Keresés

Részletes keresés

szistipisti Creative Commons License 2004.06.29 0 0 250
Ez a kedvencek frissülési sorrendje dolog engem is nagyon bánt. De jó lenne, ha lenne valamiféle indok, hogy miért jó ez így! Nem tudom olvassák-e az illetékesek?
Előzmény: Alternative Thor (201)
karhu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 249
Adatlap -> forrás. Monnyuk csak az látszik, hogy az illetőnek mik vannak a kedvenceiben. (keresni kell, de ott vannak)
Előzmény: sz (237)
ooz1 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 248
Eszembe ötlött valami, hogy mit is akarnak jelezni azokkal a lángnyelvekkel.
Szerintem be van programozva, hogy figyelje x időn belül hány hsz-ás érkezik. Ha sok, akkor jöhet a láng, ezzel jelezve talán nekünk, hogy a téma HOT, vagyis nagy a forrongás odabent.

Más értelmét nem láttam még meg.
Előzmény: psmith (242)
sz Creative Commons License 2004.06.29 0 0 246
Indián (ő egy modi) sok kérdésre válaszolt, írta, hogy dolgoznak mindenen, próbálják az asztalokat csapkodni az összes illetékesnél...

a modikkal van a legkevesebb probléma.
Előzmény: Törölt nick (244)
Wormie Creative Commons License 2004.06.29 0 0 245

Ez a szabályzat nagyon durva! :-(  Ezek szerint, mielőtt beidéznék bármelyikőtöktől, akár szöveget, akár képet, először engedélyt kéne kérni a modiktól? :-O :-O  A zindex viszont korlátlan rendelkezést szerez a beírók szövegei, képei fölött.  Na ennyit az internet szabadságáról...  Esetleg még az is eszükbe jut, mint a zenéknél, hogy szerzői jogdíjat fizethetünk a saját agymenéseink után... :-)))))))

Azért kíváncsi leszek, ezt hogyan fogják betartani. Mindenki kap egy mailt, hogy "see you in court", vagy hogyan???? Milyen bíróság fogja győzni az ezzel kapcsolatos pereket? Szerintem komolytalan!!!!

Előzmény: khomeini (233)
psmith Creative Commons License 2004.06.29 0 0 243
:)
psmith Creative Commons License 2004.06.29 0 0 242
Mik azok a lángocskák???
macu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 241
Rájöttem, mik a lángocskák! A jelenleg leglátogatottabb topikokat jelölik így. (Azt hiszem).
Előzmény: karhu (228)
sz Creative Commons License 2004.06.29 0 0 240
új vendég 100 hozzászólásig vagy. tudom, tudom, több ezer van neked, de most sajnos ez nem számít, mert szar (volt) a rendszer és nem számolta meg rendesen. ezt a hibát már tegnap továbbították a fejlesztőknek, kíváncsi vagyok, mikorra javítják ki.

a várakozási idő két hozzászólás között öt perc. azért találták ki, mert a politika fórumon korábban egy vicces kedvű szánalmas egyén automatikusan generált több száz hozzászólást néhány percen belül, ezzel feleslegesen terhelve a rendszert és a moderátorokat.

néhányan már kezdeményezték, hogy amíg rossz a hozzászólások száma, addig ezt az időt csökkentsék legalább egy percre, de válasz - természetesen - még nem jött rá.
Előzmény: Törölt nick (239)
sz Creative Commons License 2004.06.29 0 0 238
a hozzászólásokat áthozta és nem vesztek el, de rosszul számolta meg őket - ezért gondolja azt a rendszer, hogy új vendég vagy.
Előzmény: Törölt nick (236)
sz Creative Commons License 2004.06.29 0 0 237
hogyan tudod megnézni?
Előzmény: karhu (235)
karhu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 235
Nem rossz.  A számot ugyan nem találtam meg, de hamar rájöttem, hogyan tudom megnézni bárkinek a kedvenceit. (Nem mintha olyan q érdekes lenne, de mégis.)
Előzmény: sz (232)
szpájdermen Creative Commons License 2004.06.29 0 0 234
ez egy kalap szar lett. mind technikailag, mind design szempontból. gratulálok... :( phpBB... mond ez nektek valamit???
khomeini Creative Commons License 2004.06.29 0 0 233
Hihetetlenül rossz, hogy a topikokat is új rendszerben listázzák, mint ahogy régebben volt. Ilyen pl. a PoliDili a régi Politika helyett. Hogy ez miért jó...??? Nem egyszerű megtalálni azt, ami érdekel (ha már a kedvenceket sikeresen eltüntették...) Legalább egy tájékoztató lenne, hogy ami régen itt volt, azt most milyen fedőnév alatt keressem...

Az új dizájn nagyon gagyi, ráadásul tele hibákkal: Netscape 7.1 alatt az új hozzászólás ablak kb. két képernyő széles. Ahhoz képest, hogy minden browsert igyekeznek támogatni...

Jogi szabályzat:

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a T. szerkesztőség hogyan hozza össze egyetlen szabályzatba ezt:

"Sem az Index.hu Rt., sem az Index.hu szerkesztősége a Fórumon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja. A Fórumon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapsolatban az Index.hu Rt. Semmifajta kontrollt nem végez, így a vállalat semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a Fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt."

és ezt:

"A Fórumunkban közzétett szövegek, képek és információk nyilvánossághoz közvetítési jogai a fórumos hozzászólás elküldését követően az Index.hu Rt-re szállnak, újraközlésük bármilyen nyomtatott vagy elektronikus formában az Index.hu Rt. engedélyéhez kötött. Engedélyért kérjük, forduljon a kiadó képviselőjéhez, az esetek többségében egy nagyon egyszerű eljárás után az engedélyt díjmentesen megadjuk."

Ha jól értem, a jogok az Indexéi lesznek, a felelősség marad az enyém... Szép... Asszem egy felhasználóval megint kevesebb...

Kh.
sz Creative Commons License 2004.06.29 0 0 232
ha rákattintasz az adatlapodra (http://forum.index.hu/User/UserDescription?u=146501) és megnézed az oldal forrását, akkor abban találsz egy ilyen sort:

<a href="/Search/searchUserArticle?u=146501">Hozzászólások</a></strong> <!--(10) -->

na, ez a 10 a bűvös szám...
Előzmény: karhu (231)
karhu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 231

Én találtam a nickem mögött legalább 800 hozzászólást, mégis várakoztat. Hol látod. mennyit számol el?

Előzmény: sz (230)
sz Creative Commons License 2004.06.29 0 0 230
a konvertáláskor kisebb probléma akadt, így neked pl. 5 hozzászólásod van a rencer szerint... amíg nem éred el a százat vagy nem javítják ki ezt a hibát, marad a várakozási idő.

nekem a 18 ezer hozzászólásomból négyszázat számolt meg a cuccos, így szerencsére nincs várakozási időm ;-)
Előzmény: Törölt nick (229)
karhu Creative Commons License 2004.06.29 0 0 228

Ez itt a szöveg fölött egy kb. öt éve használt (egyetlen élő) nickem. Ez az adatok szerint user, várakozási idő, nem nyithat topikot stb. Kíváncsiságból rákerestem az ezelőtt használt nickemre, na annak az adataiban az van, hogy törzsvendég, úgyhogy feltételezhetően rendesen használhtanám, tán még topikot is nyithatnék. (Na nem mintha akarnék.) A baj csak az, hogy nemcsak a jeslzót felejtettem el, dez azt is, hogy milyen mélcím tartozott hozzá a regisztrációkor.

De most már tényleg csak egyetlen olog érdekel: mik azok a lángocskák?????

Előzmény: Törölt nick (227)
asta Creative Commons License 2004.06.29 0 0 226
Engem már csak egy érdekel: Ennyi sok  szemrehányásra miért nem reagált még senki? legalább mosakodna valaki, vagy mondaná, hogy bocsika, mindjárt teszünk valamit. Mi ez a nagy hallgatás??????????Mácsak az illem kedvééert is....
Wormie Creative Commons License 2004.06.29 0 0 225

Nem sikerült megtudnotok, hogy hány hsz. után lehet topicot nyitni? Nem vagyok egy nagy topicnyitó, de bosszant!!!!!!

Azonkívül: ha nem egyedül használsz egy gépet, és véletlenül nem zárod le az IE-t, akkor is ottmarad a nicked bal oldalon, ha kilépsz a fórumból. És akkor bárki végignézheti, hogy milyen topicokat jártál be. Nem csak, amibe írtál (ezt régebben is meg lehetett tenni), hanem hogy merre szörföztél.  Adatvédelmi aggályok???

Előzmény: Törölt nick (222)
Traubi Creative Commons License 2004.06.29 0 0 224

1. Ilyenekből linket gyárt. Ehhh....

2. Újabb hozz@szólást nem enged. V@jon mi a bán@tra kell várni????

Gáz. Sőt: g@@@z.

Előzmény: Traubi (223)
Traubi Creative Commons License 2004.06.29 0 0 223

Csatlakozom az előzzem szólókhoz: emberek, ezt jól elb@@@tátok!

Tudja valaki, hogy hol vannak a korábban fönt vízszintesen sorakozó címek a tematikus oldalakhoz??? (digicam, totalcar, velvet, stb)

Lujza71 Creative Commons License 2004.06.29 0 0 221

vissza a régi forumot :(

de a kedvenceket mindenképp

fogalmam sincs mi történt az elmúlt 3 napban,és bevallom nincs se időm se energiám végigbogarászni ,és hányan vannak még vajon igy és ez tényleg az indexfórum halála:((

köszi!!!! szerintettek tényleg mi voltunk a holtsúly amitől megkellett szabadulni ?

rali Creative Commons License 2004.06.29 0 0 220
Optimistán bízom abban, hogy a hibákat javítják gyorsan.
Előzmény: valamilanykabatban (219)
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.06.29 0 0 219
nem tudom, most az volt a cél, hogy a userek luzerek legyenek és itthagyják az indexet? mert akkor egyszerűbb lett volna megszüntetni és kész. milyen meggondolásból van bolhafing méretű betű a hozzászólásszerkesztőben? hogy a szemüvegesek és az öregek ne használhassák? végre megtanultam bizonyos mértékig a htmlt de minek és miazhogy a közzétett szöveg újraközlési joga az Indexre száll? ha beírom ide a saját versemet akkor legközelebb csak az Index engedélyével adhatom ki ezt ugye viccnek szánták? különben a szín .....olyan mint egy habselyembugyogó a designosnak minden valószínűség szerint erősen análproblematikája lehet (lsd még mi ez a fostalicska, mi ez a szar, stb előző hozzászólások) hogy a büdösfrancba kell a szöveget tördelni?
Bosco Creative Commons License 2004.06.29 0 0 218
Én már áttelepedtem az [origo]-ra. Nem olyan jó, mint a régi IndexFórum, de sokkal jobb, mint...EZ. :-p
lbence Creative Commons License 2004.06.29 0 0 217

Nem lehet egy felhasználó hsz-eit időrendben kilistázni.

Nekem most, az éjszaka közepén is "A kiszolgáló nem található"-zik, napközben gondolom, még szarabb lesz.

drummano Creative Commons License 2004.06.29 0 0 216
Foleg 10 millabol :)
drogi_ Creative Commons License 2004.06.29 0 0 215
penzugyi oldal:

SZVSZ van itt annyi hozzaerto, hogy tarsadalmi munkaban, az igenyeknek megfeleloen, nagyon jol, hobbibol ossze lehetett volna hozni egy uj szoftot.

en peldaul biztos szivesen segitettem volna benne, ennek a teszteleseben is probaltam aktivizalni magam, de sajnos keves foganatja volt az eszreveteleknek. pedig javaslat / hibajelzes volt nagyon sok.
Előzmény: drummano (214)
drummano Creative Commons License 2004.06.29 0 0 214
Probalok objektiv velemenyt megfogalmazni:

A problema a forummal az lehet hogy valoszinu azert vartak ezzel, mert nonprofit dolog.

Most talaltak tamogatot (ihm), es lenyultak nemi tamogatast, viszont ha mar igy alakult, igyekeztek penzt kihuzni a dologbol.

Hat mit mondjak, ilyen lett.

Ebben az koccos hogy 10-15 embert elzavarni el lehet, de egy egesz internetes kozosseg szajaba beleszarni azert mar huzos. Pedig itt az tortent.

Mindazonaltal a jogi dolgok is gazosak. Ezt szerintem nem lehet megcsinalni.

Technikai oldalrol sem lett a legjobb a dolog sajnos, ez a html szerkesztos explorer plugin (mshtml.dll) kepes olyan html-t csinalni amire ranezesbol is sikitofraszt kapok. Dreamweaver-ben van is egy kulon menupont hogy "clean up msword html", ami pont az ilyen szejjelszemeltelt html normalizalasara szolgal.

-mano akit nem erdekel mert a hondasok mar elkoltoztek :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!