Keresés

Részletes keresés

Droopy Creative Commons License 2004.11.02 0 0 71

Miota a gallup befurdott, a fidesz a szazadvegnek hisz, hiszen stumpf pista meg nem csapta be oket...

www.szazadveg.hu
Előzmény: Fine Tune (28)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.02 0 0 70

Az ellenfélnek, természetesen. Mert nyirkoslábú és hidegszívú, idegenszerű bemzetellenes vagyok. A guta ütne meg, ha mi ynernénk, már az is fájna, hogy döntőbe kerültünk.

Így megfelel?

Előzmény: uzbence (67)
Nagulnov Creative Commons License 2004.11.02 0 0 69
Nem holnap lesz hogy kultúrember leszel, de kivárjuk.:)
Előzmény: qncogi (65)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.02 0 0 68
Te tényleg komplett hülye vagy. Mélyen és eltökélten. Kezeltesd magad.
Előzmény: zsele5 (63)
uzbence Creative Commons License 2004.11.02 0 0 67

OFF Egyébként kinek drukkolnál?

Előzmény: Probatbicol (64)
Fine Tune Creative Commons License 2004.11.02 0 0 66

Nálad az a baj, hogy te érzelemből vitatkozol. ("Nincs baj veled", stb) , azért veszel ösze mindenkivel, mert a te fajtádra itt sokan harapnak, kell ide néha a változatosság is.

Ez egy beszélgetés egy asztal körül, ahová épp azért jövünk, mert tudjuk, hogy itt olyanokra találunk, akik nem azt az álláspontot képviselik amelyet mi.

El nem tudnám képzelni, hogy egy MSZP-sel, vagy SZDSZ-essel nekem bajom lehetne, ha csak el nem kezd angem anyázni. Amúgy mondhat akármilyen szerintem nagy baromságot, ez nem képezheti feszültség tárgyát, mert most vitatkozom, vagy csak azt szeretném hallani amit én akarok.

Na mindegy.

Megyó idejében is csodafegyverről beszéltetek, aztán az lett a csodafegyver, hogy Megyó megbukott és láthatólag, GYF-nek is csak a saját zsebe van tele, ha igaz, 10.000 köztisztviselő otthon "ünnepel" karácsony után is. A hülye ötletek (benzinvám, vállalkozói TV díj, stb) jelzi, hogy hiába van GYF-nek 50! tanácsadója, a jővő szempontjából már halott a pali.

Én nem várom el, hogy te légy GYF legnagyobb kritikusa, de érdemes észrevenni és öszevetni az apró jeleket. GYF múltja, környezete, eljárása, ahogy kikészítette Megyót aztán ötletei. Az ilyenek általában nem jó miniszterelnökök, a hasonló Megyó példája jól megmutatta.  Amúgy sem hiszem, hogy egy MSZP fannak fontosabb GYF személye,  mint a győzelem.    

Előzmény: qncogi (57)
qncogi Creative Commons License 2004.11.02 0 0 65
Ez az "érv" maradt neked. Ahelyett, hogy találnátok magatoknak egy tehetséges politikust. Akkor kicsit se kellene személyeskedned, aztán a sebeidet nyalogatnod.:P
Előzmény: Nagulnov (62)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.02 0 0 64
Hát... ha a magyar focicsapat VB-döntőt játszhatna, akkor engem nem nagyon izgatna, hogy 1:0-re győzünk vagy 3:0-ra.
Előzmény: Fine Tune (59)
zsele5 Creative Commons License 2004.11.02 0 0 63

Mit nem kéne.

Nézd végig a majmot a lópofájával, porcelán kinézetű fogaival,vizszínű gülüszemét kiemelő fémkeretes szemüvegével, langaléta termetével, hirtelen mozgásával; pont úgy néz ki, mint egy intrikus szerepben megformált SS altiszt egy einstatzgruppéból. 

Vagy Herr Korb, a Montpellieri Gestapo főnök.

Miért is barom, akinek feltűnik az egyezése egy negatívnak beállított népre tipizált karakterrel?

Előzmény: kobaltselyem (49)
Nagulnov Creative Commons License 2004.11.02 0 0 62
Egyszer te is kultúrember leszel. Nem holnap lesz, de ráérünk.:)
Előzmény: qncogi (60)
uzbence Creative Commons License 2004.11.02 0 0 61

Az, hogy Gyurcsány a határontúli magyarok ellen kampányotatja a csapatot, szerintem nem tetszhet a becsületes baloldaliaknak.  Ezzel a KISz-herceg támogatottsága megint csökkeni fog.

qncogi Creative Commons License 2004.11.02 0 0 60

:DD Jó duma ez tojáska.:DD Miért is nem? (Mondjuk téged (OxV fényében) érteelek. De ahol egy tehetséges ember van?

Előzmény: Nagulnov (55)
Fine Tune Creative Commons License 2004.11.02 0 0 59

Nem tudom észrevetted e, de Orbán nagyon minimálisan vesztette el a választást.

Az a plusz az MSZP, pontosabban Kovácsék gátlástalan hazudozása révén jött össze. Továbbá Orbánék jelenleg (a Gallup szerint) 30 , az MSZP viszont 18%-on áll.

Azaz majdnem kétszerannyi ember bizalmát élvezi Orbán mint GYF 

Előzmény: Probatbicol (50)
Vállalati Liberális Creative Commons License 2004.11.02 0 0 58
Hidd el, én is csodálkozva néztem a szoci arcokat. Komolyan mondom, hogy ezek az emberek apátiába estek. Medgyessy, aki nem volt egy kifejezett szónok, ha beszélt, a szoci frakció ragyogott, bármit is mondott, bárhol is volt éppen a népszerűségi mutatójuk. Eccerűen megdöbbentő volt ma látni ugyanazokat az arcokat. Lendvai Ildikó egyenesen szemlesütve hallgatta Gyurcsányt. Érzik, hogy nagy gáz lesz. és szerintem igazuk van, mármint a saját szempontjukból. De erre Lengyel László is figyelmeztette őket, és nem hinném, hogy direkt ártani akart volna... Ha nekem nem hiszel, majd hinni fogsz a saját szemednek. Talán. Habár nem vagy kifejezetten hozzászokva a saját szemedhez, ahogy elnézlek! :)
Előzmény: kobaltselyem (47)
qncogi Creative Commons License 2004.11.02 0 0 57

Nincs nekem semmi bajom veled (az szdsz-t illetően talán majd egyszer lesz gyógyszer:). Csak ne mondj hülyeségeket. Minden kormány ilyen xarul állt félidőben. Nem kell 25, elég lenne 13, az pedig bőven megjöhet.- És ne ess ugyanabba a hibába mint mocskospofájú bayer, a visító disznókkal, akik ugye azt érezték, hogy most aztán 8,12.... évre kiszorulnak. Nem szorultak ki.

A választás pedig 2005 végén, 2006 -ben fog eldőlni. A 4 évről lehet majd mérleget csinálni és a kampány (sajnos? szokás szerint?) rengeteget fog számítani. Egyik oldal se ihat előre a medve bőrére.

(Persze nekem azért tetszik, ha  a túloldalon ezt teszik.:))

Előzmény: Fine Tune (48)
kobaltselyem Creative Commons License 2004.11.02 0 0 56

Mondjad csak, kedves. Mondjad. Sok van még hátra a mai penzumból?

Előzmény: Vállalati Liberális (53)
Nagulnov Creative Commons License 2004.11.02 0 0 55
Ez nem személyeskedés. Demokrata nem jósol tíz-húsz éveket a kedves vezetőjének.
Előzmény: qncogi (36)
Fine Tune Creative Commons License 2004.11.02 0 0 54

Hornon én azt látom, hogy kész bármikor visszaülni a miniszterelnöki székbe és dehogy bánja ő azt, hogy Megyó, GYF elhasal.  

Előzmény: Törölt nick (45)
Vállalati Liberális Creative Commons License 2004.11.02 0 0 53
Mondom én, hogy dagad az a lufi! :)
Előzmény: kobaltselyem (35)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.02 0 0 52
Haggyad, síkhülye az ipse.
Előzmény: kobaltselyem (49)
qncogi Creative Commons License 2004.11.02 0 0 51
Ugye ezzel megint "vitatkozni" kellene?:P Inkább vágd le a szakálladat.
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.02 0 0 50

"Mert a bizalmat nehezebb visszaszerezni mint elveszteni. "

Ezzel kapcsolatos rossz hírem, hogy ez a mély megállapítás Orbánra is érvényes.

Előzmény: Fine Tune (48)
kobaltselyem Creative Commons License 2004.11.02 0 0 49

"hitlerista beütésű Lopcsányi"

Te barom. Azért ezt nem kéne.

Fine Tune Creative Commons License 2004.11.02 0 0 48
Tudom Quncogi, hogy nem hiszed el, de jobban örülnék egy 36%-os MSZP-nek. De az a helyzet, hogy pártod tényleg össze-vissza hazudozott és ez most megbosszulja magát. És ha fél év alatt nem szedi össze magát, 16 évre elfelejtheted azt, hogy MSZP-s lesz itt a miniszterelnök. Mert a bizalmat nehezebb visszaszerezni mint elveszteni.
Előzmény: qncogi (41)
kobaltselyem Creative Commons License 2004.11.02 0 0 47

"...csak az apatikus és zavart szoci tekintetetket látom, ... :)"

Jaja, ez azért van, mert a szer módosítja az agyban a wishful thinking nyomán a látott dolgok értelmezését is. Meg plusz betűket is ír az ember. Jó az anyag? ;-))

Lesz válasz a (24)-re, kis szubjektív?

Előzmény: Vállalati Liberális (32)
meggyespite Creative Commons License 2004.11.02 0 0 46
Mé' kéne kidurrannia? Orbán-lufi is milyen jól bírja még! Szeressük mi a lufikat, hadd maradjanak csak! Ojjjjan szépek, nem? Szeressük tátott szájjal bámulni felfele nézve, nekem kellenek a lufik, ne durrantsátok ki őket!
Előzmény: Vállalati Liberális (33)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.02 0 0 45

Horn Pufi is megmondta, hogy Gyurcsányi nem jó, de most már ki kell mellette álljanak, mert különben teljes a bukta. Mondjuk, komoly kérdés, hogy ha érzik a szocik a kést a torkukon, vajon meddig tartanak ki emellett a nagyra nőtt hitlerista beütésű Lopcsányi mellett??? Tűzen-vizen aligha, attól fontosabb az életük, meg leginkább az összeharácsolt, ellopott közvagyon.

Előzmény: Fine Tune (22)
dokibácsi Creative Commons License 2004.11.02 0 0 44

és az MSZP-ban mindíg "lesben áll egy cápa (most éppen az óra felhúzó Hiller), áldozatra (aki most GYF) várva"

:)) 

Előzmény: Fine Tune (22)
qncogi Creative Commons License 2004.11.02 0 0 43
mIhez képest is?
Előzmény: Fine Tune (37)
Fine Tune Creative Commons License 2004.11.02 0 0 42
Nem humornak szántam.
Előzmény: Probatbicol (39)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!