Nm, ide aZrt nm ir más, mRT, kb 3 éve szétmNt a társaság, amit Nhy tartott itt öcce:) AmLy tásaság Nm ismRt Tged:) aZ mNt szét, MRt mi NhyvL szét mNtünk:)) Én Lhiszem, hogy nincs társaságod...de te is hidd L:) A topkot nm az ilyN fax nők miatt nyitottuk, mint Tée:))))))
Még valami..,ahogy megnézem az oldalt,se hozzád,se hozzám nm szól más.Tudod az okát?Amennyiben nm tudnád,szívesen felvílágitom elvakult elmédet..,mert több eszük van,mintsem ilyen marhaságban részt vegyenek,aminek se füle,se farka,se vége,se hossza..,az értelmét már fel sm hozom.)Nézd meg újfent az első írásomat,és lásd meg.ill,be azt,hogy általánosságban fogalmaztam..,annyit elismerek,hogy egy kissé finomabban is írhattam volna,de ami elmúlt,azon változtatni nm lehet!:)
Amúgy még,csak annyit,hogyha majd az hajt el,aki nyitotta ezt a topicot,tán szófogadó leszek és elhúzom a csíkot,de addig nm..,így szoktam a chatten írni a nm-et,akár sms,akár világhálós!)Neked pusztán ilyen csekély örömökben van részed..,konkrétan arra gondolok,h napok óta nm tudod magad túltenni a szerénységem által írtakon???:-DDDp
Szia kedves Vydámbarak!)Épp ma emlitettem valakinek,h itt nincs olyan,mint a txt-en..,azt írok,amit akarok,de okosan azt felelte nekem az illető,h igen,azt írsz,amit akarsz vagy mersz,de egyben mínősited is magad,az általad írtakkal..,és ebben tökéletesen igaza van,az én szerény,nm túl világot látott ismerösőmnek.Úgyhogy részemről a vita le van zárva!Neked viszont nagyon örülök..,megtisztelő a hozzáM/szólásod!)Szépeket neked!:)
Az az értelme kedves Volimte,hogy törpe emberek megalázni probálnak másokat,-a fejükre lépni,-attól magasabban lesznek. A vakondturáson tapossák a vakondot lejjebb,nem a fán fütyörésznek.
Tudod,boldogok az éhezők,mondja ezt az,aki teli hassal él..,és boldogok a lelki szegények és a tudatlanok..,semmi értelme ennek a köztünk dúló,meddö vitának.Te nm ismersz engem,én nm ismerlek téged..,mégis osztjuk a másikat,mintha legalább lenne valami alapunk..,pedig,szubjektív,de úgy érzem egyikönknek sincs oka erre.Nm félek,csak szeretném befejezni..,keress mást,alkalmasabb csatára termett,avagy áldozatnak tekínthetőt,akit szabadon piszkálhatsz(mást írtam volna ide,csak a jó neveltetésem megakadályoz abban,h vulgáris legyek!:D)
"Pfúúú,ne csináljátok már..,ennyire ne kedveljétek és tiszteljétek egymást!Beleovasgattam az oldalba és tiszta szánalmasok vagytok!Mintha,csak amiatt jött volna létre ez a topic,h legyen hol zaklatnotok a másikat.Bocs a kéretlen véleménykinyilatkoztatás miatt!Jóccakát!"
Valoban nem nekem írtad:))) Csak ugy a vakvilágba:))) Ennyit tudsz, ha uj helyre tévedsz:))))
Te a tévedések embere vagy..,nm neked írtam be,az a te bajod,h magadra vetted.)Nm sértődtem be,mert nincs kire,vagy miért..,engem szórakoztat,ha valaki olyan,mint te!:-)DDDDDDDppp Agyö.
Ha nem érdekel a véleménye annak (nekem:)), akinek először beírtál...akko mi a faxnak irtál ide egyáltalán?:) Pusztán azé, hogy legyen mié besértődni?:))) Ez jo projekt lehet, de az ilyeneket nem vágom...:/ Pá.
Kedves Enhy!:-)))))pppp Ime a mosoly!:-) Nm jövök,nm azért,mert egy ismeretlen azt sugallja,h hülye és alacsonyabb rendű volnék..,még jó,h nm adok a véleményére..,hanem azért,mert se gyerekem,se kutyám,se macskám..,ja,és nm vagyok épitész,aki konstruktív jellegü gondolatoktól terhes!:-D Szépeket az összes mindannyíótoknak!)
A probid csak az, hogy EZ nem egy csetes fal, hanem egy topic:) Tehát nem a szolgáltatod hozta létre, hanem mi:)) Ebből kifolyolag, ha itt ismeretlen egyén van, az te vagy:))) Tehát neked kell olyan formát mutatni, ami elfogadható:))) Ezt azé irom, me ez minden forumban igaz, ahova vetödsz:)) További sok sikert:)))))
Nyugodtan maradj, és írj, ha van, kinek, DE! nem érdemes Magad felhúzni ilyesmin. Olyan rövid, törékeny az Élet. Minek keseríteni, mikor amúgy sem könnyű?! :) Tessék mosolyogni! ;)
Enhy!Én csak balga fejjel falrakentem,amit gondoltam,mire ez a számomra ismeretlen egyén rámkattant.Végülis valahol igaza van,mert senki nm hivott és kért arra,h ide írjak,de ez egy nyilt fórum..,legalábbis eddig azt hittem.Ö kezdte a kötekedést és én hagyom abba,hisz nincs értelme vagy célja.
Úgy látom, ez a vita értelmetlen. Egyikőtök sem ismeri a másikat. Minek ilyesmin összeugrani?! Felnőtt emberek vagytok, hát viselkedjetek is úgy! Nna. Irgumburgum! :)
Tudod,veled még így,h nm ismerlek,bízton tudom,h nm ismerkednék meg..,se közvetve,se közvetlenül.Te is kurva konstrukívan itélsz meg,holott azt sm tudod ki vagyok.Konkrétan senkit nm véleményeztem.És ettől eztán is eltekintek.
Tehát tisztáztuk...se ozdit nem ismerted, se minket...Mégis, minden további megfontolás nélkül véleményezgetsz immár harmadik (mittommén) vagy hanyadik üzidben. EZ csak a tv2 cseten ment el...ez a faxság.... Én elég sokat netezek, írkálok...ha látok ISMERETLENEKET egy forumban, eszembe nem jut rájuk dörreni, "wazzeg, ti veszekedtek?":)))) HANEM, ha van kedvem megismerkedni velük, akkor konstruktivan , akár szellemesen beírok valamit...akármit:)))) HA nem érdekelnek, akkor lépek tovább. ÉTED?
Azt se hittem volna,h van tököd..,vagy ha mégis,tutira üres..,no és engedd meg,h magam döntsem el,mit szeretnék látni..,bár azt,amit itt láthatnék,jobb ha nm látom.Az pedig,h te mit látsz bennem..,kapacítás és agyi képességeimet illetően,nagyon hidegen hagy.Nálatok ez a divat,h ismeretlenűl,mást nm tudva felhozni,hülyének tituláljátok azt,aki egy kicsit körön kívűli.Nm mintha adnék olyanok véleményére,akiket magam nm ismerek.Tényleg nm ismertem Ozdit,de mit sm változott a véleményem.
Ostoba...éppen, hogy nem csatározunk:))) De hol voltál te, mikor mi már voltunk:))) A vigyorjeleket pedig nálunk komolyan veheted...ha senki másnál se. Nem a te általad elfogadott szabályok szerint müködünk, ennyi:))))
A tökömet se érdekli, hogy itt mit látsz:) Ahhoz minimum régi csetesnek kéne lenned, hogy itt láthass valamit is:) Persze, akkor se biztos, hogy látnád:) Mert az ilyen bige, aki azér ir be (ki kérte?:))), hogy itélkezzen ismeretlenül, ugyse lát soha semmit, me kevés a kapacitása hozzá:) Aszongya..."valakinek az emlékére":)))))))) Fingja nincs róla, ki volt Ozdi, de arra jó, hogy kritizáljon:)))) volimte, kedves....összefoglalva: a régi cset más volt, kvázi a régi csetesek is:) Ne akard a kis agyaddal megérteni:) Pá:)
Hát igen! Már csak erről szól a topic: Enhy és C6népe csatározása. Az a legszörnyűbb, hogy vigyorjelek mögé bújtok, pedig egy kanál vízbe meg tudnátok fojtani egymást. Én anno tényleg azt hittem, hogy itt oZDI emlékéről, illetve, hogy a chat által barátsággá, vagy jó viszonnyá kovácsolódott kapcsolatokról lesz szó.De úgy néz ki, naív voltam.
Nm is tudtam,h itt valamifélefajta külalak verseny folyik!)Örült nagy és dübbenetes csatározást látok csupán..,aminek nm látom a tétjét!)Senkit sm ismerek a c6-ről személyesen,ami tán nm is baj..,pláne nm az emlitett sleppet!:)Ha ez az oldal valakinek az emlékére lett létrehozva,akkor még inkább szégyen,amit rajta műveltek..,Ti,akik állitólag roppant mód műveltek!:-Dp Majd még visszakukkantok,h ki és mit reagált az ovis irmányomra!:D Asszem túl sok a ! és a d betü....
Igen, ez tipikus. Csupa felkiáltójel....ovónénis fogalmazás...véleményezés a köbön...de egy norm mondatot nem irt, nem ismeri max a slep...:))) Én tuti nem:))))
Pfúúú,ne csináljátok már..,ennyire ne kedveljétek és tiszteljétek egymást!Beleovasgattam az oldalba és tiszta szánalmasok vagytok!Mintha,csak amiatt jött volna létre ez a topic,h legyen hol zaklatnotok a másikat.Bocs a kéretlen véleménykinyilatkoztatás miatt!Jóccakát!
Egyet nem értek. Mi köze az önimádatodnak a politikához? Hmmm... Főnököm? Saját főnököm vagyok, már bocsi! :P Semmit sem tudsz rólam, mióta csak múltunk van, alighanem ez piszkálja a csőröd. Nem baj. Piszkálja csak! Ez már így marad. :DDD
Igen, nyilván más nicken máshol kedvelnek:))) Amit én is mondhatok, csak részemről ez igaz is:))) Te pedig ugy állsz az igazsággal, mint fönököd, a Fleto:))) Jelenleg téged vontalak a fejemre és oda sorollak a többi közé:))) Az indexesekkel jól elvoltam anno, még elötted:)))) és Fleto előtt:))) Kellett vona tapéta arra a szobára:)))