Keresés

Részletes keresés

23 negedi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 50
Számomra igen.
Előzmény: Rednaxela (49)
Rednaxela Creative Commons License 2007.07.30 0 0 49
Szóvel ismertlen...
23 negedi Creative Commons License 2007.07.30 0 0 48
Mindenhol vannak téglák...
Előzmény: Rednaxela (47)
Rednaxela Creative Commons License 2007.07.30 0 0 47
És ki hozta nyilvánosságra a dokumentumokat? És főleg mikor?
Előzmény: 23 negedi (46)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.30 0 0 46
magyar könyvekben = magyarul megjelent könyvekben.
Előzmény: 23 negedi (45)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.30 0 0 45
Egy az egyben nem tudom, hol lehet megtalálni angolul de részleteiben sok helyen olvastam ezekről magyar könyvekben stb., egyébként angol oldalakkal nem foglalkozom itt a neten mert nem tudok olyan szinten angolul.
Előzmény: Rednaxela (44)
Rednaxela Creative Commons License 2007.07.30 0 0 44
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mikor került ez nyilvánosságra, ki tette azzá, és hol van az eredeti angol nyelvű?
Előzmény: 23 negedi (43)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.30 0 0 43
Egyértelműen igen!
Előzmény: Rednaxela (42)
Rednaxela Creative Commons License 2007.07.30 0 0 42
Szerinted igaz?
Előzmény: 23 negedi (41)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.30 0 0 41

Abból a cikkből semmi sem sci - fi.

Előzmény: Rednaxela (40)
Rednaxela Creative Commons License 2007.07.30 0 0 40
Üdv!

Aki ezt a sok "marhaságot" kitalálta az simán elmehtne sci-fi írónak, nagyon szórakoztató volt olvasni.
Előzmény: 23 negedi (16)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.30 0 0 39
Az kell hozzá az tény!:)
Előzmény: Jessica Fan (38)
Jessica Fan Creative Commons License 2007.07.29 0 0 38

Nem úgy van az:) De igen hamarosan megveszem őket.De ahhoz money kell...

Előzmény: 23 negedi (28)
Helleluja Creative Commons License 2007.07.26 0 0 37

Hellahahahaha...magaság =magasztosság titkait kutatók?

Lehet -e mindenki egy kutató? ha kutat ő? mellesleg, mindenkinek saját magának kell megélni a halálát, amikor mi az?

Csak röviden akrnék ahoz hozzá szólni, hogy Einsenhower kapcsolatba lépett volna földön kivüliekkel, vagy belüliekkel, azaz a födl belselye ufós bázisokkal, amikor ha feltételezzük, hogy lehetséges egy másik dimenzió is, ezzel a létezéssel párhuzamosnan, amikor az hogy létezés, az milyen alakzat vagy forma?

Nosa, amire legujabban szert tettem, hogy létezik egy fekete -nap, (balck sun) Lucczi Ferrum bolygó, nagy meg kicsik, lehetséges, hogy vannak nhagyobb méretü hajói, mint maga a földünk méretei, sőt többszörüse, mivel én is ufós vagyok, láttam!

Nos, volt egy olyan hir, hogy Einsenhowernek megjelentek ezek a gépek, angyalok, s elibe tárták, hogy vagy elpusztul a föld, vagy a kezükbe, minden feltétel nélkül, megadják magukat, nos Einsenhower az utóbbit választotta, s ténleg a föld ennek az Luczi Ferrum bolygónak a kezébe került, ami eredménye lenne ugy a második wháboru, mint ténleg bejátszódik a biblia prófóczia egy az egyben? eddig nagyon is ugy látszik, ellenben van egy nagy probléma, mintha kifutottak volna az idejükből?

Nézzük, télneg Luczi Ferrum fegyverei vannak-e usának, meg izráelnak? Nemcsak fizikai, s minden összajátszik vele, velük,  tota vagy megadod megadat, vagy kázáká fö! motózás?

szerintem, igen itt vannak Luczi Ferrum csilkói, akiknek nemcsak az hogy ugy tegyél, mintha megijjednél, hanem valóban kiijjesztik belőled a kis Hézust? vagy te, vagy Krisztus a kereszten, omlik piros vére....hanem anti krizantin vagy? ugganés, se ő, se én, mert mit számit? ha meghált, neked is csak azt lehet, de ki támaszt allád? meg fel? ha hulla vagy? ha ő önként ment a bifófára, te is, nincs bégetés ugyi?

amit akarok mondani, ha egyet kifeszitettek, mindért, akkor az is lehetséges, hogy mindet 1ért, ki lesz az? ki az?

ki az, azok, akik mernek, megmukkani, nos ha ez igy van, akkor érthető a hallgatásuk? trudjátok ha kisgyerek is, bestroha, csendbe van? hallgatni sz aran?

Előzmény: 23 negedi (22)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 36

Csak érdekességként...

Corso - Bimes: A roswelli titok:

http://www.bookline.hu/control/producthome?id=14907&type=22

Katintka Creative Commons License 2007.07.26 0 0 35
Mondjuk az lehetséges hogy olyasmivel zsarolták vagy fenyegették meg amiből nem látott kiútat ...
Előzmény: 23 negedi (33)
Katintka Creative Commons License 2007.07.26 0 0 34
Még nem de ebben a formában fekete lapon kék betű kinszenvedés is volna előbb átváltok majd saját nézetre majd délután ha majd újra ráérek sajnos most ezer dolgom van egyszerre...
Előzmény: 23 negedi (25)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 33
Ha nem jártak nála titkosügynökök v. kik, akkor igen. Nem tudom, hogy mennyire bizonyitott, hogy meglátogatták őt valakik (titkosügynökök).
Előzmény: Katintka (31)
Katintka Creative Commons License 2007.07.26 0 0 32
Ahoz elég simán kidobni az ablakon vagy normálisan felkötni egy lepedővel egy búcsúlevél  kiséretében...A túlbonyolítás nincs szokásban a bérgyilkosoknál..
Előzmény: 23 negedi (30)
Katintka Creative Commons License 2007.07.26 0 0 31

Csak úgy van értelme a lepedőnek hogy először arra akarta magát felkötni s mivel nem sikerült neki mert kibomlott elszántan kiugrott az ablakon...

Előzmény: 23 negedi (21)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 30
Talán van, az, hogy öngyilkosságnak tűnjön!
Előzmény: Katintka (29)
Katintka Creative Commons License 2007.07.26 0 0 29
Én nem arra írtam hogy hülyeség hogy meggyilkolták hanem arra hogy előtte lepedőt csavartak a nyaka köré s úgy dobták ki.Ennek semmi értelme!!!
Előzmény: Jessica Fan (27)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 28
A könyveket megvetted, amiket a másik topicban ajánlottam a múltkor?
Előzmény: Jessica Fan (26)
Jessica Fan Creative Commons License 2007.07.26 0 0 27

Egyáltalán nem az.

Forrestalt meggyilkolták, a CIA tette. Hiszen sok mocskos dolog ragad a kezéhez ennek a kormányügynökségnek. És az ufoügyet a mai napig titkolják, eltussolják...

Sikeresen...

Előzmény: Katintka (19)
Jessica Fan Creative Commons License 2007.07.26 0 0 26

Teljesen egyetértek veled...

Előzmény: 23 negedi (22)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 25
Más: A 14 - est megnézted?
Előzmény: Katintka (20)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 24

Itt a tartalma is csak az adott oldalon az lemaradt, dehát most csak ott lehet megkapni...

"A szerző az ufo-kérdés egyik neves szakértője, s ez már a második könyve a témáról. Célja a nagyközönség pontos tájékoztatása az ufókkal kapcsolatban, s ennek érdekében bámulatos kutatómunkát végzett; szinte minden dokumentumot elolvasott, interjúkat készített szemtanúkkal és a kutatásban érdekelt személyekkel. Teljesen bizonyos abban, hogy léteznek ufók és látogatják Földünket, sőt arról is meg van győződve, hogy a vezető nagyhatalmak kormányai kapcsolatban állnak velük.
Egy másik megdöbbentő interjű egy orvost szólalta meg, akinek rendelőjébe besétált egy földönkívüli és megvizsgáltatta magát. Az orvos által szolgáltatott adatok az ufók testfelépítéséről érdekes módon egybevágnak más szemtanúk megfigyelésével."

Előzmény: 23 negedi (23)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 23

Egy érdekes könyv:

Timothy Good: Földönkivűli kapcsolat

http://www.konyvbarlang.hu/index.php?sid=Cz78KRCHVCemOIW&me=025&te=11508

23 negedi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 22

Elképzelhető, hogy először telepatikusan kommunikáltak, hisz sok esetben az eltéritettekkel ma is igy kommunikálnak idegenek, sok ilyen leirás van.

"Eisenhower elnök találkozott az idegenekkel, és létrejött egy megállapodás az idegen nemzet és az USA között"

Hoppá akkor ez már eleve nem valós ! :-) Hisz

"Nem kötnek semmilyen megállapodást a Föld egyik nemzetével sem"!!

Ez lehet, hogy arra vonatkozik, hogy más országokkal nem kötnek szerződést.

"Akkor miből feltételezik azt hogy idegen űrhajó??? :-))"

Lehet, hogy radaron követték már a légkörbe való beláépés pillanatától és már akkor tudták, hogy mi az vagyis, hogy idegen.

Előzmény: Katintka (20)
23 negedi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 21

Sok helyen az szerepel, hogy Forrestal öngyilkos lett, de szerintem nem biztos.

Előzmény: Katintka (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!