Egy uszo, egy bokszolo, egy iro, vagy akar egy szepsegkiralyno biztos jobban iteli meg ezeket a dolgokat, mint barki mas, mert volt olyan terulete az eletnek, ahol sikeresek voltak.
Egyébként mindig is könnyebb volt kiállni a nagyon népszerű és nagyon egyszerű kérdések mellé a nagyon híreseknek, a példa nem csak itthon érvényes, külföldön ezer ilyen van. Mondhatni, autómatikusan kiállnak valami mellé, ami mellé éppen lehet.
Már csak azért is tódulnak nagy számban bármilyen dolog támogatására a hírességek, mert nekik nincsen közvtelen felelősségük a következmények tekintetében ugyebár.
Észrevehetnéd, hogy senki nem vonja kétségbe a magyarságodat. Ha szlovák volnál, senki nem szégyenkezne miattad. Minthogy azonban magyar vagy, szégyenletes a működésed.
Persze,ha a "komolyságot" Eperjesben és Uszticsban mérjük, bizony más mindenki eltörpül a maga nem-jével, mert ezek a "géniuszok" tényleg az irányadóak.......
Már nyálas. Itt születtem, ergo ez a hazám. Én senkit nem taszítottam ki, semmiért nem vagyok felelős, semmivel nem tartozom senkinek.
Nem mentem el amikor lehetőségem lett volna.
Senkinek nincs joga megugatni engem, senkinek nincs joga kétségbevonni a magyarságomat. Főleg nem azoknak, akik ennek a népnek a szétszakítására játszanak, bent is kint is.
Olvasd el a kérdést. Az igennek lehetnek veszélyei (habár álságos és hazug a dolog, mert törvényt senki nem akar hozni az esetleges igen válasznak megfelelően), a nemnek nincsenek.
A könnyvödröt pedig öntsék annak a fejére, aki ezt az egész baromságot kieszelte és annak, aki ezerrel melléállt, eddigi véleményét megváltoztatva, pusztán gyávaságból és kérdezőbiztosi mivoltának megfelelően.
Megtehetted volna Bácskában is. Jobban éltél volna, mint mi Kádár alatt, de most téged vernének, nem az ottaniakat.
És haza nélkül ugyan hol nevelnél gyereket, hol és kinek dolgoztál volna?
De a te életed csupán egy emberöltő. A nemzeté sokkal több annál. És akkor is a nemzetnek köszönheted, hogy fenntartotta neked a lehetőséget a gyermeknevelésre, a minkára, egyáltalában arra, hogy létezzél.
Esetleg lehetnél mot mások helyett Te Magyar-ab Afrikában.
Ennyi maradt neked, a szar kis személyeskedésed. A netcigányozást pedig abbahagyhatod te kis féreg, anyád is szomorú lehet ha rádnéz, legalább itt próbálj meg egy nagyon kicsit is értelmesnek látszani.
Nem tudok. Már elmondtam, hogy miért. Tudod frici aki neked neves, nekem nem biztos, hogy az és fordítva is igaz. Felőlem odaállhatsz bégetni a sok neves ember mellé, 2002-ben is volt komcsi dobogó - sok neves emberrel. (Még szegény Egérkét is belerángatták a hülyék.)
Csacsogni pedig te szoktál és a neves embereket utasítgasd vagy akihez közel állsz. (Mi van krampi mgint szaladsz a moderátorosba?:DD)