Keresés

Részletes keresés

Kuruc777 Creative Commons License 2022.11.30 0 0 1441

...ugyan igy jártam de csak engedte,hogy belépjek miután megadtam a mobil számom és arra küldtek egy kódszámot

amit vissza adta a hozzáférés jogát...Remélem neked is! 

Előzmény: Szabika2121 (1440)
Szabika2121 Creative Commons License 2022.11.30 0 0 1440

Szia

Páncélszekrény van, de a4 papír nincs benne ilyenekkel. 
3. napja erőlködök a  megoldáson de semmi. 

Szóval a Google úgy gondolja, hogy nagy részt biztosít sok sok programot elég széles platform arzenálra (INGYEN!!!!), akkor az belefér, hogy te akár egy 20 éves email címet kukázzál mert elfelejtetted a jelszavadat és törölték a helyreállítási segítséget az embernek. És ez még csak egy ok ami lehet…

8 milliárd emberből legalább a 3 milliárd mailezik, abból biztos vagyok benne, hogy a 70% a Gamilt használja.

Azért ez komoly egy ilyen volumenü cégtől…

Így jártunk, örüljünk, hogy használhatjuk!

Előzmény: Never Man (1438)
Szabika2121 Creative Commons License 2022.11.30 0 0 1439

Sajnos nem! 

Előzmény: pimre (1437)
Never Man Creative Commons License 2022.11.30 0 0 1438

Fölösleges új jelszót kérni amíg a régi működik - beírod és már be is léptél. Ha nem jut eszedbe, akkor előveszed a páncélszekrényből azt az A4-es lapot amire regisztrációkor felírtad az adatokat.  Ha az sincs, akkor úgy jártál mint többmillióan a világon.

Előzmény: Szabika2121 (1436)
pimre Creative Commons License 2022.11.30 0 0 1437

Olvasd vissza az itteni 1414-1425 sorszámú bejegyzéseket, hátha kapsz ötletet a megoldásra!

Előzmény: Szabika2121 (1436)
Szabika2121 Creative Commons License 2022.11.30 0 0 1436

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni!

A gmail es e-mail címem hez tartozó helyreállítási e-mail címem megszűnt. Ami azt jelenti hogy nem tudok új jelszót igényelni, a kedvencem kérdésre sem emlékszem. Gyakorlatilag jópár éve nem léptem ki a tablet ből, vettem egy újat és az apple mentésből a jelszavakat nem állítja vissza. A Google nél semmilyen ilyen és hasonló kérdést még senki nem tett föl így ott választ nem kaptam.

Valaki járt már így esetleg?

pimre Creative Commons License 2022.11.19 0 0 1435

????

Előzmény: Changers (1434)
Changers Creative Commons License 2022.11.19 0 0 1434

Szia. Lépj ki a yutubról.

Black_70 Creative Commons License 2022.11.12 0 0 1433

Kösz, hogy megpróbáltál segíteni.

Előzmény: pimre (1432)
pimre Creative Commons License 2022.11.11 0 0 1432

Csak, hogy tisztázzuk a fogalmakat: Nem gmailes munkamenteid vannak, és nem Gmail fiókod, hanem Google fiókod, és ezen belül vannak Chrome ablakaid és Gmail ablakaid. De mindkettő a Google fiók része. 

Egyébként még egyszer felhívom a figyelmedet arra, hogy a csatolt képeden az (is) szerepel, hogy "Úgy tűnik, hogy ez a fiók nincs megnyitva másik helyen."

Végül még egy javaslat: nyisd meg a gmailt más böngészőből. Firefox, vagy Opera, vagy amit mág ismersz. Hány nyitott Chrome fiókod lesz? Ahogy nevezed: "munkameneted"

Részemről ezzel befejeztem. Szerintem feleslegesen aggodalmaskodsz. Azt sem hiszem, hogy 1.5 hónapja van csak így. Az lehet, hogy ugyanez a technika másképp mutatott valamit. Végülis folyamatosan fejlesztik.

Előzmény: Black_70 (1431)
Black_70 Creative Commons License 2022.11.11 0 0 1431

Nem jutottam közelebb a megoldáshoz, pedig jó lenne végre egyedül belépve lenni...

Egyébként még az is gond, hogy nálam nem jelenik meg a részleteknél a "Jelentkezzen ki minden más internetes Gmail munkamenetből" lehetőség, holott bőszen ajánlgatják, hogy több menetből úgy lehet kilépni..., de mi van akkor, ha nálam nincs ilyen opció?!

Előzmény: pimre (1430)
pimre Creative Commons License 2022.11.10 0 0 1430

Részemről passz. Az a szürke rész nálan sehogy sem jelenik meg. Egyébként nálad is azt írja később, hogy "Úgy tűnik, hogy ez a fiók nincs megnyitva másik helyen."

Szóval azt hiszem, nincs okom az aggodalomra, de mivel ilyen mélységben nem ismerem a Chrome lelkét, nem vállakozom a további vizsgálatokra.

Előzmény: Black_70 (1429)
Black_70 Creative Commons License 2022.11.10 0 0 1429

Szia!

Nálam csak az utóbbi időben jelentkezik, az biztos, korábban nem volt!

A "szürke rész" az a Bejövő levelek alján jelenik meg, így jelzi, hogy máshol is nyitva van a fiók. (nincs másik gép, vagy mobil ahonnét megnyitnám a gmailt és mindig becsülettel kilépek...)

Az IP cím mindenhol ugyanaz (a felső párhuzamos munkamenet blokkban is) és az enyém, de akkor is zavaró, főleg, hogy "Ismeretlen"...

Előzmény: pimre (1427)
pimre Creative Commons License 2022.11.09 0 0 1428

És amikor kiléptem a Chrome-ból, és Firefoxból nyitottam meg a gmailt, akkor már azt írja, hogy a fiók meg van nyitva más helyen is, és a listába bekerül a mobilom is, ahol rákérdezett, hogy valóban én nyitom-e meg a Gmailt (merthogy a Firefoxot nem szoktam használni. Gmaillel meg végképp nem):

Szóval szeintem nincs baj ezzel.

Előzmény: pimre (1427)
pimre Creative Commons License 2022.11.09 0 0 1427

Az a felső szürke rész, ami azt állítja, hogy jelenleg egy másik helyen van használatban, az neked honnan jön?  Nálam ilyen nincs. Nálad a fiók aktivitása alatt azt írja, hogy a fiók nincs megnyitva más helyen.

Nálam is két bejegyzés jelenik meg egy-egy belépéshez tartozóan. Közvetlenül belépéskor azonos idővel:

Aztán a Chrome ablakokat csukva-nyitva már nem azonosak az időpontok, sőt az ismeretlen és a Chrome helyet cserél:

Szerintem ez normális, de az okát nem tudom. Nem lehet, hogy nálad sem 1.5 hónapja jelentkezik, csak akkor vetted észre?

Előzmény: Black_70 (1426)
Black_70 Creative Commons License 2022.11.09 0 0 1426

Sziasztok!

Segítséget/tanácsot kérnék tőletek, mert kb. 1,5 hónap óta mindig duplán vagyok belépve a gmail fiókomba. Minden belépésem duplázódik, pedig sem gépet, sem szolgáltatót, sem semmit nem változtattam..

Egyszerűen nem lehet kilépni a másik felhasználóból, mert hiába lépek ki, amint ismét belépek, ismét duplán lépek be. Van még 2 másik gmail fiókom is, ott is hasonló a gond, mindig "meg van nyitva másik helyen" jelentkezik, de az IP cím ugyanaz, vagyis az enyém. Hiába megyek rá a Részletekre, nincs olyan, hogy "lépjen ki minden menetből"...

Kérdezném, hogy lehetne kilépni a "másik helyről"? 

Never Man Creative Commons License 2022.10.27 0 0 1425

1-2 évvel ezelőtt kaptam olyan értesítést a goggle-től, hogy az inaktív fiókok tartalmát törlik és a fiókot felfüggesztik vagy befagyasztják, de ez talán 2 év után történik meg és előtte értesítenek - pontosabb információért elő kell szedni a szabályzatot.

Előzmény: Bot01 (1424)
Bot01 Creative Commons License 2022.10.26 0 0 1424

Van mód arra, hogy törlésre kerüljön a fiók?

Van a gmail -nak (google) "ügyfélszolgálata" illetve tud bárki olyan mail címet, ahová elküldhetném a problémát?

(azért az érdekes, hogy ilyen jelentős mennyiségű felhasználónál nincs "kötelezettség" élő segítségnyújtás biztosítására, csak a sablon - gép által fordított - ötletbörze, mint support....

Köszönöm, hogy megpróbáltatok segíteni!

Botond

pimre Creative Commons License 2022.10.22 0 0 1423

"azt valahol meg lehet tudni, hogy a cím él e? ha küldök rá mailt nem jön hibaüzenet vissza". Jó ötlet. Délben küldtem rá egy levelet, csak annyival, hogy teszt. Azóta eltelt 5 óra. Ha nem sikerült volna továbbítani, akkor már érkezett volna hibajelzés. De ilyen nem jött, így feltehetően jó a fiók.  

Előzmény: Bot01 (1420)
pimre Creative Commons License 2022.10.22 0 0 1422

" Küldj/küldess egy üzenetet az egyik volt évfolyamtársaddal vagy annak nevében (de a legjobb volna, ha olyan címről, akivel korábban leveleztél), hogy most tudja kiegyenlíteni fennálló tartozását; azt a 3400 eurót, amivel voltál kedves anno kisegíteni őt – miként tudná eljuttatni számodra az összeget."

Ne már!!!!

Előzmény: lxt (1421)
lxt Creative Commons License 2022.10.21 0 0 1421

Mivel már veszni látszik…

Ha feltörték a fiókot, vagy kitalálták/kifigyelték a jelszót:

- Küldj/küldess egy üzenetet az egyik volt évfolyamtársaddal vagy annak nevében (de a legjobb volna, ha olyan címről, akivel korábban leveleztél), hogy most tudja kiegyenlíteni fennálló tartozását; azt a 3400 eurót, amivel voltál kedves anno kisegíteni őt – miként tudná eljuttatni számodra az összeget.

- Amikor még be tudtál lépni a fiókodba, éspedig egy olyan, a birtokodban lévő eszközről küldtél onnan üzenetet, aminek azóta nem változott az IP címe (na jó, de hátha), akkor az már valami lehetne a Google számára – gondolom én.:-)

Előzmény: Bot01 (1420)
Bot01 Creative Commons License 2022.10.21 0 0 1420

A bejelentkezés sikertelen 

sebiboti@gmail.com

Jelenleg nem tudja helyreállítani fiókját, mert a Google megfelelő mennyiségű információ hiányában nem tud megbizonyosdni arról, hogy a fiók az Öné.Ha új fiókot szeretne létrehozni a Google szolgáltatásai használatára, mindenképp adjon meg helyreállítási telefonszámot vagy biztonsági e-mail-címet, és tartsa őket naprakészen.További információ a helyreállításról.

Válaszoljon a biztonsági kérdésreMi légiklub tagságának száma?

erre nekem semmi emlékem nincs....

böngésző edge....

de már a laptop is új, megnézem majd a régin.....

a mail cím létrehozása kb 10 év, akkor kellett bármi egyéb? úgy emlékszem nem kellett......

köszönöm az együtt gondolkodást

azt valahol meg lehet tudni, hogy a cím él e? ha küldök rá mailt nem jön hibaüzenet vissza

Előzmény: pimre (1419)
pimre Creative Commons License 2022.10.21 0 0 1419

" lefotóztam elküldtem anno Dublinba...sajnos sose volt tagsági számom, meg sem adtam ilyet soha..." Ezzel kapcsolatban hülyeséget írtam. Az ilyen kérdés nem arról szól, hogy adj meg egy bizalmas adatot. Hanem arra, hogy a fiók jelszavának elfelejtésekor a felhasználónak (jelen esetben neked) eszébe jusson, hogy mit adott meg. Sokan például olyasmit szoktak emlékeztetőnek megadni azt, hogy "A macskám neve és születési éve". Csak ezt, nem pedig a tényleges nevet és évet. De erről a mondatról eszükbe jut, hogy persze biztos a Cirmi2005 volt a jelszavan.

Szóval nem lehet, hogy neked a légitársaságos igazolványszám kifjezésről valami eszedbe jut így 10 év elteltével? Például az, hogy "nincs"

"a másik böngészőt megpróbálom, hátha" Nem értem, mire gondolsz, mit másik böngésző. (Apropo, milyen böngészőt használsz most?). A Chrome és a Gmail.com édestestvérek (feltéve, hogy nem a Gmail.hu-ra jelentkeztél be annakidején). A Gmail regisztrációval a Google Chrome-ba is regisztráltál. Így ha abba be tudsz lépni, akkor megoldódhat a gondod. Csodálom, hogy nem próbáltad meg már eddig is.

Előzmény: Bot01 (1418)
Bot01 Creative Commons License 2022.10.21 0 0 1418

Kedves Imre!

Köszönöm, már az jól esik, hogy valaki érdemben foglalkozik a problémával, ami szerintem egyébként tömegeket érinthet...furcsa világ ez így hogy a google nem "elérhető". Értem én, hogy IT világ, de lehet az ember esetleg ebben a témában botladozó...

Tehát a légitársaság tagsági száma az egy komoly kérdés, lefotóztam elküldtem anno Dublinba...sajnaos sose volt tagsági számom, meg sem adtam ilyet soha...

Nem emlékszem a másodlagos azonosításra...de töröm a fejem...

a másik böngészőt megpróbálom, hátha

nagyon köszönöm!

Botond

Előzmény: pimre (1417)
pimre Creative Commons License 2022.10.20 0 0 1417

Hát nem biztos, hogy segíteni tudok. Ötletelek:

1. A légiklub tagsági számról azt hittem vicc. De lehet, hogy komoly. Nem emlékeztem arra, hogy a Google is használt jelszó emlékeztető kérdést. De ha ilyet kérdezett, megpróbáltad megadni a tagsági számot? Persze arra nem emlékszem, hogy egy ilyen válasz esetén mi történik. Talán csak az, hogy az így eszedbe jutó szám segít visszaemlékezni a jelszavadra.

2. Nem adtál meg annakidején másodlagos email címet? Ilyet mindig kér a Google. Éppen azért, hogy ha ezzel valami gond van, akkor oda kérhetsz segítséget.

3. Helyreállító SMS nem létezik, viszont telefonszámot szokott kérni a rendszer a Google fiók létrehozásakor. Adtál meg telefonszámot? Nem hinném, hogy anélkül továbbendedett 10 éve.

4. A Chrome sem tudsz belépni, ugye? Mert az mindent megoldana, hiszen a jelszavakat megjegyzi a Google, és meg is mutatja a jelszókezelőben.

Negyjából ezek jutnak eszembe, és le is vannak írva itt: https://www.apeaksoft.com/hu/tips/forgot-gmail-password.html

Előzmény: Bot01 (1416)
Bot01 Creative Commons License 2022.10.20 0 0 1416

Szia!

Köszönöm ,hogy segíteni próbálsz.

Igen azt jelenti, hogy a jelszó nem megfelelő, pedig az....

Arról beszéltem illetve írtam le, hogy a másodlagos azonosítás (kétlépcsős) anno még nem volt divat.

Most annyit kérdez ha a jelszó helyreállításra megyek, (mert azt írja, hogy nem megfelelő jelszó), hogy mi a légiklub tagsági számom.

Dublin pedig a google székhelye mert nem találtam "ügyfélszolgálatot" ahol bárki segítene. 

A "support" nyomtatványok, illetve tanácsok (klikkeljek ide-oda) illetve e-mail cím pedig nem segít csak folyamatosan tanácsot ad arra hogy miért fontos a kétlépcső azonosítás beállítása....

Kb ennyi a sztori.

Valami működött 10 évig, aztán már nem működik, és kb nincs senki aki a felhasználóval érdemben tudna kommunikálni. Értem, hogy így beazonosíthatatlan ,hogy én vagyok az én. De pl ha megmondom, hogy miről szól a levelezés a 10 év alatt, vagy mi volt a jelszó, akkor a "nagy testvér" aki mindent lát láthaná, hogy én vagyok az. 

Pl ez a fiók meddig fog így élni???

Köszönöm, hogy leírhattam.

Előzmény: pimre (1415)
pimre Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1415

"...nem enged belépni" Ez mit takar? Elfelejtetted a jelszót?

"A segédlet addig jut, hogy adjam meg a légitársasági klub tagsági számom....

Már írtam Dublinba egy botladozós levelet, leszarják...írtam médiahatóság, itm stb..senki nem tud semmit egy nyomtatványon kérhetek valami kártérítést...." Ezek felesleges információk. Nem tudni, miről beszélsz.

Előzmény: Bot01 (1414)
Bot01 Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1414

Sziasztok!

Kb 12 évig hiba nélkül működött egy mail cím (gmail) egyetem miatt, csoporttársak stb, hogy ne a családi terhelődjön....

Egyik naporól a másikra nem enged belépni...

A segédlet addig jut, hogy adjam meg a légitársasági klub tagsági számom....

Már írtam Dublinba egy botladozós levelet, leszarják...írtam médiahatóság, itm stb..senki nem tud semmit egy nyomtatványon kérhetek valami kártérítést....

Hol tudom megnézni, hogy a cím még élő-e?

Nagyon egyszerű jelszó volt, nem volt másodlagos védelem, helyreállító sms, semmi belállítva anno....

ez akkor elveszett?

Ott lóg az éterben 10 év levelezése?????????

Köszönöm a segítséget.

Laikus vagyok.

Természetesen az otthoni mail már be van állítva a telefonos sms, stb....

Köszönöm

Botond

pimre Creative Commons License 2022.08.01 0 0 1413

Szia, szerintem ez nem igazán Gmail probléma lesz. Javaslom, hogy a kérdést a Windowsos guruk fórumán tedd fel, de azért írd meg azt, hogy milyen klienst használtál, és mit csináltál pontosan. A topikot itt éred el: https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9157541

Előzmény: Lacóka007 (1412)
Lacóka007 Creative Commons License 2022.08.01 0 0 1412

Üdv. Kipróbáltam, egy email klienst, és törődött az összes emailem, a gmail fiókomból. A kukából is. Hogyan tudnám visszaállítani az e-maileket, ha egyáltalán lehet. Androidrol vagyok, nincs számítógépem. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!