Igen, bár tegyük azt hozzá hogy engem azért 800 ezer néző külünbség meglepett! Reálisan gondoltam 2-300-t az Iker shownak, de ezek szerint több lett. Lehet hogy ehhez az is hozzájárult hogy a darwinban gyegébb fajok versengtek most, illetve kezd igencsak veszteni az újszerűségéből. Láttam az első 3 adást és a műsor 80%-ta tök ugyanaz mindig, ez egy picit uncsi szerintem.
Bár azért tegyük hozzá, hogy a néző ahogy mondod zombi! A barátok közit is csak azért ilyen magas, mert ott is ott van hogy filmet, meg mást nem nézek, marad a bk-t. Vagy ott van Mónika. Nem nézem a charmedet, marad Mónika, mert máshova nem kapcsol el!
a tanulság (amit eddig is midenki tudott, remélem) az, hogy a magyar tévénéző zombi.
a magyar tévénéző szerint csak 2 csatorna van.
a magyar tévénéző, ha nem akar filmet nézni, akkor a másik kereskedelmit nézi - halál mindegy, hogy mi van rajta.
magyarul a darwin-nál nem a tv2-őt nézték az emberek, hanem 'nem az rtl-t' - 1,5 hét múlva az ország tesztje fog menni a darwin ellen - nem kétséges, hogy simán nyer ismét az rtl.
(az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor lennének a számok hitelesek, ha újra ütközne a 2 műsor, mert ugye az ikershow az újdonsága miatt is hozott jóval nagyobb eredmény, mint a darwin.)
Az Ikershow-nak sikerült lenyomnia Bochkor Gábor vetélkedőjét. Az RTL Klubot az éppen tévé előtt ülők 41,9 százaléka, azaz 1 926 581 ember választotta, míg a Ciao, Darwinra 23,8 százalék, vagyis mindössze 1 165 745 néző volt kíváncsi. Az RTL Klub különleges vetélkedője a hirdetők szempontjából fontos 18 és 49 év közötti korcsoportban is diadalmaskodott, a fiatalok 38,8 százaléka választotta ezt a műsort, míg a konkurens csatornára 27,3 százalék tévedt.
Te tényleg azt hiszed, hogy 1 hozzászólás után nem tudjuk hogy ki vagy? Tévedsz - csak azt nem tudjuk, hogy ki leszel. Holnap vagy holnapután. Feltéve hogy sokáig bírod. :))
Köszi ... megvannak ezek az adatok nyilvánosan is? Régebben az Index is hozta, most meg már csak 1-2 adatot közölnek, nem a teljes top 20-at ... Rtl lapján is volt régebben nézettség, de már nem találom.
Hát az Iker show vs Darwin érdekes lesz. Igazából nem hiszem, hogy egyik nagyobb szám lenne mint a másik. A fura az lesz hogy mind a 2 tv saját showal vág neki a szombat esténének, ilyen évek óta nem volt. Talán az újdosnág varázsa fog az iker show mellett szóllni, mert most majd a hosszú hajú férfiak vs kopaszok talán nem lesz olyna érdekes.
A heti hetes hát mit mondjak fura egy próbálkozás a napló ellen. Nekem ennél Lolabb ötleteim is vannak, hogy mi az amit következőleg megfogna a napló ellen próbálni! Szerintem a heti hetes is ugyannnyival marad majd alul a naplótól mint most a szeress most
a darwin megkapta a méltó vetélytársát. 2 jét múlva az rtl ikershow-jával szemben dől el, hogy sikeres lesz e vagy sem. (pluszban a heti hetes pedig a napló ellen indul, rá egy nappal, az rtl (ideiglenes) frontális támadása miatt:))