Egyébként semjénnel meg komoly gondok lehetnek! Egy politikustól ilyen primitív megnyilvánulást ritkán hallani bár azé akadnak ott még akik űberelni tudják!
Aki azt szeretne, hogy fiat kello szakertelemmel avassak be a nemi elet rejtelmeibe, az ne szavazzon az SZDSZ-re. Tudunk am jobb megoldast! Az anusza akkor is lehet ilyen szep kerek :)))))))))
na ettol padlotfogtam. most mondjatok! idejon az ember, tok komolyan felhaborodni ezen a lapatotnyelt bigott faszkalapon, aztan elolvassa itt ezt a szoosszetetelt hogy "Szekszualis Bolsevismus".... Na innen mar nem lehet feljonni :)))))))))))))))
Hehe, egy kicsit OFF topic, az olasz Semjen epigon (vagy forditva ;-)) is nyilatkozott ma (avagy Buttiglione "az utolso kereszteny szuz" ;-)))):
"Attól tartok, hogy Európa elpusztul" Rocco Buttiglione, olasz EU-ügyi miniszter kifejti nézeteit a Népszabadságnak Népszabadság • Sárközy Júlia • 2005. március 3.
A nőkről és a homoszexuálisokról vallott nézetei miatt az Európai Parlament nem tartotta Rocco Buttiglionét alkalmasnak arra, hogy ő legyen az unió szabadságjogi tárcájának biztosa. A Brüsszelben megbukott politikustól megkérdeztük: valóban barátja II. János Pál pápának?
Büszkén mondhatom, hogy én voltam a lublini katolikus egyetem erkölcs-filozófia professzorának, Karol Wojtylának az utolsó asszisztense. Filozófia szakos hallgatóként a kommunizmusban elnyomott egyházaknak és értelmiségieknek segítettem, én csempésztem nyugatra Václav Havel és Wojtyla műveit is. A pápa rendkívüli ember, és kiváló tudós. Adalék ehhez egy anekdota: krakkói érsekként egy templom előtt haladt el, énekszó hallatszott ki. Wojtyla hosszan gondolkozott, végül megállapította, hogy lausitzi szorb nyelvjárást hall. Eközben olasz zarándokok énekeltek benn lengyelül!
Wojtylából katolikus egyházfő lett, önből katolikus politikus...
Az elvek ugyanazok. Nézzük például a nők kérdését: hogyan lehet egy olyan Európában élni, amely nem tanítja meg a nőknek és férfiaknak, hogy anyák, apák legyenek. Nálunk a karrier a vívmány, az anyaságért tett erőfeszítés nem. Tagadjátok meg a természetet, a házastársi szerelem hiú ábránd, csak a szex! - ezt hirdeti a mindenből árut gyártó mai európai kultúra. Pedig az élet szépségét megéneklik a szentek és a költők, s a politikusoknak abban kell segíteni, hogy a nők össze tudják egyeztetni a munkát és a gyereknevelést. A családpolitika a jövő kihívása. Ha nem sikerül tenni valamit, Európa elpusztul. 100, maximum 200 év múlva nem lesznek európaiak. Felesleges a muzulmán hódítás miatt aggódni: mi a rossz abban, ha a muzulmánok elfoglalják az öngyilkos európaiak által kiürített kontinenst?
Mit tart az európai kultúra alapvető problémájának?
Azt hiszik, a szabadság azt jelenti: mindenki azt tesz, amit csak akar.
Például a homoszexuálisok...
A természet törvényeinek megsértése büntetéssel jár. Aquinói Szent Tamás óta tudjuk, hogy a nemek közötti helytelen kapcsolat, a család felbomlása elpusztítja a társadalmat. Napjainkban egyre többen jönnek rá erre, azok közül is, akik '68-ban a szabad szerelmet prédikálva elveszítették a családalapítás örömét.
Ön magányos Cassandra lenne, akinek jóslatára senki sem hallgat?
Inkább Szent Orsolya, az utolsó keresztény szűz, akit a hunok gyilkoltak le. Sokan azt hiszik, hogy nincs mit tenni: a kereszténység kisebbség, egyedül maradtunk, Európa már más úton jár. Nekem volt bátorságom kijelenteni, hogy keresztény vagyok, mert tudom, hogy a keresztények a többség, csak megosztottak, kevés bennük a meggyőződés.
A keresztény gyökerekre való utalás be sem került az európai alkotmányba...
Mert egy kisebbség vezeti Európát, a szakadék felé. A kisebbség összetartó, pénze van, uralja a tömegkommunikációs eszközöket. Én nem a nem keresztény Európától tartok, hanem attól, hogy Európa eltűnik. Ezért én olyan liberális társadalmat szeretnék, amely a keresztény értékeket védelmezi, és tudomásul veszi, hogy mindannyiunk szabadsága egyaránt fontos. A homoszexuálisoké és az enyém is, aki ezt bűnnek tartom. Egy szabad társadalomban én gondolhatom merőben ellenkezőjét a másik ember nézetének. Ám kész vagyok az életemet áldozni azért, hogy a másiknak joga legyen tévedni. Súlyos ügy, ami velem az Európai Parlamentben történt. Gondolatrendőrség, inkvizíció: "ha nem úgy gondolkodsz, ahogy mi, másodrendű polgár vagy".
A harmadik évezredben hogyan mondhatta azt, hogy a homoszexualitás bűn?
A Brüsszel kormányozta ateista Európában ilyet nem lehet mondani, mivel ott a priori tagadják a bűn fogalmát. A "mindent szabad" nem szabadság. A relativizmus az igazság és a demokrácia halála.
Kifejtette mindezt, amikor biztosként meghallgatták?
Hogyan vitatkozhattam volna a bűnről, amikor a legjobban az a Daniel Cohn-Bendit támadott, aki pedofil könyvet írt! A Berlusconival, a pápával való barátságomért, a kommunizmus-ellenességemért buktattak meg. De nem bántam meg, amit mondtam.
Kér példányt az interjúból?
Magyarul kérem, egy kicsit nyelvész is vagyok, szeretném magam kisilabizálni a szöveget.
Oszine megvallva most nem. Mert az a pofatlan politikai alszentseg es kepmutatatas amimt a Nistch ugykor muvelt az elkepeszto volt ((ket hetig nem tartott a nagy keresztenyi fogadalma, hogy mas vallas erdekeben is ugyanugy aggodna; Demszkyt vadolta nagy hangon de elhallgatta a Fidesz-kormany NKA-nak, Jankovics Marcelles tamogatasat stb. ).
Most hasonlo politikai kampanyt/amokfutast muvel.
Akkor viszont megsajnaltam mikor kiderult, hogy a Bibliat sem ismeri es ezt pont sajat oldalrol kurtoltek vilagga. Azert az roppant ciki lehetett neki. Ezert is irtam be itt alabb (313) neki David es Jonathan tortenetet, hogy vigyazzon ezzel a buzizassal (bisexelessel) mert megint kiderul...
Szerintem meg pont jó ha mindenféle megközelítés van egy jogalkotói munkában, mert így elkerülhető az "erre nem gondoltunk" duma. Igenis legyen ott egy püspök meg egy áfacsaló.
Nézd, ebben a munkakörben a személyes meggyőződése, hite lényegesen befolyásolja a jogalkotói munkában való részvételét, márpedig alkotmányos követelmény, hogy a jogalkotás világnézeti szempontból semleges legyen.
A nézeteivel összhangban szavazhat egy plenáris szavazáson, de a jogalkotói munka irányításában kéccséges a szerepe.
De kerültem végzetes konfliktusba és megalkudtam mert ebből élek. De nem magyarázom meg, hogy mások is.... meghogy akik nagyot lopnak és mindig a kisembert stb.
Ezért tudom megérteni a politikusokat. Egy csomó olyan kényszerítés van amikor a szemét alak sokat árthat, ezért részesítsük előnyben a rendes+családos faszival. Több pénzt nagy pozit a görénynek!
Szerintem csak a munkája a teljesítménye számít. Nekem fontosabb hogy a tűzoltó 1 percen belül röhöcsélve odaérjen sül a zsír hehehe...(ez egy jó tűzoltó), minthogy komoly arccal fél órát késsen de együttérezzen. Ne érezz: teljesíts.
Szoktam lelkizni lelki dolgokon, etikázni etikai dolgon, felhúzni magam felhúzós dolgokon. De igyekszem nem keverni.
A Semjénbalhéval az a bajom, hogy semmilyen normát nem sértett, aki hülyéket/tolvajokat/buzikat akar szavazzon az ellenfelemre. Tök normális poltikai mondat.
Nem egészen... ez körülbelül olyan helyzet, mintha mélyen vallásos muszlimot neveznének ki egy szalámigyár vezetőjének. Szép lassan kiszorulna a disznóhús a termékpalettáról.
Emberi jogi kérdések kezelésére a legalkalmatlanabb vezető pont a mélyen vallásos, bigott hívő, mert pölö a katolikus egyház egy rakás kérdésben az alkotmányos emberi-, és szabaccség jogok ellenében hirdeti tanait. Tehát nemcsak a buzik, hanem az abortusz kérdésében is a világi törvényekkel szembemegy. És még sorolhatnám... napestig...
Például Te a munkakörödben (ha 100-as IQ feletti) sohasem kerültél "végzetes konfliktusba"? Lenyomod amit kérnek Tőled aztán elhúzol? Semmi lelkizés, semmi erkölcsi dilema?
Es - eljunk hasonlo jobboldali demagogiaval mi is - Semjen most szepen nyilvanvalova tette, hogy raszista es nem szereti a muszlimokat.
Ugyanis mas letezo es sokkal konkretabb pelda is eszebe juthatott volna (=testver hazassag) a meleg hazassag kapcsan ellenervnek, de neki mit ad isten epp egy muszlim ellenes peldla jutott eszebe.
Braavo! Varjuk Nemeth Zsolt nyilatkozatait, hogy Semjen ur rasszista, radasul meg csak nem is viccelt! Es azt i lfogadom, nm is fog bocsanatot krni 4x erte mint Gyurcsany.
Sőt tudod mit? Én olyan politikusokat szeretnék, akik csak munkaidőben gyűlölködnek. Egyébként meg haverok is lehetnek. Akik nincsenek meggyőződve arról, hogy csak ők akarnak jót. El tudják képzelni hogy hitetlen/vallásos is jót akar. Sőt igaza van.