Az eddig újraszámolt szavazókörök ötödében kellett módosítani a jegyzőkönyvet azután, hogy a szavazatszámláló bizottságok újraszámolták a december 5-i népszavazáson leadott voksokat"
Azért ez nem a szimpla tévedés kategóriája...
"Az MSZP-nek 2002-ben az volt az egyetlen esélye a hatalom megszerzésére, ha a gorombaságig kritikus az akkori kormánnyal szemben - mondta Ron Werber kampánytanácsadó egy tegnapi konferencián.
Ellenzékben a hatalom megszerzése lehetetlen anélkül, hogy a gorombaságig kritikusok lennénk a kormánnyal szemben - jelentette ki tegnap Ron Werber, az MSZP volt kampánytanácsadója a 2002-es negatív kampányra vonatkozó kérdésre a Politikai kommunikáció 2004 című konferencián, a Zsigmond Király Főiskolán.
Ehhez kapcsolódva kijelentette, a gazdasági helyzet akkor nem volt ennyire borzalmas. Szerinte tehát az MSZP csak úgy nyerhette meg a választásokat, ha annyi kritikát zúdít a Fideszre, amennyit csak lehetséges. Az izraeli kampánytanácsadó - aki csak turistaként tartózkodik Magyarországon - hangsúlyozta: a kampányidőszak nem arra való, hogy neveljük az embereket, hanem hogy érzelmeiket a lehető legjobb módon befolyásoljuk"
" Maga a választási rendszer penge, büszkék lehetünk rá. "
Megismétlem a topiknyitót:
"Az eddig újraszámolt szavazókörök ötödében kellett módosítani a jegyzőkönyvet azután, hogy a szavazatszámláló bizottságok újraszámolták a december 5-i népszavazáson leadott voksokat"
Ha ez neked egy penge rendszer, akkor neked fogalomzavaraid vannak, én mindenesetre egyáltalán nem vagyok boldog egy 20 %-os hibával működő rendszerre.
Néha már én is hajlok arra, hogy ezt a patrubényt maga Gyurcsi bérelte fel, így lejáratni a jobboldalt még maga a fényestekintetű szabadcsapata sem tudja! :-DDD
"És ez a számlálás így utólag - csak rontja a kezdeményezők hitelességét (sajnos!!!) - és inkább kínos, mint értelmes..."
Nem értek egyet: ez az utólagos számlálás rengeteg rákfenéjét hozza ki a mai választási rendszerünknek, ami nagy tanulság a jövőre nézve. És ez a népszavazást kezdeményezők érdeme.
"ha ilyen a 93000 km2 magyarságtuadta, fogadja el mindenki, hogy ilyen.
márpedig ilyen..."
Én elfogadom, mégha nagyon elszomorít is a dolog. A topik viszon nem erről szól.
Én csak a magyarságtudat kifejezést használó embercsoportról beszéltem, így többes számban.
Ugyanis erre a kérdésre, pont ilyen magyarságtudat a legjobb. Másfél milla igennel szavaz, mert vagy érintett, vagy becsületbeli dolognak tartja. Másfél milla nemmel szavaz, mert habár segítene a határon túliaknak, de nem ért egyet a hülye kérdéssel. Öt milla meg otthon marad, hogy hagyják már a faxba a hülységekkel. Ennél jobb magyarságtudatra tényleg nincs szükség.
"ha ilyen a 93000 km2 magyarságtuadta, fogadja el mindenki, hogy ilyen.
márpedig ilyen..."
Most a népszavazás volt rossz, vagy a magyarságtudattal van a baj? Döntsétek mánd el.
Erre a xar kérdésre csak rossz válasz volt. Sokan szavaztak rá igennel, miközben kellemetlenül érezték magukat, sokan nemmel, és rosszul esett nekik, és a fanatikus Fideszesek sem szavaztak rá mind ugyanazt.
Helyes! Helyes! És ha ezzel megvagyunk, új népszavazást! Ezzel eljátszunk negyedévenként 2006-ig és biztos nem jut be nemzeti hivatkozással idióta a Parlamentbe. :-)))