Nagyon jó volt a tegnapi Nemzeti Galériás koncert. Az Ederlezi számot hiányoltam a legvégéről, de valószínű ez nem a Mitsoura hibája, mert Ők készültek egy ráadás számmal, amelyet a hangmérnök vagy a szervezők elfelejtettek.
Van valakinek infója arról, hogy mikor jelenik meg az új lemez?
Nekem az egyik legjobb élményem az idei EFOTT-on a Mitsoura koncert volt, amire totál véletlenül csöppentem be. Első hallásra nagyon megtetszettek, főleg a sejtelmes hangulat, ami az énekesnő miatt van. Hogy' jöhet ilyen erejű hang ilyen kicsi testből?! Jó volt a kivetítés is. Ja, külön érdekesség, hogy a lányok kb 70%-át adták a közönségnek...ideális csajozásra:-) Hazaérve rögtön rákerestem a neten a zenekarra, és meglepődve tudtam meg, hogy nem csak ismertek, hanem mennyire elismertek is külföldön. Mindig is mondogattam, hogy nagyon sok remek zene van a világon, csak nem tud róla az ember... a honlap meg kiemelkedő szinvonalú, öröm böngészni. Sajnos mostanában nincsen pénzem CD-re, így várnom kell, hogy otthon is tudjam őket hallagatni:-(
Egyébként tényleg érdemes a koncertjeit látogatni (plusz a mögötte levő kivetítő illusztrációit is nézni!), bár én a szigeten a radiohead okozta fáradalmak miatt belealudtam.
Habár Goran Bregovic a dal eredeti szerzője, Mitsoura előadásában sokkal jobb szerintem. Ma letöltöttem az eredetit. Csak azért kérdezzük, mert gondoltuk hátha Te vagy M. Mónika! ;)
Remek kis koncert volt a pénteki. A hangosítás ismét jól sikerült és fantasztikus volt az előadás. Talán ennyit még nem is improvizáltak a srácok. Nem tudja valaki, hogy mi az utolsó szám címe, amit mindig ráadásnak játszanak? Gondolom új szám, mert nincs a lemezen. Eddigi legjobb Mitsoura szám! Készített valaki képeket? Vagy egyedül vagyok ebben a topikban? :))
Nagyon jó hangulatú koncert volt a tegnapi. Sajnos a hangosítás elég gyengére sikeredett. Én a közönség soraiból kicsit halknak éreztem az egészet és a mélyhangok nem jöttek olyan tisztán, mint pl. a Müpában. De ez nem a zenekar hibájából volt. A zenekar viszont nagyot alakított!