél aludni a sötétben, az nem az, ami a valóság. Az egy k@kis mese.
Kedves soltika, báránykám, inkább vedd szádba a kék kockát, és ne zavard azt a bácsit se, aki fontos kommunitarianizmikus dolgon töri a fejét.
Hi, kívánom neked azt a kommunizmust, én a magam részéről köszönöm nem kérek belőle:-))) Gondolod hogy a Vik elvtársadnak majd sikerül ? Az elmúlt 70 év alatt valahogy nem jött össze senkinek sem, az ember egyszerűen alkalmatlan erre az ideológiára, gyártási hibásak vagyunk hál istennek:-)))
Tehát mi az alapvető különbség a kommunitarianizmus és a FIDESZ ideológiája között ? Miért nem vállalható a kommunitarianizmus ? És hogy jön ide az MSZP ?
És az egészben az a legszebb, hogy az MSZP nevű, ugyanazt az ideológiát szajkózva sem képes betömni egy kátyút sem. Nem épít semmit, de kiüríti a államkasszát, egymásnak hergeli a 'lakosság'-ot, és sem az országért, sem a nemzetért egy hajszálat nem tesz arrébb.
És mindezt azért, mert minden energiája arra megy rá, hogy ugyanazt az ideológiát szajkózza.
(Ez az MSZP-ideológia egyébként annyiban foglalható össze, hogy: "A kommunistától még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezoje, aki már nem az eszmét, hanem a zsákmányt védi." ...Nakiírta?)
"Kommunitarianizmus" Ez túl hosszú szó, nehéz kimondan isi. Topiccímnek inkább ezt javasolnám: Kommounista-fidesznácik-orbánbányák-arrrgghhh-hörrrr....
Az Mszp, mióta megvan ugyan azt az ideológiát szajkózza, és teszi több-kevesebb sikerrel, míg
V. Orbán éscsapata az Fmszp bejárta a teljes spectrumot indulva a liberalizmustól, át a konzervativizmuson, szélsőjobb-szélsőbalon, most épp a kádári cucideológiánál tart, népvfrontosodik. Rövidesen megelakítja a munkás-paraszt szövettséget a néphatalomért!