:) De jó...azokat a képeket is szívesen felrakom majd az oldalra, ha úgy alakul a dolog. Egyenlőre nincs visszajelzés ebben az ügyben, de ha lesz, akkor szólok. Ha az e-mail címem érdekel, akkor a nevemre rákattintva elküldheted amit ott találsz mail címet. Nagyon örülnék a képeknek! :) Körbenézek mindenhol ahol tudok, és bogarászok a Győr meccsképei között. Ha esetleg találok Orsis képet akkor mentek, és feldobom ide. Kösz, hogy szóltál! :) Sajnos nem Győrben lakok. hanem Budapesten. Te? :) Szép Napot Neked is! :)
Megpróbálok mindent, hogy lehetőséget kapjak a jelenlegi szerkesztőtől. Remélem kapok megengedi, hogy valami módon besegítsek a honlapba. Természetesen beleegyezése nélkül semmit nem változtatok meg. Nagy Orsi fan vagyok, és megtiszteltetés lenne, ha esetleg tényleg segíthetek a portál folyamatos hír-kép-videó anyagának folyamatos frissítésében. Sőt...még saját általam készített képeket is készítenék Győrbe, vagy egyéb helyszíneken. :) De vannak még ötleteim!
Szerintem is jó lenne, egy csomó kép és videó van Orsiról is, én is találtam most is. Sajnos majd két hónapja nem történt semmi a honlapon..:( Hajrá, ne add fel :)!
Orsi honlapja régen nem frissült, pedig nem lenne rossz, ha folyamatosan új hírek, képek, mérkőzésvideók kerülnének fel rá. Írtam is a vendégkönyvbe ott, hogy nagyon szívesen segítenék a szerkesztésben. Van tapasztalatom ezen a téren, meg lehet bízni bennem. :)
Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok Vérten Orsinak! :) Sikerekben Gazdag felkészülést, és Szezont Kívánok neki! Remélem elkerülik a sérülések! A csapat nyerje meg a Bajnokok Ligáját, Orsival, a legjobb játékosával az élen. Tisztelem, és becsülöm őt, kitartása, és hihetetlen Szorgalma, valamint játéktudása, és akarata miatt is. Sok Sikert Orsi! :)
"Szerintem a selejtezőből érkező csapat lesz a legnehezebb ellenfél, akár a Zvezda, akár az Elda lesz-vélekedett Vérten Orsolya-A Krimtől kevésbé tartok, hiszen idegenben is legyőzhető csapat. Persze nem nézünk le senkit, egy meccset sem veszünk félvállról, de itt a csoportelsőség is megszerezhető.-sőt.. Ami engem illet. az elmúlt hetekben kipihentem magam, bár el tudtam volna viselni még egy kis szabadságot. A következő hónap a felkészülés >>meghalós<< része lesz-de tudjuk, hogy erre is szükség van a sikerhez."