nem rossz, de valahogy sosem voltam oda érte..a sok ráncfelvarrástól bezombisodott kissé már..lehet, hogy bábozni fognak vele, vagy damillal rángatják..:-)))
na jó..bevallom.. a mekdonelcből van a koronád..és most jön a legfájdalmasabb vallomás: papírból van.. az ékkövek rajta meg franciadrazsék..
:-))))))))
Ismét korrigáltak: 19 óráig tart a nagyölelés!:((
Feladom.
Földhöz vágtam a virtuális koronámat, és ugrálok rajta.... A csillár meg leng, mint az Eötvös-féle torziós inga egy hatos erősségű földmozgás idején. De nem érdekel, dögöljön meg a szomszéd tehene is!!!
jötem..Serre mész?:-))
nem rossz, de valahogy sosem voltam oda érte..a sok ráncfelvarrástól bezombisodott kissé már..lehet, hogy bábozni fognak vele, vagy damillal rángatják..:-)))
Na, most indulnom kell haza, onnan majd még bekukkantok!
Jó lenne ha kedves Fagyöngy nevü topic és harcos társam sms-ezne nekem este a párbaj eredményéről, mert ha még valaki nem tudná Cher koncertre!!!! megyek:-DDDDD
Ma annyi mindent tanultam , érdemes volt kivácsiskodnom.
Én nem járok topikokba az origora se tudom hogy tévedtem és maradtam. Az indexre olvasgatni járok és hogy vacakolt az origo igy katt. a forumra és akkor láttam VV3 kfc. na két napig csak fájó szivvel olvasgattam , de most már legalább tudok hozzászólni söt jelezni, hogy én is itt vagyok ám)))))))))))))
tök jó lenne ha a náray tamás adnak neki ruhákat, Ő olyan szép nőies rucikat csinál:-))
de majd konzultálok katus papával:-)
tegnap még nem hivták őt finálé ügyben, de szerintem ma már biztosan:-)