Semmi bajom ginoval, sőt: nagy eredménynek tartom, hogy a 2. kör legvégéről draftolva bajnokcsapat alapembere tud lenni és 6'6 magas fehér létére nem csak dobni tud, de atletikus is.
Viszont szvsz túllihegik őt. Pl. totál nevetséges volt szerintem, hogy most először dobott 15 ppg felett, rögtön be kellett őt rántani az All Star keretbe, míg pl. Bibby-t kihagyták a buliból.
Összehaonlításképpen: egy Jamal Mashburnnek hét 15 ppg-s idényt kellett várnia, hogy a nyolcadikban végre All Star lehessen.
Már csak fizikai képességeik miatt is. Larry Bird volt az utolsó fehér SG, aki a színesbőrűek fölé nőtt, de neki olyan keze volt, mint sem azelőtt, sem azóta senkinek.
az lehet, sőt biztos, de Manu akkor sem T-Mac kategória. az lehet hogy a Spursben nagyon király, sőt az egyik húzóember, de télleg sehol nincs mondjuk T-Mactől/akit nem szeretek, de szinte az összes DAL-HOU meccset láttam, az az ember elképesztő/.
Szívesen megnézném mondjuk T-Mackel :) Lehet, hogy tényleg hülye vagyok, de nem vagyok benne biztos, hogy ugyanilyen hatékonyan működne a Spurs-gépezet.
Némiképp (a felsoroltak összességében jobb játékosok Manunél mindenképp). De a kosárlabda csapatsport, nem lehet csupán az egyéni mutatóból kiindulni. Elég sok meccset néztem meg és ez a Spurs legalább annyira épül Manura, mint Duncanre, de biztos az edző is hülye :).
Manu 28, ő már ennél sokkal jobb nem lesz. Pontátlagra ugyanannyit hozott, mint az idén 23 éves Parker. Igaz, a francia többet játszott, de nyomott több gólpasszt is.
Top5 PG talán lehet Parkerből, Manuból top10 SG sem nagyon lesz.
big: Én is ezúton köszi a vendéglátást, szerintem ha nem is legendás, de nagyon jó meccset láttunk, ahol kijött a true: hogy ki a nagy játékos és ki nem. Most Parker bújhat, Obe One Ginobili meg TD (+Sheed +CsonsziBilápsz) felemelheti a fejét :) Én megosztott MVP-t adtam volna RD & Ginónak, azért, mert. jó meccs volt nagyon, az a lényeg. És hát 11 éve az első Game 7, hát hogy volna rossz kéremszépen :)
fighting: köszi a fuvart, remélem nem voltál nagyon fáradt a melóban :)