Van erre szavatok, ezt akartátok?
Hogy nevezzük azt a "magyar" kormányt, amelyik
- visszavonja a nehezen kiharcolt Magyarigazolványokat, tudatosan szétverte a státusztörvényt
- nemmel szavaz a magyarság trianon utáni, békés, a nemzetközi jognak tetsző egyesülésére
- utána visszavonja az ezzel kapcsolatban tapaszként beígért, autonomiára vonatkozó követeléseit
- a szerbek pártját fogja a Vajdaságban és nem tiltakozik minden lehetséges nemzetközi fórumon a vajdasági atrocitások ellen
- majd pedig az ENSZ-ben az összmagyarság különböző szervezetei által nehezen kiharcolt, ENSZ bizottságban a szlovákok pártját fogja és nem kéri a Benes-dekrétumok felülvizsgálatát?
Hol vagy TGM?
Most miért nem irogatod a tiltakozó leveleidet?
Az elvtársak nem fizetnek érte?
Van erre szavatok?
Ezt akartátok?
Ezt most, hogy érted, hogy, hogy a németek bulija? Ki vagy te, Horn Gyula? A németeket összetoljuk a Magyarokat kirekesztjük, mert nem fizetnek értük? Na szépen töröld le magad, látványilag -gusztustalan.
Én optimista vagyok, Te meg Orban Viktor tollaival ékeskedsz: December 5. elötti -visszhangtalanul maradt - gyalázkodásában Gyurcsány szavainak értelmezésekor utalt azoknak Veer Andras illetékeségébe eső voltára.
Hi, mindenkiébe? Mert ezt ha lehet akkor inkább kihagynám, inkább bevállalnák egy idegenszívűséget:-))) A szájmagyarok úgy is önfeláldozóak, szerintem ők bevállalják a rám eső lőfüttyöt is:-)))
Hi, a Vik traktoros áriájáta kádár rendszerről és annak a dicsőséges káderkiválasztó oktatási rendszeréről itt találod:Orbán a Napkeltében Ha kell akkor valahol biztos hogy megvan a Seszták anyóca múlt szombati áradozása is a Kádár éra beli szabadságról és arról hogy milyen könnyű volt akkoriban a KISZ KB lapjához a Magyar Ifjúsághoz kerülni, neki meg néhányuknak:-))) Ja, azzal nem dicsekedett el a "joboldali" őnagysága hogy eme dicső múltjában volt olyan korszak hogy a működése miatt, határon túliakat meghurcoltak, akkor még ezért fizettek neki.
Hi, há persze. Mer aki kiröhögi a szájmagyarokat az mind szoci, értem én ezt a logikát. No akkor kérdem én hogy mi a lófaxot tettél te a határon túli tesókákért ha ennyire a szívügyed? No meg kéne az én butuska agyacskámnak egy olyan magyarázat is hogy mi a lófütty az a magyar érdek?
Hi, a Fityek éjjel nappal bent alszik, ágyban:-)))
Az én rokonaim egy része még 1920-an eljött Kassa mellől Vácra, szép kis cukorgyárat meg vagy 300 hektár földecskét hagyott ott, ha ezt visszaszarzed nekem akkor kaphatsz valami jutalékot, de akko melózzá rendesen, ne lazsálj itt nekem:-)))
Hát én biz az vagyok, hát most mit tagadjam. Mindenesetre ez akkor is a németek bulija, ha nem a szívügyük és ők nem csinálnak belőle fesztivált az ENSZnek nevezett sóhivatalban akkor mi miért tegyük? Tán fizetnek érte? Hi, imádom a hivatásos szájmagyarokat. Kiröhögni:-))))
Ha a te rokonaidat dobták volna át a jeges Dunán 1946 telén egyetlen batyúval, nem beszélnél így. Gondolkozz legalább, mielõtt beszélsz, szerencsétlen!