Minden külföldi nyaralásomra csináltattam az adott ország nyelvén egy pólót, melyre felírattam, hogy magyar vagyok és Gábor.Mert büszke voltam magyarságomra.
Ha az én infóm hülye, akkor írd le, hogy szerinted ki mondta? Ha nem kiss János volt, akkor? Csak abban az esetben elfogadható a hülyézésed, ha bizonyítod, hogy X.Y. volt. Forrás? Ez egy nagyképű és kicsit butácska hozzáállás, hogy az nem is úgy volt, de én sem tudom, hogy hogyan. Ez Gyerekes, beláthatod! Nem reagáltál a Demokratikus Chartára, a "tetemcafatra" és a többi ocsmányságra. Miért? Üdv.: Gábor
Senkiországi, de legalább 50%-ban roma nemzetiség lakta falu végén
lepusztult kocsma,
A benne iszogató magyar és roma senkországi állampolgárok oda rugnak ki és/vagy őket rugják ki a 90%-ban román területen 10%-ban senkiországi területen folyó szennyvízcsatorna partjára, amit amúgy Szamosnak hívnak magyar nyelven.
Itt van Lubynak, hogy maga a nemzet igaz miniszterelnoke jelentette ki ki, hogy :" tudomása szerint a jómódú, hagyományosan MSZP-SZDSZ szavazók nagy fölénnyel szavaztak igennel a kettős állampolgárság ügyében, míg a Fideszes, ám szegényebb körzetek nemmel voksoltak."
Ez persze valahogy nem zavarta a buszkeseget. Pedig lam itt az igazolas a nemzetioldaltol, Luby legnagyobb fajdalmara (a legfontosabb baloldali érték, a szolidaritás parancsát nem követtük saját nemzetünk tagjaival szemben)
De Gabor, MI kovettuk, TI nem kovettetek! Lehet reklamalnod annal aki mondta (hisz neked ugye ugysincs orbnod, nem lesz nehezedre. Ugye?)
Gondolom akkor Luby most azonnal rohan ide es beirja, hogy milyen felhaborito veszelyben volt a demokratikus rendszer ha mar a "fuggetlen" Koztarsasagi Elnok mellett a "fuggetlen"birok is nyiltan kampanyoltak Orban Viktorral az IGEN mellett.
Vegul is lehet igaza Lubynak. Ha ilyenek a jobboldal szerint magyar demokratikus rend fuggetlen orei akkor tenyleg mire is lehetne buszke? Arra, hogy a nemzeti oldal mgasbol tojt ra?
Hiszen idokozben mar a magyar kisebbseg KAP-sem fontos, de ott valahogy nem aggodott Luby, hogy mindossze 4 nap altt dobva lettek.
Na ja, hisz [link2], hogy az MSZP-SZDSZ jobbmodu "idegenszivujei" szavaztak Igennel, es a Fidesz nemzeti szegeny jobbosai Nem-mel.
Ez meg alapjaiban rengeti meg Luby buszke erveleset. Csak tamadni nem lehet, mert bar neki nincs Orbanja...de azert megis....valahogy nem aggodott aabban a topikban, hogy az hagyjan, hohgy az idegenszivuk elaruljak azerdelyikt, de hogy pp a melldongto magyarok is? Es ezt maga a vezer jelenti ki?!
Az EU-csatlakozás nagy veszedelmet jelent a magyarságra. Egyfelől, mert ez a lépés azt is felvetheti, hogy a délvidéki magyarság és a kárpátaljai magyarság ellen vízumot vezetnek be, másfelől félő, hogy eladják a magyar földeket' - mondja Patrubány, aki szerint az uniós csatlakozás utáni árkülönbség miatt nem lesz mód megakadályozni a föld idegen kézbe jutását, és ez 'Pannon Palesztina' rémképét vetíti előre.”
Közölte az újvidéki Magyar Szóval Patrubány Miklós
Ugyan, ugyan ez úgy baromság ahoygan van. Ezt azerdélyi reagálást is jól felfujták, hogy legyen miről bezsélni. Végül is Erdélyben egyhelyen kiraktak egy ronda feliratot, egy helyen kiraktak egy "magyar állmolgárt nem szolgálunkki" táblát, egy helyen meg AKARTAK zászlót égetni, de aztán nem is égettek.
A turizmusból élő erdélyi panziótulajdonosok kapcsoltak legelébb, márvan is az ineterneten oldal, ami biztosít minden magyart, hogy jöjjön csak nyugodtan - egyeten egy panzió tuajdonosa utasított vissza egy csoportot, ai eddig minden évben járt hozzá, de mivel a beszélgetésükből kiderült, hogy rohadékkomcsi-liberojudoplutokrata társaság, juszt is visszamondta, nem ad ki szobát ilyeneknek!!!!
Már eddig is rengetegen mondták vissza a szilveszteri látogatást.
Hamarosan egész Erdély elcsitul - még alegvérmesebbek is - aztán úgy leszminden ahogyan volt. Jól is néznénk ki, ha oda máfelratos pólóban kéne járkáni, agybaj az egész. legalább néhányan közülönk maradjanak már kicsit nrmálisak... no ne nagyn, csak kicsit, különben kivel lehetne vitatkozni????? :-DDD
De itt aneten kaptam egy ötletet. Ha legközelebb megyek Erdélybe, az lesz a pólómra írva, hogy egyike vagyok az 1, 5 milliónak. És odaírom, hogy a nevem Gábor
A tubi.hu-n melyik bocsáatkéréses kép a tiéd?
És lenne még egy szerény kérdésem: mi a francnak csinálod ezt? Jó ez neked? és ha igen miért???????????
Luby, rákérdezhetek valamire egészen konkrétan? Ezt a tetecafat-svájcisapka ügyet kismilliószor kitárgyaltuk. Mások is (mint most is megtörtént kicsit feljebb), én magam is — ha jól emlékszem — többször is megválaszoltam neked, hogy nem így történt, hogy hogyan történt valójában, ki mondta, miért mondta. Miért hozod fel újra és újra? Nem hiszed el nekünk, amit mondtunk róla? Vagy elhiszed, de mégis úgy gondolod, valami miatt érdemes megint felhoznod?