Keresés

Részletes keresés

ecinereb Creative Commons License 2004.08.30 0 0 54
Igen, igen! Maximálisan egyetértek! (Pedig csúnya libsi vagyok!!!) A magam részéről hozzátenném: az állam ne támogassa a versenysportot! (Ja, majd most az következik, hogy szegény sportolóink milyen rossz körülmények között, stb.....)
Előzmény: horpacs (46)
kolonial Creative Commons License 2004.08.30 0 0 53
Szerintem viszont 16 aranyunk van, és ha figyeltek, be is bizonyítom. Van ugye a nettó nyolc. Ezt már az Isten se veheti el tőlünk. Van az elvett 2, ez már tíz. Jogtalanul vették el, kész-passz. Ott van a Gyurkovics elvett ezüstje. 1. nem doppingolt, ez tény 2. az első két emelése érvénytelen volt. Ha érvényes, máris megvan a 11. aranyunk. A 12. arany a női kajak négyes: rossz helyre tették a kamerát, nekem ők jöttek be elsőnek, ez 12. Nemcsiknek román bírója volt, ez már 13. A Nagy Timeával felálló csapat na nehogy már nem aranyat nyert, ez kész csalás, itt valami bűzlik. 14. A női kézilabdázók nálam aranyérmesek. Miért is. 1. Görbitz jó nő. 2. Radulovicsnak gyereke van. 3. Az ukrán meccsen Anita elbotlott az amerikai métely NIKE cipójében, ezért nem ment be a gól. Nálam bement. Aztán az elődöntőben elporozzák az ellent, a dánok meg már nem is számítanak a döntőben. Ez már 15 arany nálam. A 15. arany úgy jön össze, hogy magyarok élnek a világban szétszórva, magyar vér buzog a legtöbb olimpikonban. A NOB ezért igazán megszámíthatna nekünk egy grátisz vérségi medált. De ha nem, akkor én megszámítom, nálam tehát 16. Az ENSZ pedig némi visszaosztás útján adjon nekünk a Trianon Lelkiismeret-furdalási Alapból minden olimpiára egy plusz aranyat. De ha nem ad, nálam akkor is 17. Minden idők legjobb magyar olimpiája!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
horpacs Creative Commons License 2004.08.30 0 0 52
Légy nyugodt 1998-ban és 2002-ben is a Fideszre szavaztam és 2006 (2005, 2004) is a Fideszre fogok.
Előzmény: originalqszi (49)
liberator22 Creative Commons License 2004.08.30 0 0 51

Igazad van.

belagyitól elnézést kérek...

Előzmény: originalqszi (44)
r_e_w Creative Commons License 2004.08.30 0 0 50
A tegnap esti Friderikusz showban (Szólás szabadsága) bemutatták az érmeseink fényképeit. A vizilabda csapat tagjainak fényképei ABC sorrendben követték egymást (Benedektől-Vargáig), majd legutolsónak Gergely István fényképe került bemutatásra...
originalqszi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 49

Ja, kerestem horpacs nicket a KIRE SZAVAZNÁL c. fõtopicban, de sajnos ilyen nicket nem találtam:((((((( persze lehet, hogy gyerekesnek tartod a feliratkozást, de hidd el, hogy fontos!!!!!:))))) Sõt, nagyon fontos, lélektanilag is!!!!:)))))) Hajrá FIDESZ!!!!:))) Éljen Orbán Viktor!!!!!:))))))))))))

Powersystem Creative Commons License 2004.08.30 0 0 48

Annus és Fazekas hót kokszosok ezt mindenki tudja (persze a többi dobóatléta is).

Bizonyíték?

originalqszi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 47
Te tudod:)))))) De számomra 10db van és nem lehet elvenni tõlem azt a boldog érzést, amikor kalapácsvetésben és diszkodobásban magyarjaink, a világ szeme elõtt dobták, vetélytársaikat hátrányba hozó eredményeiket!!!!:)))))) Nálam csak ez számít és ír a trianoni fájdalmamra és ír a liberális jelenlétre!!!!! Tehát számomra 10 db arany 5 ezüst és 4 bronz létezik!!!!!! És remélem, hogy 80 valahány hét múlva Te is a FIDESZ-re szavazol:)))))))))))))))))))))))))
horpacs Creative Commons License 2004.08.30 0 0 46

Figyu! Állj már le azzal a tíz arannyal. Nyolc aranyunk van és kész. De még mielőtt hazaáruló libsinek neveznél, közlöm jobbos vagyok. De elegem van ebből az összeesküvés -elméletből. Annus és Fazekas hót kokszosok ezt mindenki tudja (persze a többi dobóatléta is). De Ben Johnson óta tudjuk, hogy az doppingolt, aki lebukott. Ez a tényállás és kész. Felejtsd el a 10 aranyat.

Más. És akkor mi lenne, ha 48 vagy 301 aranyat szereztünk volna. Semmi. Vagy a NOB összeült volna, hogy kiigazítsa a határokat? Badarság. Az ilyen melldöngető magyarkodás csak ellenszenvet szül külföldön. Sajnos 84 év távlatából beleesnénk ma is ugyanabba hibába, mint az I.vh. előtt. Egész Európa utálta a magyarokat, miközben a csehek, szerbek, románok szép lassan előkészítették az elcsatolásokat.

Visszatérve a sportra. És akkor mi van ha 8 aranyunk van. Ez látszik az országon? Magyarország világelső a szív és érrendszeri megbetegedésekben, az önygilkosok számában, a dohányosok számában, az elhízott, túlsúlyos emberekben. Én azt mondom legyen összesen 1 bronzunk de legyen 7 millió folyamatosan sportoló honfitársunk. A sport legalább segítené az egészséges öntudatot.

Előzmény: originalqszi (25)
ikaruss Creative Commons License 2004.08.30 0 0 45
Tudsz 70-80 métert dobni? A 75ml tiszta pisi már megvan - még ha csak a fejedben is.
originalqszi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 44
Csak finoman a heves jelzõkkel, drága vehemens barátom!!!:)))))))))DDDDDDDDDDD
Előzmény: liberator22 (43)
liberator22 Creative Commons License 2004.08.30 0 0 43
"a trianoni dologra, meg annyit, hogy nem kellett volna a nácik seggét nyalni és akkor nem lett volna trianon Mekkora agyatlan furkó vagy! 'Nyóc átalánosod' sincs? Ki volt náci az I. Világháborúban, te barom? Ja, biztosan a gennyláda szerbekre, románokra, meg tótokra gondoltál. Ebben teljesen igazad van. Nem kellett volna nyalni a seggüket, és akkor nem lett volna trianon...
Előzmény: belagyi (8)
originalqszi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 42
Lehet, hogy fideszes, nem vitatom, de, hogy nem magyar, az hétszentség!!!!!:(((( Árulók mindenütt vannak, sajnos!!!!!! És ez nálam liberalizmust jelent, mert elárulja a tradíciót:DDDDDDDDD
Előzmény: belagyi (41)
belagyi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 41
én meg pont azt olvastam, hogy fideszes a feljelentő! :) ezek meg az mszp-hez húznak...  hogy is van ez?
Előzmény: originalqszi (40)
originalqszi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 40
Mert csak õket jelentette fel áruló, liberális feljelentõnk!!!!:((((((((((((((((( nem az egész magyar sportot!!! ezt már õ sem merte!!!!:((((( Pfujjjj és mégegyszer pfujjjjj!!!:(((((
Előzmény: belagyi (39)
belagyi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 39

miért csak két magyart hajszoltak? miélrt nem az összes magyart?

ez a két izomagyú érzékeny lelkileg? a többiek nem?

Előzmény: molar (28)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2004.08.30 0 0 38
Csak a hulyesegben mutatkozott nagynak Szombathely jambor nepe, ezt pedig nem biztos, hogy el kene tanulni toluk.
Előzmény: originalqszi (9)
originalqszi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 37
És feljelentgetõ liberálisok tekintetében is világelsõk vagyunk:(((((((((((((((((((((((((((
Előzmény: Bicska Macheath (35)
molar Creative Commons License 2004.08.30 0 0 36

Nagyon megtetszett neked ez a harmadolás.

Szólni kéne a NOB-nak, vegyenek el tőlünk még 5 aranyérmet hogy kijöjjön az egyharmad.

A NOB hamukázása még a dobóink meggondolatlan viselkedésénél is kétségbeejtőbb.

Amerikai vagy nyugat európai versenyzőt mertek így basztatni?

Csak a szegény kelet és dél európai országokat.

Hát persze, a pénz nem innen dől a NOBhoz és a  WADAhoz.

Sajnos szembe kell néznünk azzal, hogy folytonos megaláztatások következnek.

Emlékezzünk a kaposvári húsüzemre, az olaszországi juh exportra.

Előzmény: Indián (29)
Bicska Macheath Creative Commons License 2004.08.30 0 0 35
>Nekem csak ez számít: 10db I. helyezett teljesítény:)))))))))))

Az is valami? Magyarország végzett a dopping-éremtáblázat élén Doppingban VILÁGELSŐK VAGYUNK :))))))))))))))))))))))

Soltika Creative Commons License 2004.08.30 0 0 33
Ezek a hüljye franciják mindenre képesek...
Előzmény: Indián (29)
Kaa Creative Commons License 2004.08.30 0 0 32

Ugyan már, Trianon és NOB fölött búsongó Urak! K.b. 25-en buktak le az olimpián doppinggal, ebből k.b. 5 magyar. Ez nagyon sok, de nem támasztja alá az összeesküvés-elméletet. Meg egyébként is, az üldözési mánia itt komoly felsőbbrendűségi érzéssel párosul: miért pont Magyarországot akarná bárki is különösen bántani a rengeteg ország közül?

Ha már országimázsról beszélünk, akkor a lehető legrosszabbat ennek az tesz, ha ráadásul még védeni is próbáljuk a védhetetlent.

Akik meg vannak győződve Annus ártatlanságáról, nézzetek őszintén magatokba: mi lenne a véleményetek, ha ugyanez a sztori, szóról szóra, egy ukránnal esett volna meg?

originalqszi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 31

Egyetértek!!:))))) Ezért kell sporttal megmutani fölényünket!!!!:))))) Láthattuk, hogy szerb "testvéreink" szétszedték volna az uszodát dühükben!!!!:(((( (félek is, hogy lesz még ebbõl magyarverés és dicsõ, Gyurcsány vezette kormányunk pincsi kutyaként alázkodik majd meg:((((()

A német diszkoszvetõt is szétvetette a düh, állítva azt, hogy Görögországban nem lehet ekkorát dobni dopping nélkül!!!! Pláne egy cigány-aljanép silány tagja:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nagyott dobott Fazekas, senki sem tudta utólérni!!!!!:)))))))))))))) Vesszen Trianon!!!!!!!!:(((((((((((((

Soltika Creative Commons License 2004.08.30 0 0 30

Hi, hogy kéne a NOBnak bizonyítania ?

Hi, Laussen(Svájc) a székhelyük...

Coubertin báró(az Olimpia újra feltalálója), valóban francia volt ... :-)))

Indián Creative Commons License 2004.08.30 0 0 29
Például Magyaroszágon majd 0,33 l-es dobozos sört lehet csak kapni. De az is lehet, hogy a börtönökben is Trianon miatt harmadolják a büntetést, sőt, a jégkoronggal is minket aláznak, mert harmadokra van felosztva a játékidő, de még a földtörténetbe is belevették a harmadkor kifejezést.
molar Creative Commons License 2004.08.30 0 0 28

A csalást azért még bizonyítani kéne!

Lehet hogy csalás volt, de a NOB eljárása is  csalás, mert belehajszolták abba a dobóinkat, hogy kis eljárási hibát kövessenek el.

Ez nem európai tempó, és itt a NOB-nak kéne példát mutatni, nem a megalázott sportolónak.

Bizony kisért Trianon szelleme, a magyarokat mindig meg lehet alázni, ez a tanulság az esetből.

Mi lesz velünk az EU-ban ilyen körülmények között? Mennyi megaláztatás vár még ránk az eddig elszenvedetteken kívül?

Előzmény: belagyi (1)
belagyi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 27
valóban.. emlékezni fogunk a két legnagyobb magyar csalóra...
Soltika Creative Commons License 2004.08.30 0 0 26

Hi, ha én jól beb@szok mondjuk finn vodkától, akkor fogadjunk hogy messzebre tudok hányni, mint Te például a Royal vodkától. :-)))

Ja, én benyelek néhány sört is előtte.

Melyikünk a csaló ??? :-)))

originalqszi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 25
Viszont a legnagyobbat dobta és ez a legfontosabb!!!!:))))))))) Pláne görög honban, a diszkoszvetés hazájában!!!! Erre fog emlékezni 15 millió magyar, levonva belõle néhány ellendrukker liberális bolsevikot!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDD Ezt a pillanatot sose fogják tudni "kárpótolni" a franciák uralta NOB fungistái!!!!:)))))))))) Nekem csak ez számít: 10db  I. helyezett teljesítény:)))))))))))
Előzmény: Indián (21)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2004.08.30 0 0 24
Csak a hulyesegben mutatkozott nagynak Szombathely jambor nepe, ezt pedig nem biztos, hogy el kene tanulni toluk.
Előzmény: originalqszi (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!