Biztosan ugyanolyan verejtékes munkával szerzi a pénzt, mint Orbánné meg Stumpf Tokajon... meg a bankártv-s Töröcskei...meg Schmidt lelőnimintegykutyát Mária férje/?/...
"A Bank egyben mérlegeli, hogy a következő évek fejlesztéseit olyan üzletágakban és országokban hajtja végre, amelyekben a környezet kedvezőbb és kiszámíthatóbb működési és versenyfeltételeket biztosít. Ugyanakkor a Bank jogi szakértők bevonásával vizsgálja azt is, hogy a tervezett kormányzati adólépés nem aggályos-e alkotmányjogi szempontokból."
Hát, bevallom, engem jobban érdekel a csoki, mint az, hogy ma éppen milyen szavakkal, kifejezéssel köpik szembe a fideszesek a kormányt:-) Még akkor is jobban érdekelne, ha valami szörnyű, ehetetlenül émelyítő orosz csoki lenne:-)
G
A forró csokoládé az olyan, mint a kakaó - csak finomabb!:-)
A főzési módba most nem avatnálak be - erősen off már ez is -, de ez egy elég régóta ismert és kedvelt édesség és (cukrászdákban, kávéházakban) általában kapható...
Gondolod, hogy nem lehetne már jelenleg is összeállítani egy ilyen politikai testületet?A lakitelkiek egymaguk kiadnák az egészet - és a már betérteket akkor még szóba sem hoztuk!
(Bár a lakitelkiek inkább ne legyenek kormányon.Eccer már próbálkoztak - nem jött be...:-))
"sikeresen magáévá tette a következő két esztendő legújabb fideszes szlogenjét(ami kicsit uncsi már és nem is tudom, hogyan lehet fokozni:nábobkormány?"
Nem fogják fokozni, mert az üzenet "bonyolultságát" pontosan a célcsoportra kalibrálják. Híveik befogadóképességét már kitapogatták a fogyasztási cikkeket reklámozók: rövid, egymondatos üzenet, majd a szlogen: [termék+attribútum]. Az attribútum a Fidesz-szabvány szerint maximum négy szótag, ennél több már kihívás lenne a célcsoport számára. "MSZP-kormány: ügynökkormány"; "MSZP-kormány: bankárkormány"; "MSZP-kormány: mágnáskormány". Ebbe beleférne a nábobkormány is, de akkor nem lenne idő a mágnáskormány bevésésére, hiszen a bankárkormány szónak is két évet adtak.
Egyébként a mágnáskormány nem biztos, hogy jó választás volt, mert a mágnás a Fidesz célcsoportja számára idegen, ismeretlen szó, tehát nem éri el célját, az ellenszenvkeltést.
Na, most mondd!Misike, minden költségvetések atyja - hányat is csinált?:-)) - sikeresen magáévá tette a következő két esztendő legújabb fideszes szlogenjét(ami kicsit uncsi már és nem is tudom, hogyan lehet fokozni:nábobkormány?Ha esetleg 2006-tól gond lenne, szóljanak bátran, segítek!:-))
Azért a mai világban, ahol a lefutott pénzügyminisztereket még frissen és melegen beszippantják a nagy bankok, nem éppen a karrier csúcsa Az Estében papagájkodni - de hát, ugye töpörödés van, meg válság is, nekije meg csak ez jutott...Azt a mérhetetlen szakértelmet, ami neki van, kamatoztatni kell egy testhezálló szinten!
Ugyan hagyjatok mar szegeny szerencsetlent! A magatehetelen csorok mindig is irigy nyalcsorgassal figyelik a gazdagok eletet es kozben arrol abrandoznak, hogy majd megtalaljak Aladdin csodalampasat es nekik is lesz kacsalabonforgo meg ilyenek.
GYF kb 1000 embert foglalkoztat a cégein keresztül,
a tavalyi évben, csak az osztalékokból befolyt jövedelme 81,5 millió forint volt
ha ünnepel születésnapot, házassági évfordulót, baráti sörözéseken grilkolbászkákat sütöget, az csak rá tartozik, és a meghívottakra, ugyanis mindezt a saját pénzéből finanszírozza,
nem az adófizetők pénzén alkalmaz lambériás inasokat a szarvasgombavacsora elfogyasztásához, nem az adófizetők pénzén rendel magának különrepülőgépet a "Strucc-egyetem" diszdoktoriának átvételéhez
etc, azaz satöbbi, vagyis és így tovább
azonban ha állami, protokorális dolga van, akkor igenis az állam(az adófizető) állja a ceh-t
Szóval: tegnap este Varga Mihály egyetlen szót sem ejtett mágnáskormányról. Pedig vártam mit ért alatta az újkommunistája...és megmagyarázhatta volna a BankárTv mágnását is, meg más, jobboldali mágnásokat is...ha már lúd...
csak kijöhetett volna, hogy jobbos mágnás jó mágnás, a balos meg büdösmágnás.
Viszont hazudott egy méreteset /egyet biztosan/. A riporter kérdésére, mely szerint /kb/ Önök váságról beszélnek....azt válaszolta,: nem, mi nem beszélünk válságról...
tisztelettel bejelentem, hogy új kormánymeghatározást kell mostantól alkalmazni, mivel a kormány 24%-ra emelte a bankok nyereségadóját (bele fognak rokkanni:-))
nagy tudású Varga Misi bácsi kiadta a parancsot (mi a helyes):
„Attól, hogy eggyel kevesebb bankár van a kormányban, a mentalitás még nem változott meg. De tény, hogy a bankárkormány kifejezés inkább az elôzô két évre volt érvényes, mostantól a mágnáskormány a helyes. "
kéretik, a jobboldali vezér-kult-fanok a miheztartás végett tartsák magukat ehhez..