Ha most megerinthetnelek,csak szeretgetnelek.Amomba az ajkam megerintene az ajkadat,elolvadnek hisz tudod hogy imadlak es fuledbe sugnam hogy orulten kivanlak
~0~0~
Love is a name sex is a game. Forget the name and play the game...
~0~0~ Jó estét,jó szurkolást!Itt karamell ír kedvenc kommentátorotok!Az idõ szép,az aszfalt legalább 30fokos,de a menet lassan elindul!eLÉG JÓL VERSENYZETT,TALÁN ÍGY IS MARAD,DE MOST +PRÓBÁL VRSENYT FUTNI AZ IDÕVEL HOGY LÁTHASSA AZT AKIT SZERET!
~0~0~ Jégházad ajtaján jégkezek kopognak,jéghideg arcodon jégkönnyek csorognak.Jéghideg szívedben jéghideg szerelmed, jéghideg a tûz is, mert nem hiszed: SZERETLEK!
~0~0~
A szex olyan, mint a LEGO! Összerakjuk, amink van!! Jössze LEGO-zni?:)))
~0~0~
Két dolog van a világon, ami fontos nekem Az egyik az Élet, a másik a Szerelem De az Élet Szerelem nélkül mit sem ér Köszenetet mondok Neked mindezér' Köszönöm a Boldogságot Köszönöm a Szépeket Köszönöm a Szerelmedet Köszönöm az Életet
~0~0~
Vágyom rád,mint sivatag a vízre, mint épp test az egészséges szívre. Kellesz nekem, akár a két kezem, túl fontos vagy, általad létezem.
~0~0~
akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, amikor melletted ül, de tudod, hogy sosem lehet a tied!
Kezem a kezed nélkül mint a virág illat nélkül. Ajkam ajkad nélkül, mint a reggel harmat nélkül. Üres vagyok nélküled,mint víz nélkül a tengerek.
Neveddel álmodok, Neveddel ébredek, Mert te vagy az elsõ, Akit szívbõl szeretek!
Távol tõled szomorû az élet, szívem azt dobogja látni szeretnélek! Ezzel a pár sorral azt üzenem neked, nem élhetek úgy, hogy ne lássalak Téged!
Fáj az emlék, mégis öröm, álmaimban minden percem veled töltöm! Nem tudlak, és nem is foglak elfeledni, kár, hogy így kellett megtanulnom SZERETNI!
Hû maradok hozzád, soha el nem feledlek, Míg szívem dobog, csak téged szeretlek. Megigérem neked, nem hagylak el soha Igaz lelkem titkát csak az Isten tudja Fogadd ezt a pár sort igaz emlékül Hisz puszta az életem a te szerelmed nélkül!
Mikor szívünk elõször összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az elsõ csókod az ajkamra égett, én már akkor úgy éreztem, meghalok érted!
Hogyha patak partján szomorúfûz lennék, Csendes alkonyatkor vállaidra hullnék. Mondanék én neked altató meséket, Elmondanám neked, hogy SZERETLEK TÉGED.
Van,hogy a lelek ura a letnek, Van,hogy a sziv parancsol az esznek, Sokszor faj a sziv sokszor a lelek Sokszor mind a ketto...ez az elet. >
Nincs nõ, nincs nõ, lesz ivás? Jót tesz egy kis lazítás! Veled vagyok pajti, KITARTI!!! Világ még össze nem dõlni. Rám számíthatni, barát lenni! barát bali
Neked is Kellemes Karacsonyt es oromokben gazdag Boldog Uj Evet kivanok es mindenki masnak is.kivanom hogy nagyon sokan gazdagitsak irasaikkal ezt az oldalt es hogy minel hamarabb sokan tudjanak errol az oldalrol.vigyazzatok egymasra mert csak akkor erezzuk valaki hianyat ha mar nem lehetunk vele. pussz
Rohadt az élet, de meghalni félek, mert van 1 fiú akiért élek, de ne higyj a fiúnak, mert sunyi és hiú, akárhogy is szeret, megcsal, mert : FIÚ !!!!!!!!
~0~0~
Minden perc attól volt szép, ami köztünk történt!Érzem,néha itt vagy velem,fájdalmas de megérdemlem!Soha nem lehetek már a Tied,s így kell leélnem az életemet!
~0~0~
Sok rózsa marad észrevétlen hiába borul virágba, szétszórva édes illatát a semmibe az üres világba.
~0~0~
Szeretnék már veled lenni, gyönyörû tested átölelni. Megfogom majd két kezed és szemedbe mondom, hogy OLY JÓ VELED !!! Az éjjel küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon az álmodra, de hamar visszajött, és azt mondta, hogy az angyalok nem vigyáznak egymásra! Hogyha rád gondolok, elfog a bánat, megsugom neked, hogy imádlak, szeretnék mégegyszer nagyon boldog lenni, édes kis szerelmem mindig veled lenni! Valaki rólad álmodik,valaki rólad szövi álmait,valaki titokban forrón szeret,valaki örül,hogy ha veled lehet,valaki szemében könny ragyog.Hidd el,ez én vagyok! >
Valahol messze,valahol távol, Valaki szíve te érted lángol. Emléked egy hû szív hûségesen õrzi, Ha te is szereted írjál választ neki!
~0~0~
Csalódni kell, hogy boldog lehess. Gyûlölni tudni, hogy újból szeress. Kell tudni kacagni, sírni. Valakit megunni, s újból visszahívni. Csalódni kell százszor ezerszer, Hogy boldog lehess egyetlen egyszer.
~0~0~
Ne hallgass az emberekre Csak a szív szavára, Akárki is szól utánnad Ne nézz soha hátra!
Menny szépen a szíved után Nevetve vagy sírva, Mert az élet úgyis úgy lesz, Ahogy megvan írva!
~0~0~
Szeress ugy, ahogy Én szeretlek Téged. Szeretkezz velem annyiszor ahányszor kérlek. Olvaszd ki szívem a jégbõl, Sosem lesz elegem a Tõled kapott kéjbõl! >
Szeretem az életet, mert az élet te vagy. Téged pedig azért, mert az ÉLETEM vagy!
Ami hianyzik...
Egy srac, egy boldogsag Egy szempar, egy tekintet Egy kez, egy erintes Egy oleles, egy erzes Egy ajak, egy csok Egy szo, egy gondolat Egy sziv, egy fellangolas
Amit szeretnek...
Egy fiuval boldog lenni Egy szemparra tekinteni Egy kezet erinteni Egy olelest erezni Egy ajkat csokolni Egy meggondolt szo Egy fellangolt sziv
Ami van...
Fiu aki massal boldog Szempar mely masra tekint Kez melyet mas erint Oleles melyet mas erez Ajkak melyek mast csokolnak Szo mely masra gondol Sziv mely masert langol
es egy alom ami maradt nekem...
Ami hianyzik es amit szeretnek az Te vagy nekem mert szivem erte langol szuntelen egyetlen lany vagy kit oszinten szeretek
Hiába tagadnám régóta szeretlek,könnyeim titokban teérted peregnek.Kértem a jóistent tanítson meg feledni,az volt a válasza:téged kell szeretni!!
Szeretnélek átölelni,szeretnék a szemedbe nézni,szeretnélek megnevettetni,megcsókolni!Szeretném,ha szemedben SZERELEM tüze égne!
Csendes éjszakában elterül az álom,minden érzésemmel teutánnad vágyom.Suttog a némaság ábrándos meséket.Mindig csak azt suttogja:Látni szeretnélek!
Téged már más csókol, más szeret, és más karja zár! De emléked megvan, szívembe temetem, bárhová bújsz én sohasem feledem!
Csillag vagy nékem, Mely száll fent az égen. Oly vonzó a fényed,de nem érlek el! Álmomban látlak,és minden nap várlak, Mert amig élek nekem csillag leszel!
A csalódás ugyan fájdalmas,de a csalódástól való félelem még ennél is rosszabb!
Záporesõ mossa az ablakot Oly annyira fáj,hogy te ott sén itt vagyok. Lelkem mardossa ezernyi kín, Imádlak s ez ellen nincs gyógyír!
Bársonyos reggel köszöntsön téged, gyönyörû álmod még ne érjen véget! A nap simogasson mintha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad!
Álmodj szépeket,rozsás réteket,édes illatot,mely engem körbefon!Álmodj velem,s nekem,hogy az én álmom is szép legyen!Jó éjszakát vkedvesem!
"Cukor ment a szemembe, vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?"
Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek, aki éppolyan fontos neked, mint saját magad, addig mindig magányos maradsz."
"Boldogabb nem lesz senkisem annak a napnak hajnalán, ha szépségedet nézhetem a két szememnek ablakán."
"Néha, ha belegondolok, hogy jelentéktelen dolgok milyen súlyos következményekkel tudnak járni... Elfog a kísértés, hogy kijelentsem: jelentéktelen dolgok nincsenek..."
"Aki szeret, szeresd és öleld meg naponta, mert ha nem teszed, megteszi más, és akkor hidd el, nem õ a hibás"
"A szívnek vannak érvei, amelyekkel az ész nem tud mit kezdeni."
"Keresd és rálelsz - amit nem keresnek, felfedezetlen marad az."
"Angyal azt mondja: égi öröm, Ördög azt mondja: pokoli kín, Ember azt mondja: szerelem."
"Szeretlek akkor is, ha nem látlak... Hallom a hangod is, mikor épp csak gondolsz velem Érzem, hogy a lelked rajtam elindul felém.
"Egy homokszemben lásd meg a világot, Egy vadvirágban a fényló eget, Egy órában az örökkévalóságot, S tartsd tenyeredben a végtelent"
Tegnap még idegen voltál, ma már a mindenem! Nyújts hát a kezed és ölelj át csendesen. Marajd velem, amíg csak élek, hogy én is szeretni tudjalak Téged!
A szívem olyan mint 1 könyv??? Nyitva áll mindenki elött, de egyedül csak te lapozhatsz bele, mert az álmaim veled vannak tele!!!
Ha csak 1 nap lenne az élet, veled szeretném tölteni. Köszönöm hogy vagy nekem,mert nem tudok nélküled élni!!!!!!
Azt adom,ami a legnagyobb:a szívemet!Mely útra kelt és felfedezte a Tiedet.Rejts el,õrizz,éltess engem Kedvesem!Én veled leszek,Te leszel a mindenem!!