Hellahahahaha...magaság =magasztosság titkait kutatók?
Lehet -e mindenki egy kutató? ha kutat ő? mellesleg, mindenkinek saját magának kell megélni a halálát, amikor mi az?
Csak röviden akrnék ahoz hozzá szólni, hogy Einsenhower kapcsolatba lépett volna földön kivüliekkel, vagy belüliekkel, azaz a födl belselye ufós bázisokkal, amikor ha feltételezzük, hogy lehetséges egy másik dimenzió is, ezzel a létezéssel párhuzamosnan, amikor az hogy létezés, az milyen alakzat vagy forma?
Nosa, amire legujabban szert tettem, hogy létezik egy fekete -nap, (balck sun) Lucczi Ferrum bolygó, nagy meg kicsik, lehetséges, hogy vannak nhagyobb méretü hajói, mint maga a földünk méretei, sőt többszörüse, mivel én is ufós vagyok, láttam!
Nos, volt egy olyan hir, hogy Einsenhowernek megjelentek ezek a gépek, angyalok, s elibe tárták, hogy vagy elpusztul a föld, vagy a kezükbe, minden feltétel nélkül, megadják magukat, nos Einsenhower az utóbbit választotta, s ténleg a föld ennek az Luczi Ferrum bolygónak a kezébe került, ami eredménye lenne ugy a második wháboru, mint ténleg bejátszódik a biblia prófóczia egy az egyben? eddig nagyon is ugy látszik, ellenben van egy nagy probléma, mintha kifutottak volna az idejükből?
Nézzük, télneg Luczi Ferrum fegyverei vannak-e usának, meg izráelnak? Nemcsak fizikai, s minden összajátszik vele, velük, tota vagy megadod megadat, vagy kázáká fö! motózás?
szerintem, igen itt vannak Luczi Ferrum csilkói, akiknek nemcsak az hogy ugy tegyél, mintha megijjednél, hanem valóban kiijjesztik belőled a kis Hézust? vagy te, vagy Krisztus a kereszten, omlik piros vére....hanem anti krizantin vagy? ugganés, se ő, se én, mert mit számit? ha meghált, neked is csak azt lehet, de ki támaszt allád? meg fel? ha hulla vagy? ha ő önként ment a bifófára, te is, nincs bégetés ugyi?
amit akarok mondani, ha egyet kifeszitettek, mindért, akkor az is lehetséges, hogy mindet 1ért, ki lesz az? ki az?
ki az, azok, akik mernek, megmukkani, nos ha ez igy van, akkor érthető a hallgatásuk? trudjátok ha kisgyerek is, bestroha, csendbe van? hallgatni sz aran?