Keresés

Részletes keresés

Fine Tune Creative Commons License 2004.11.08 0 0 15
ja. És beidézed az MSZP weblapját. Ilyen erővel, nekem elég lett volna Qncogi is.
Előzmény: sashimi (13)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 14
Miért? Talán Patrubány nem magyar????
Előzmény: qncogi (11)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 12

Szerintem senki nem szólja le a kormányt. Nem megy, hát nem megy nekik, nem kell erőltetni, adják szépen át a stafétabotot olyanoknak, akik már bizonyították, hogy képesek gazdaságot csinálni. Menjen a Gyurcsány szabadon, fialtassa a milliárdjait, felelősségrvonni már őt félő, nem lehet.

A fideszesek legalább pár nagyságrenddel kevesebbet lopnak, mint ezek; már megéri, akkor több maradna az ország kasszájában is...

Előzmény: Fine Tune (7)
qncogi Creative Commons License 2004.11.08 0 0 11

Hol szóltam én a kormányzásról? Szakáll paranoidának adtam csak ötletet, ha már visszaesett a választási csalás című hősi eposzba.

De ha már kérdezted, majd a 4 év végén mérlegre tehetjük. Most nagyon hosszű lenne, már soxor mondtam, amíg a fijjug képviselik a másik oldalt, addig oda soha nem fogok szavazni. Személyesen nekem meg tökmind1, hogy melyik alakulat kormányoz.

És természtesen nem patrubány fog itt a baromságával fenyegetőzni, vizíoonálni. 

GLászló Creative Commons License 2004.11.08 0 0 10
Mopndjuk simán elférsz Patrubány mellett, az tuti.
Előzmény: Törölt nick (9)
sashimi Creative Commons License 2004.11.08 0 0 13
Hogy vergodnek a szerencsetlenek, mig a jobboldal ujabb es ujabb peldakat ad az elvszeru politizalasobol:lasd pl.

sashimi
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 9
Drágám, a hídblokádot az MSZP-SZDSZ rendőrsége csinálta, erről találsz itt a fórumon is épp elég adatot.
Előzmény: qncogi (6)
sashimi Creative Commons License 2004.11.08 0 0 8
Azt is tedd hozza, hogy GYF egy igazi ötös találat a fidesznek

sashimi
Előzmény: Fine Tune (4)
Fine Tune Creative Commons License 2004.11.08 0 0 7
Te Qncogi, neked jó ez a vergődés, amit kormányzás címén csinálnak? Vagy csak azért mert MSZP-s vagy, ciki itt leszólni őket. Most őszintén. 
Előzmény: qncogi (6)
qncogi Creative Commons License 2004.11.08 0 0 6
Készüljetek. Már most kimehettek ahídra, jók lesztek hóembernek.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 5

"Nagyon nem megy ez nekik."

Lassan te is kezdesz olyan óvatosan, hótt PC módra fogalmazni, mint egy SZDSZ közlemény.  ;O))

Előzmény: Fine Tune (4)
Fine Tune Creative Commons License 2004.11.08 0 0 4
Én sem értem miért, bár úgy látom, hogy az előrehozott szavazás a kormánynak megváltás lenne. Nagyon nem megy ez nekik.
gunyoros Creative Commons License 2004.11.08 0 0 3

Márpedig előrehozott választás lesz.

Ideje: 2006 május

Lehetne 2010-ben is, csak az már súrolná a demokrácia szabályait

:-)))

GLászló Creative Commons License 2004.11.08 0 0 2

"...mintegy 4 millió képzett, érettségivel rendelkező potenciális munkaerőt is +kap+ a magyar gazdaság".

Szerintem ezt plakátra kéne tenni, tuti nyerő mondat. Ennyire barom nem lehet ám átlagember.

Előzmény: GLászló (1)
GLászló Creative Commons License 2004.11.08 0 0 1
Patrubány fergetegesen hülye. Szót sem érdemel.
Előzmény: ikaruss (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.08 0 0 0
Valóban, sokat kockáztat a rezsim, de a túlélésük érdekében mindent bedobnak. Azt hiszem, az MSZP-SZDSZ részéről nem csak a szavazók, de a szavazatok manipulálására is fell kell készülnünk ...
ikaruss Creative Commons License 2004.11.08 0 0 topiknyitó
?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!