Keresés

Részletes keresés

fisHH Creative Commons License 2006.05.04 0 0 92
Az MPFC sorozatot énis régóta vadászom dvd-n magyar felirattal, úgyhogy csatlakozom a többiekhez :) A filmmúzeumos adásokról szépen lecsúsztam,ma adták a 45.részt....ez is azt jelenti, hogy meg KELL jelennie dvd-n végre már ! A kiadók nem is sejtik,hogy rajongók ezrei (?) várják! :) 
arnyekxxx Creative Commons License 2006.03.28 0 0 91
Valakinek megvan a teljes magyar feliratos sorozat? A fél kezem odaadnám akár divx-ben is az egészért dvd-n, nekem már csak rongyos vhs-en van meg és a sorozat fele eltünt az évek alatt (mert olyan hüle vagyok, hogy kölcsön adtam néha...). Ráadásul nálunk max gprs net meg antennás tv van, szoval letölteni vagy ujra felvenni kábelröl nem tudom:(
Torrente Creative Commons License 2006.03.13 0 0 90

Hello!

Esetleg én is megkaphatnám? Igazság szerint csak a 28. rész kellene, ha valaki fel tudná tenni ideiglenesen egy ftp-re, az is nagy segítség lenne...

T

Előzmény: seth1 (80)
tillA Creative Commons License 2006.03.10 0 0 89

Kellemes aloldal (elnézést, ha már lett volna róla szó) a Filmmúzeum csatorna honlapján, képekkel, interjúkkal - ajánlom:

http://www.filmmuzeum.hu/monty/

Törölt nick Creative Commons License 2005.12.03 0 0 88
Nem akarok okoskodni (úgyis annak tűnik), de nem volna jobb 4rézs/lemez adagban felvenni!?
Előzmény: zeg4 (87)
zeg4 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 87

Én rögzítem dvd-re!

6-7 rész lesz egy korongon.

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.02 0 0 86
Felveszi valaki az egészet dvd-re? Nekem sajnos csak vhs-em van, de az már felejthető! ;-)
Dotis Creative Commons License 2005.12.01 0 0 85
De igen, egyszerre két rész, a csütörtökön és pénteken leadott.
Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.01 0 0 84
Szombatonként nem 19:00-kor lesz az ismétlés?
Naomi K. Creative Commons License 2005.11.30 0 0 83
Szia! Mostanában sok ok miatt kénytelen voltam leállni. De folytatom. Amúgy 20%. :-)
Dotis Creative Commons License 2005.11.04 0 0 82

Ráadásul Galla újra felmondja a bevezetõket, ahol kell, aktualizálva.

Amúgy holnap lesz a premierje a csupa MP-jelenetbõl összeállított, új Holló-estnek: Etelka, a tapír elmegy anyagmennyiség-becslõnek.

http://www.kultura.hu/culture/theatre/news/D999_news_30501.html

Előzmény: zeg4 (81)
zeg4 Creative Commons License 2005.11.04 0 0 81

Fijjjuk, Lányok!

"Ismét Magyarországon Monty Python Repülő Cirkusza. Galla Miklós eredeti felirataival és jellegzetes, személyes bevezetőjével kerül műsorba a Filmmúzeumon. December 1-jétől csütörtökönként és péntekenként, este 10-től kerülnek adásba a régi epizódok, ezeket szombatonként, délután kettőkor ismétlik."

Az Origo-ról származik az infó

seth1 Creative Commons License 2005.10.24 0 0 80
Engem is érdekelne a magyar feliratos teljes sorozat. Most hogy áll, és mi pénz lesz kb.?
Mr.Grey Creative Commons License 2005.09.28 0 0 79
Kár, hogy időközben betelet a kvóta a skyline-on, így új regisztrációt már nem fogadnak... :((
A torrent file-t nem küldenéd át mail-ben (publikus a címem)?
Előzmény: Damien Duff (78)
Damien Duff Creative Commons License 2005.07.13 0 0 78

Ha szeretné valaki a sorozat összes darabját letölteni (45 rész), az a lenti linken teljesen ingyér' megteheti. (Regisztrálni kell a honlapon majd rákeresni a Monty névre, letölteni a pár bytos torrent fájlt és egy torrent klienssel leszedni a 'mindössze' 9 gigás cuccot. Kliensben legjobb sztem a bitcomet)

http://skyline.dyn.hu/

(Magyar tv-ripekről van szó, tehát magyar felirattal van mind.)

mmBálint Creative Commons License 2005.05.28 0 0 77
Ájjájjj... mindenesetre kösz az infót, eltettem biztos helyre, és adott időben majd támaszkodunk rá. Köszönet!
Előzmény: mAlter (76)
mAlter Creative Commons License 2005.05.26 0 0 76
Sajnos csak fájdalmas megoldások léteznek. :) Pl. a DVD menürendszere el fog veszni. És az eredeti feliratokat is csak úgy tudtam megtartani, hogy át kellett konvertálni szöveggé és vissza, különben az eredeti és az új feliratok színeit nem tudtam szinkronba hozni. A kép és hangminöség viszont nem romlik.

http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=245188
vagy
http://www.videohelp.com/forum/userguides/197950.php
Előzmény: mmBálint (75)
mmBálint Creative Commons License 2005.05.26 0 0 75
(srácok! Látom itt nagyon profik vannak DVD-feliratozás ügyében. Mi páran belemerültünk a feliratozósdiba már, de csak mpg meg avi meg ilyen formátumokban, viszont van 2-3 DVD, amiket szeretnénk lefordítani, megtartva a DVD formátumot, és természetesen a frenetikus kép és hangminőséget, viszont buták is vagyunk hozzá meg nem is akarunk beleőszülni. Van erre velemi fájdalommentes megoldás? A segítséget nagyon megköszönöm, akár a Zappa-topikban, akár pl. itt: marosib@freestart.hu.

Köszönet!! B.
Előzmény: mAlter (74)
mAlter Creative Commons License 2005.03.29 0 0 74
Nem is mondtam, hogy elkészült a Brazil is. (Még március elején) Ezt is újra fordítottam - sajnos a letöltött fordítások egyrészt ugyanazok voltak, másrészt nem voltak 100-asok. Úgyhogy mostmár 3 saját kiadású filmem van: a Szárnyas fejvadász, a Sült zöld paradicsom és a Brazil.
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.28 0 0 73
Hajrá! ;-)
Előzmény: Naomi K. (66)
lonney Creative Commons License 2005.02.23 0 0 72
Szóval arra gondoltam, hogy múltkor kedvenc lemezboltjaimban járva,egy rakat feliratos filmet láttam.
Ez még önmagában nem kinyírás, de ha belegondolok mindegyiknek van jó magyar szinkronja..., szóval az átlagos vásárlóra nem gondolnak.
Ezenkívül még az is nagy baj, hogy sok film kijön 2-3 alkalommal is mire úgy néz ki ahogyan elsőre kellene.
Ilyen átverés a Waczak is ami miatt írtam is neked,ezt nem így kéne.
Összegezve: találkoztam már felirathiányos-angolhangú,hibáskódolású,átszinkronizált,
kivágottjelenetes,extranélküli és extrás-feliratnélküli lemezekkel.
Ezeket a jövőben elkerülhetnék, de hát ez nem rajtunk múlik.
Tényleg ilyen dolgokért nem lehet felnyomni senkit a fogyasztóvédelmiseknél??
mAlter Creative Commons License 2005.02.22 0 0 71
Találtam egy feliratszájton mindjárt ötféle feliratot is. Szerintem alapnak valamelyik csak jó lesz. A VHS nekem túl macerás lenne, de köszi.
Előzmény: Naomi K. (70)
Naomi K. Creative Commons License 2005.02.22 0 0 70

Ja igen, a Brazil csak feliratos vhs-en is! (Vagy legalábbis nekem ilyen verzióm van.)

Előzmény: mAlter (67)
Naomi K. Creative Commons License 2005.02.22 0 0 69

Lonney: nem értem igazán, mit értesz az alatt, hogy "kinyírják a dvd formátumot"?

mAlter: keress meg privátban, kölcsönadom a Brazilos vhs-emet, ha kell a fordításhoz.

Előzmény: lonney (68)
lonney Creative Commons License 2005.02.22 0 0 68
Szerintem teljesen kinyirják itthon a dvd formátumot.
A lényege a sok felirat és hang sáv, menükkel,extrákkal, de hát nekünk magyaroknak még a vcdt is fel kellett támasztani tavaly, vagy előtte/ ld: Jackie Brown /.Ez gáz
Amúgy én kivárom a Naomi Dvdt, ha már megcsinálni nem tudom / vagy nem akarom /
Ezen kéne gondolkodni....
mAlter Creative Commons License 2005.02.22 0 0 67
Tegnap megjött a Brazil. Végül Visa Internet kátyán keresztül sikerült kifizetnem. Lassan elkezdem fordítani. A VHS-en levö fordítás segítene, de sajnos már kiselejteztem a videomagmómat :). Majd lehet kölcsönkérek egyet aztán bedigizem a hangot.
Naomi K. Creative Commons License 2005.02.22 0 0 66

Körülbelül. :-) Jó munkához idő kell. Még jobbhoz meg még több. :-)

Viszont hamarosan készen leszek a német epizódokkal. Hmm....

Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.22 0 0 65
Igen, de mikor? ;-) Karácsony?
Előzmény: Naomi K. (64)
Naomi K. Creative Commons License 2005.02.21 0 0 64
Hm. Érdekes lehet. De én a dvdre szavazok. :-) És nemcsak a jobb képminőség miatt, hanem pl.mert ezen lehet váltogatni a feliratok között, a Tiednél meg gondolom, filmbe van égetve.
Előzmény: face-off (63)
face-off Creative Commons License 2005.02.21 0 0 63

Sziasztok !

Ha valakit érdekel, akkor megvan a 45 részes sorozat DVD-n, összesen 15 lemezen. Nagyon jó minöség, Beta videóról készült. Van rajta magyar felirat ill. tartalmazza Galla MIklós bevezetöjét. Ha valaki érdekel, akkor ide irjon:

face-off@freemail.hu .

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!